Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 5 i 6 novembre

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 4

Disputadíssim partit del Club Handbol Igualada a Agramunt

 H. Agramunt 31 – Club Handbol Igualada 30

 Aquest cap de setmana el Club Handbol Igualada tenia un dels seu desplaçaments més difícils d’aquesta temporada a casa de l’Handbol Agramunt.

Tot i la dificultat del partit, els jugadors igualadins afrontaven aquest partit amb moltes ganes i motivació, ja que una victòria els permetia seguir liderant el seu grup.

 L’Handbol Agramunt juga a un pista coneguda popularment com “l’olla”, és a dir, una pista  on la pressió ambiental es nota des del primer minut i on a més, degut les seves reduïdes dimensions, costa moltíssim sortir en primera onada al contraatac i jugar amb els extrems . Aquests factors, van ser determinants en el resultat final del matx.

 L’Igualada sempre va anar a remolc en el marcador i tot i provar diferents maneres de contrarestar el joc dur de l’Agramunt, sempre hi havia algun factor extern que no va deixar que els nostres jugadors s’acostessin al lluminós al seu rival.

 El matx es va jugar per les dues bandes amb molta intensitat en el joc ofensiu, però les defenses no acabaven d’anar com els entrenadors esperaven, si més no el de l’Igualada, que al descans va ordenar als seus homes una defensa individual  i més tard una 4:2 que va fer que l’Agramunt en els primers 15 minuts del segon temps només marqués 1 gol, però malgrat tot això ,les ganes i esforç de l’equip igualadí ,no va ser suficient per guanyar el partit ja, que cada vegada que estaven a punt d’atrapar el seu rival en el marcador, tornava a sortir aquell fenomen extern que no acabava de deixar jugar el nostre equip. Tot i així al descans el marcador era de 19 a 15 a favor de l’Agramunt i al final del partit el resultat va ser de 31 a 30.

 Tot i la derrota, l’entrenador igualadí Joan Alcoberro, fa un lectura positiva del matx i una vegada més agraeix públicament l’esforç del seus jugadors i diu que aquesta setmana seguiran treballant per millorar en el seu joc i corregir errors .

 La setmana vinent L’Igualada s’enfrontarà al pavelló de les Comes a l’Handbol Concòrdia del  Principat d’Andorra.

 Per l’Igualada van jugar: Toni Martínez (10 aturades), Gerard Perramon (4 aturades), Carles Oller (5 gols), Edu Lezama, Eduard Jounou, Sergi Velasco, Adri Suero (8 gols),Esteban Lezama (2 gols), Martí Ruiz (3 gols), David Cubí (4 gols), Jordi Salom, José Luís Álvarez (1 gol), Roger Calzada (2 gols) i Pol Cantero ( 5 gols). Dirigits per Joan Alcoberro

 Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

 SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 4

 Primera i merescuda victòria

 CH Agramunt 20 – Club Handbol Igualada 29

 Partit disputat al pavelló municipal d’Agramunt a 3 quarts de 8 de la vesprada de dissabte.

 S’esperava un partit igualat, ja que els dos equips encara no havien guanyat cap partit. Només començar el partit, l’àrbitre, que serà protagonista durant el partit, va expulsar un jugador de l’Igualada. De moment començaven malament, però això va fer reforçar l’esperit d’equip i les ganes de guanyar, i poc a poc l’equip visitant es va anar distanciant al marcador, arribant a una avantatge de fins a 9 gols. Al llarg de la primera part, es van veure bones jugades i un bon comportament de tot l’equip, cosa que feia dies que no es veia. Finalment es va arribar a un marcador de 8 a 17 a la mitja part, que deixava ben encarrilat el partit de cara els igualadins. 

 Al començar la segona part, l’Igualada continuava jugant a handbol, mentrestant l’àrbitre seguia amb el seu propi joc,  fent exclusions als nostres jugadors i també la segona vermella per un jugador visitant afavorint així l’equip local, que es va anar acostant al marcador fins arribar als 5 gols de diferència. El partit se’ls hi estava escapant de les mans, i llavors l’entrenador va demanar un temps mort, que va tornar a posar els jugadors en el partit. A partir d’aquí, va tornar la diferència de 9 gols que es va mantenir fins al final del partit. 

 Destacar l’actitud de l’equip igualadí, que tot i el desastrós arbitratge van saber tirant endavant el partit , guanyar-lo i jugar a handbol, que és el més important.

 Entrenats pel Maure Vidal van jugar: p. Marc Tarrida (9 parades), Eric Elvira (2), Miquel Albareda (7), Òscar Solé, Marc Mascaró(9), Dani Jové, Iban Sanmiguel (4), Jordi Vilarrubias (3), Raül Ubía (4) i David Holgado. Lesionats: Rubén Álvarez i Ton Casellas

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(1ª Fase) Grup CATALUNYA CENTRAL. Jornada 4

 Bona reacció a la segona part

 Club Handbol Igualada 13 – Handbol Pardinyes A 21

Dissabte passat es va disputar la quarta jornada de la primera catalana infantil masculina (1ª fase) entre el Club Handbol Igualada i l’Handbol Pardinyes A.

En la primera part el Pardinyes marcava primer i aconseguia distanciar-se en el marcador, davant d’un Igualada que semblava adormit al transcórrer  tota la primera meitat, desencertat de cara a porteria i incapaç de fer jugades amb una mica de sentit i xocant una i una altra vegada contra la defensa visitant. Afortunadament a la porteria van estar més encertada amb diverses parades de mèrit que van fer que el resultat al descans només fos de 4 – 13 per al Pardinyes a.

 En la segona part, el joc de l’Igualada va millorar notablement i van començar a fer millors jugades d’atac i una defensa més forta, que juntament amb la bona feina a la porteria (amb fins a 11 parades de mèrit), van aconseguir un parcial de 9 – 8 a la segona meitat, i arriba a així al resultat final del 13 – 21 a favor del Pardinyes .

Dirigits per Roger Calçada, van jugar:Adrià Senar,Brayan Mezquita,Joel Caño,Jordi Balsells,Eric Gil,Josep Marcé, Manel Muñoz,Xavi Ballesteros,Sergi Ballesteros,Nil Subirana,Toni Barrantes,Eduard Vilardell,Max Segura,Àlex

Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada

La Marcel·la Esquerra a la Selecció Catalana d’Handbol

 Club Handbol Igualada 23-Granollers 43

 Avui les igualadines han tingut un començament esperançador però s’ha imposat l’experiència de les rivals, juntament amb la manca d’encert de cara a porteria de les Infantils de l’Igualada. Malgrat tot, hem de dir que l’equip igualadí ha fet millor joc que la setmana anterior.

 A més, avui el club està d’enhorabona: una jugadora de l’Igualada ha estat convocada per forma part de la Selecció Catalana d’Handbol, la Marcel·la Esquerra. La felicitem i l’animem en aquesta nova fita, i també encoratgem la resta de jugadores de l’equip pel seu esperit de superació.

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Aida Calleja, Carolina Belén, Carla Bisbal, Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Núria Rizo, Èlia Roca, Èlia Torreblanca (lesionada)

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *