Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 12 i 13 de novembre

Important victòria del Club Handbol Igualada que el permet seguir en el grup capdavanter de la competició

 Club Handbol Igualada 28 – H Concòrdia 27

 Aquest dissabte el primer equip del Club Handbol Igualada jugava un partit vital contra l’Handbol Concòrdia d’Andorra per seguir  ocupant les primeres places del seu grup.

Després de la primera derrota de la temporada contra l’Agramunt els igualadins tenien ganes de tornar a jugar aviat i demostrar a la seva afició que aquest any van a per totes i que la derrota de la setmana passada va ser un accident.

 El partit però no va ser gens bo pels postres jugadors que no van saber imposar el seu ritme de joc en cap moment del partit. A la mitja part un empat en el lluminós reflectia el mal joc dels igualadins. En la represa semblava que  l’Igualada començava a funcionar millor, va avançar la defensa uns metres, fet que va permetre recuperar 6 pilotes seguides que van donar a lloc a sis contraatacs finalitzats amb gol. Però aquesta avantatge va fer que els igualadins no acabessin d’entrar al partit i els nervis s’anaven apoderant dels  locals que veien que no els hi acabava de sortir allò que havien treballat per aquest partit.

Tot i aquest desafortunat partit, el Club Handbol Igualada va poder aconseguir una important i ajustada victòria que a dia d’avui els col·loca en segon lloc a la taula classificatòria.

 Al final del partit l’entrenador igualadí Joan Alcoberro, va agrair el suport de tot el públic desplaçat a les Comes per presenciar aquest partit i va animar a tothom a seguir venint al pavelló a veure l’equip igualadí  jugar ja que, cada partit és un espectable veure com aquests nois milloren dia a dia en el seu joc.

 La setmana vinent l’Igualada es desplaçarà a la Seu d’Urgell per jugar contra l’Handbol Sant Ot diumenge al matí.

 Pel Club Handbol Igualada,dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Hilari Canales (11 aturades), Edu Lezama (1 gol), Roger Calçada (4 gols), José Luís  Álvarez (2 gols), Jordi Salom (1gol), Marti Ruiz (2gols), Esteban Lezama (3 gols), David Cubí (4 gols), Adri Suero (5 gols), Pol Cantero (6 gols), Sergi Velasco, Edu Jounou, Albert Belart.

 Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

 LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 8

Derrota del juvenil femení

 H Sant Quirze 38 – Club Handbol Igualada 20

Dissabte passat, el juvenil femení del CH IGUALADA va jugar a Sant Quirze del Vallés, la vuitena jornada de lliga.

 En la primera meitat el CH Igualada, malgrat anar darrere al marcador, va aconseguir mantenir una diferència de només dos gols per sota, fins que les locals amb un parcial de 4 – 0, es distanciaven a sis de diferència i al descans la diferència era de vuit 19 – 11.

A la segona part les noies de l’Igualada amb un marcador alternatiu, mantenien la diferència de vuit gols fins al minut nou pràcticament, moment en que,les jugadores de l’Handbol Sant Quirze, van començar a distanciar-se en el marcador i amb un últim parcial de 9 – 0 van arribar al resultat final del 38 – 20.

Per l¡Igualada,dirigides per Jordi Riba, van jugar: Anna Font, Judit Gomez, Mar Samper, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra i a la porteria: Miriam Pla. Berta Calçada i Anna vilarrubias, lesionades.

 Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC. Jornada 5

El cadet masculí un equip que està creixent

H Sant Joan Despí 32 – Club Handbol Igualada 30

Dissabte passat es disputà la cinquena jornada de la lliga de Handbol de Primera Catalana Cadet masculina entre el Sant Joan Despí i el Club Handbol Igualada.

 L’enèsim enfrontament entre aquest dos rivals ara ja en aquesta potent lliga, va començar amb un Igualada pel davant els 5 primers minuts, mostrant les seves intencions d’anar pel partit. El joc era molt igualat i 3 accions d’atac que es van estavellar als pals, van fer empatar el marcador desconcentrant als igualadins que van perdre pilotes que es convertien en contraatacs fulminants donant fins a 6 gols d’avantatge als de Sant Joan. Semblava que el partit s’escapava, però la intensitat en defensa i la lluita en l’atac els van posar de nou al partit arribant a un 19-17 a la fi del primer període.

 La mateixa intensitat va continuar a la segona part, es va passar d’empatar de nou l’encontre a  perdre de cinc en 10 minuts. El resultat però era incert, els jugadors del Sant Joan Despí no aconseguien, com altres vegades, distanciar-se clarament, al contrari, els igualadins amb un joc intens tornaven a entrar al partit, com també els nervis de tothom, les targetes vermelles i l’emoció. Al final es varem quedar a 2 gols, però amb una agradable sensació de tenir un equip que entrenats pel Pol Cantero, no deixa mai de lluitar i que està clarament en creixement.

Per l’Igualada,entrenats per Pol Cantero, van jugar: a la porteria Aleix Royo i Carles Serra. Com a jugadors de camp Sergi Garcia, Elias Galiano, Jordi Grado, Dani Fons, Jordi Vilarrubias, Raül Ubía, Blai Martínez, Cesc Carrer, Pere Sendra, Eudald Franquesa i Jordi Calvet.

 AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA Grup D. Jornada 5

Segona victòria a la lliga

Cerdanyola CH  8- Club Handbol Igualada 21

Darrer  partit de la primera volta de la lliga de l’ equip de les Cadets del Club Handbol Igualada disputat a Cerdanyola   aquest passat diumenge dia 13 de novembre de 2011 a les 11 hores.

 Superioritat molt clara de les nostres jugadores sobre l’equip rival, i que en canvi no va ser del tot aprofitat per l’ Igualada que podia, donada la seva superioritat, tant física com tècnica, obtenir una victòria molt més abundada.

 El resultat al final del primer període va ser de 4 a 11 a favor de les nostres jugadores.

 La segona part, va ser una copia exacte del que va passar a la pista els primers 30 minuts de partit, tant es així que el resultat final va ser de 8 a 21. 

 Es evident que si les noies de l’Igualada haguessin jugat el partit amb la intensitat que ho  van fer la jornada anterior contra el millor equip de  grup ( Club handbol Sant Quirze) el resultat final hagués estat molt més contundent.

 Esperem doncs que la segona volta comenci amb nova victòria contra el Sant Cugat i que això doni força moral a les nostres jugadores per fer una bona segona volta.

 Entrenades per  Noelia Diaz,van jugar: Júlia Estany, Maria Noguera, Maria Farré, Marina Just, Andrea Torregrosa, Marina Agut, Ana Vázquez,  Marta Muñoz , Ariadna Sanz i Paula Stosslein.

 Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

 RIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(1ª Fase) Grup CATALUNYA CENTRAL. Jornada 5

Victòria justa i esperada dels infantils

 CH Pardinyes B 15 –Club Handbol Igualada 17

Dissabte passat, els nois infantils del Club Handbol Igualada,  van jugar a Lleida el partit corresponent a la cinquena jornada d’aquesta primera fase.

Els jugadors del CH Igualada van jugar un partit molt seriós i concentrats des del primer minut, es van posar per davant en el marcador i des d’aquell moment, van treballar tant en defensa com en atac per mantenir l’avantatge en el marcador i arribar al descans amb 6 – 7 a favor seu.

 A la segona meitat van seguir amb la mateixa tònica de joc, seriosos en defensa amb una bona actuació del seu porter i molt encertats en atac, aconseguint el resultat final del 15 – 17 favorable als nois del CLUB HANDBOL IGUALADA, una victòria justa i necessitada per  aquests joves jugadors.

Per l’Igualada , dirigits per Roger Calçada, van jugar: Brayan Mezquita, Joel Caño, Eric Gil, Josep Marcé, Manel Muñoz, Xavi Ballesteros,Nil Subirana, Toni Barrantes, Eduard Vilardell, Max Segura , Àlex Campos i , a la porteria Sergi Ballesteros.

Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA SPECIAL . GRUP 2. JORNADA 1

Primera jornada pels Specials

Special Handbol FAP 2 – Taller Escola Barcelona 13

 Dissabte 12 de novembre, l’equip del Club Handbol Igualada en la categoria Special de la Fundació Privada Àuria, ha disputat el seu primer partit de la 3a Lliga Catalana per a discapacitat psíquics de Catalunya que organitza la Federació Catalana ACELL i que enguany s’ha aconseguit la participació de 8 equips de diferents indrets de Catalunya organitzats en 2 grups i que gaudiran la seva pròpia lliga.

 Des del Club Handbol Igualada, agraïm la col·laboració de l’empresa Sai Computers que enguany ha decidit ser patrocinador principal del projecte Special Handbol. Agraïm també la generositat de Cosantex que ha col·laborat en l’estampació de les equipacions dels jugadors i la del Samuel ,un company que s’ha encarregat d’imprimir-les amb tot el seu esforç al taller de Terrassa.

 El partit es va jugar a les pistes Montbau de Barcelona . El combinat rival ha estat molt superior en tots els aspectes, imposant-se a la primera part 1 – 8. La segona meitat, ha continuat amb un domini constant del equip del TEB (Taller Escola Barcelona), finalitzant d’aquesta manera amb un resultat de 2-13 a favor del equip barceloní.

Per l’Igualada,dirigits per Eduard Jounou, han jugat: Imanol (6 aturades), Manel Cañete (8 aturades), Aleix Garriga, Quim Bertran, Jennifer Fernández, Alba Nieto (1), Paloma Boix (1), Carles Pons.

Esperem millorar pel pròxim partit…

 Col·labora: SAI Computers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *