Trobada Ciutat Handbolicat de Sabadell

 

Diumenge es donà, el tret de sortida de la temporada al Circuit de Trobades Handbolicat a Catalunya, organitzat conjuntament per la Federació Catalana d’handbol i els clubs catalans.

Així doncs com ençà amb la gran festa de la promoció de la Federació Catalana d’Handbol, la Trobada Ciutat HandboliCat 2011 a la ciutat de Sabadell i que aquest any celebra la seva sisena edició .

 Van participar 79 Equips de 21 entitats diferents, que representessin tot el territori català. Club Handbol Igualada hi va participar amb els equips de l’ ESCOLA de HANDBOL de la categoria Aleví Femení i Aleví Masculí.

Per l’Igualada dirigits per Albert Belart i Èric Elvira van participar: Xavier Reina, Marc Martínez, Agustin Vazquez, Joel Solanera, Marc Espinagosa, Daniel Navarro, David Malpartida, Celia Belenger, Julia Subirana, Olga Núñez, Emma Jove, Toni Amador .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies