Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:19 i 20 de novembre

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 6

Treballada victòria del primer equip a la Seu d’Urgell

 Sant Ot  19 – Club Handbol Igualada 26

 Aquest cap de setmana els nois del Club Handbol Igualada es desplaçaven a la Seu d’Urgell per disputar un partit vital per mantenir les seves aspiracions a estar a la zona alta de la classificació.

 Tot i les importants baixes que patia l’equip per aquest desplaçament, els igualadins van saber jugar un partit molt seriós i treballat a on ja des d’un bon principi van controlar en el lluminós.

En aquesta ocasió el CH Igualada va sortir amb una defensa força tancada però el suficientment intensa per poder atacar amb rapidesa i solvència. Aquest fet va ser determinant pel desenvolupament del matx ja que, en els primers 10 minuts, els igualadins ja dominaven en el marcador per un clar 2 a 9.

 A la represa el CH Igualada, sota les ordres de Joan Alcoberro, van sortir amb un canvi defensiu que no va acabar de sortir com s’esperava i això va donar ales a un Sant Ot que va poder fer un parcial de 4 a 1 en els primers instants d’aquesta segona meitat. Tot i aquesta petita reacció, els igualadins no van perdre els nervis i van ajustar una mica la seva defensa propiciant així tornar agafar les distàncies de tot el partit. Al final del partit el resultat va ser de 19 a 26, un resultat que l’entrenador igualadí valorar molt positivament i felicitant així tots als seus jugadors ja que és evident que el Sant Ot ha jugat molt més del que reflecteix al lluminós, però és que avui el nostres jugadors ho han fet molt bé. Han jugat d’una manera molt madura, demostrant que creuen firmament amb el seu estil de joc i que segueixen treballant dia a dia per millorar i aconseguir els seus objectius.

 Diumenge vinent, 27 de novembre, a les 13:00 hores al pavelló de les Comes, el Club Handbol Igualada ha de jugar un important partit contra el Santpedor. Recordeu que aquest partit potser d’allò més interessant ja que s’enfronta l’actual segon classificat, el Club Handbol Igualada, contra el tercer, el Santpedor.

 Pel Club Handbol Igualada van jugar: Hilari Canales (16 aturades), Gerard Perramon (4 aturades); Pol Cantero (3 gols); Edu Lezama (5 gols); Roger Calzada (4 gols); José Luís Álvarez (1 gol); Martí Ruiz (4gols); Esteban Lezama (3 gols); Adri Suero (6 gols); Sergi Velasco i  Maure Vidal.

 Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC. Jornada 6

Vibrant partit el disputat pel Cadet Masculí

 Club Handbol  Igualada 29 – OAR Gràcia Sabadell 32

 El partit va començar molt renyit. Els igualadins jugaven contra els Sabadellencs. I encara no s’havien enfrontat en aquesta nova categoria pels igualadins , i els sabadellencs en són ja experts . Per tant, molt respecte per part de tots, i degut al joc que sempre va estar igualat i renyit, arribant al descans amb resultat de 14 a 17 favorable als sabadellencs.

 La segona part molt renyida i sense notar l’esforç de la primera part, amb constants atacs i defenses contundents, fins que a cinc minuts del final els igualadins aconseguien reduir la diferència a 28-30. Algunes errades arbitrals desfavorables als igualadins van fer que el resultat final fos de 29 a 31, impedint una possible victòria o empat  pels igualadins.

Bon partit vibrant el jugat per ambdós equips, als que felicitem!

 Entrenats per en Pol Cantero, amb els jugadors de camp Raül Ubía, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Vilarrubias,  Pere Sendra, David Díaz, Blai Martínez, Jordi Calvet i Marc Reina. La  porteria, defensada per en Marc Tarrida i l’Aleix Royo. Absents, malalts, no convocats i/o lessionats, Pol Requena, Eudald Franquesa, Jordi Grado, Cesc Carrer i el porter Carles Serra.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC. Jornada 6

Lluitant i millorant

 Club Handbol Igualada 14 – St Joan Despí 23

 Les jugadores de l’Igualada han fet una bona primera part (10-15).

 A la segona part, s’ha notat un cert nerviosisme en les nostres rivals, ja que veien que no aconseguien distanciar-se en el marcador.

 No cal ni dir que, com sempre, les nostres jugadores han lluitat amb totes les seves forces fins al final. A més, s’ha de destacar el paper de la nostra portera la Núria Rizo, que ha fet nombroses aturades.

 Desitgem molta sort al Club Handbol Igualada en el seu pròxim desplaçament a Ascó el dissabte 26 de novembre.

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Carolina Belén, Carla Bisbal, Paula Domingo, Marcel·la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca, Aida Calleja.

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

 

Els veterans cauen amb el cap ben alt a Sarrià

 

 Handbol Sarrià 21 – Club Handbol Igualada 17

  Els veterans de l’Handbol Igualada van tractar de tu a tu els Veterans de Sarrià divendres en el partit amistós disputat a Barcelona. Va ser un encontre igualat en què finalment la balança es va decantar de la banda dels locals (21 a 17).

 Els igualadins van fer un partit seriós, amb una bona defensa i un bon atac, van perdre poques pilotes i van culminar amb llançament gairebé tots els atacs. La igualtat va ser la tònica dominant durant tot el partit, amb alternances cap a una i altra banda. El resultat a la mitja part era de 10 a 10 i no va ser fins l’últim quart del partit que els Veterans de Sarrià es van escapar de manera definitiva. De fet, el matís que va fer decantar el marcador cap als de Sarrià va ser la falta d’encert dels igualadins en el llançament (vuit pilotes van anar als pals) i per la bona actuació dels porters del Sarrià, un equip que està a la part mitjana de la taula de la Lliga Màsters de la Federació.

 Entrenats per Àngel Árias i patrocinats per Finques Argent, per l’Handbol Igualada van jugar Joan Àngel Solanelles, Jordi Miñano, Àngel Árias (1), Albert Rossell, Iván Moreno (1), Joan Andreu (3), Jaume Andreu (3), Samuel Perianes (1), José María Vivar, Enzo Visa (2), Sergio Morales (2) i Jesús Ouro (4). Val la pena fer notar la progressió que han experimentat els veterans de l’Handbol Igualada, que la temporada passada van perdre de 12 gols contra aquest mateix rival a Les Comes.

 Els propers partits dels veterans de l’Handbol Igualada seran el 18 de desembre en el torneig triangular que se celebrarà a Les Comes, coincidint amb la Trobada HandboliCat que Club Handbol Igualada juntament amb la Federació Catalana d’Handbol organitzarà a Igualada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *