Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

NENS I NENES + HANDBOL + GESPA

                          Una bona recepta per un bon espectacle

Dissabte es va viure a l’Estadi Atlètic una de les jornades esportives més divertides que és pot veure en l’esport escolar.

 Un any més el Club  Handbol Igualada organitzava una nova edició de l’Handbol Gespa per presentar l’handbol convidant a les escoles d’Igualada i comarca que el puguin conèixer i que en puguin gaudir jugant en la modalitat sobre l’herba.

Durant tota la matinal, des de les 10 del matí, es van disputar 14 partits, on hi van prendre part 24 equips d’escoles de la comarca a les quals els hi volem agrair la seva col·laboració per participar d’aquesta fantàstica jornada lúdica.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *