Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 22 i 23 d’octubre

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A.Jornada 2

Un empat cap a l’Anoia

 CH Pardinyes  24 – CH Igualada 24

 Bon partit davant el Pardinyes. L’Igualada ha aconseguit un valuós empat en el segon partit  de  lliga en un dels camps de més rivalitat històricament en aquesta lliga. En una molt bona primera part, l’Igualada ha dominat al Pardinyes amb avantatges de fins a 3 gols, 12 a 15 al descans.

  En la segona part, tot i la bona actuació de tot l’equip,els igualadins no han mantingut  la diferència i el Pardinyes ha aprofitat per retallar-la en uns emocionants minuts finals que podien donar la victòria als dos equips fins a l’empat final 24 a 24 .

 Dirigits per Carles Oller  han jugat: Toni Martínez i Hilares Canales porters, Albert Urgeles 1, Carles Oller, Adrián Suero 5, Esteban  Lezama 2, José Luís Álvarez 2, Jordi  Salom 2, Roger Calzada, Sergi Velasco, Edu Lezama 5, Carles Aracil 2 i Pol Cantero 5.

 Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

 PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ª FASE)Grup ÚNIC.Jornada 2

Bon partit jugat pel Cadet Masculí

 La Salle Bonanova 36 – Club Handbol Igualada 27

 Partit renyit el jugat pel Cadet Masculí de l’Handbol Igualada al poliesportiu de La Salle Bonanova, equip emblemàtic en el handbol català.

 El resultat en el partit al minut 10 de la primera part era de 6 a 3. Els dos equips es coneixien de l’any anterior, en que varen guanyar un partit cadascun, curiosament el de camp contrari, per tant es respecten i adopten precaucions. Sempre pel davant, La Salle va anar al descansa amb un resultat de 19 a 14.

 La segona part va ser igual de renyida, però les lesions dels jugadors igualadins durant la setmana van passar factura l’equip igualadí, i malgrat mantenir un diferencial de 4 a 6 gols, als últims 5 minuts, La Salle va augmentar-lo, amb un resultat final de 36 a 27.

 Dirigits per Pol Cantero,van jugar: Raül Ubía, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias,  Cesc Carrer, Blai Martínez, Jordi Calvet i Marc Reina, i a la  porteria, Marc Tarrida i Carles Serra. Absents, malalts, no convocats i lesionats: David Díaz, Pol Requena, Pere Sendra, Eudald Franquesa i el porter Aleix Royo,

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

 PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA Grup D. Jornada 2

Primer partit de lliga a les comes

 Club Handbol Igualada 15 – Handbol Montcada 26

 Primer partit de lliga Jugat al Pavelló de les Comes, per les Cadets del Handbol Igualada diumenge dia 23 d’octubre a les 10,30  contra l’Handbol Montcada.

 Bona primera part de les noies de l’Igualada que han imposat el seu joc durant pràcticament tota la primer part, però finalment han estat remuntades per l’equip visitant, acabant la primera part amb el resultat de 11 a 14 favorable a La Salle Montcada.

 A la segona part, les nostres jugadores no han pogut superar la pressió en un emocionant partit d’handbol, en el que finalment s`ha imposat l’ equip del Montacada dotat d’una major experiència i veterania que les jugadores igualadines, que finalment a pesar de no fer un mal partit,  no han estat capaces de guanyar un partit que durant ,pràcticament tota la  primera part, havien dominat. El resultat final 15 a 26.

 Hem felicitar a les noies, i recorda’ls-hi que amb treball, els bons resultats i les victòries aniran arribant.

Per l’Igualada,dirigides per Noélia Díaz, van jugar: Júlia Estany, Ana Vázquez,Andrea Torregrosa, Núria Martín, Paula Stosslein, Maria Farré, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Ariadna Sanz i Marta Muñoz.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Òscar pastisser

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA(1ª Fase) Grup CATALUNYA CENTRAL. Jornada 2

Debut a la lliga de l’infantil masculí

 Club Handbol Igualada 11 – CH Pardinyes 18

 Els joves jugadors igualadins van disputar dissabte el seu primer partit oficial d’aquesta lliga i el seu debut com a jugadors federats del Club Handbol Igualada després de la jornada de descans de la passada setmana.

 El partit va ser renyit a pesar de la diferència entre els jugadors dels dos equips. El Pardinyes , sense drets a la competició,plantejava sense compassió ,un equip de fins a 6 jugadors cadets de segon any a la pista en molts moments.

 Ja a la primera part, el Pardinyes s’avançava lògicament en el marcador tot i que no amb grans diferències , arribant al descans amb un 5 – 11 .

 En la segona part, els joves igualadins que jugaven amb totes les seves ganes, ho van fer encara millor i van aconseguir fer bones i treballades jugades d’atac i van defensar fortament la seva àrea, aconseguint ajustar una mica més el marcador amb un parcial d’aquesta segona part de 6 a 7 .

 El resultat final d’11 a 18 no fa justícia al bon treball dels nois igualadins tot i que van demostrar la seva il·lusió i ganes per plantar cara en aquesta lliga que segur ens portarà moltes alegries.

Dirigits per Roger Calçada, van jugar: Joel Caño, ,Eric Gil,Josep Marcé, Manel Muñoz,Xavi Ballesteros,Sergi Ballesteros,Nil Subirana,Toni Barrantes,Eduard Vilardell,Max Segura i Àlex Campos

Col·laboren: Pista Cero i Munich

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC.Jornada 2

Les igualadines han lluitat fins al final

Club Handbol Igualada 12 – BM La Roca 38

Ens hem trobat davant d’un gran equip i felicitem BM La Roca pel bon handbol, tot i així  les igualadines han lluitat fins l’últim minut.

 Elles eren conscients de la superioritat de seu adversari, però no per això han donat en cap moment el partit per perdut, la qual cosa demostra el seu afany de superació.

 El resultat de la primera part ha esta 5-21. Malgrat tot, podem dir que el resultat final és molt més bo que el de la setmana passada, ja que La Roca quedà 5a en els Campionats d’Espanya d’enguany

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Aida Calleja, Carolina Belén, Carla Bisbal, Paula Domingo, Marcel·la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Èlia Roca, Èlia Torreblanca, Núria Rizo (lesionada)

Col·laboren: Torreblanca i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *