Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 15 i 16 d’octubre

 

TERCERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 1

 Club Handbol Igualada 34 – CH Sant Quirze 31

 Bon partit i resultat ajustat

 El Club Handbol Igualada ha jugat el primer partit de lliga d’aquesta temporada davant la seva afició. Un primer equip de l’Igualada que afronta la nova temporada amb molta il·lusió i optimisme, tot i tenir la mateixa base de plantilla que la temporada passada, l’Igualada compte en el seu primer equip amb la incorporació de l’entrenador igualadí Joan Alcobero, que desprès d’algunes temporades entrenant en altres equips ,ha tornat al seu club, també s’ha incorporat un preparador físic,en Carles Mínguez  i sis nous jugadors.

 L’Igualada ha començat el partit amb una gran intensitat tant en defensa com en atac, el que li ha permès arribar al minut 10 amb un clar avantatge de 7 gols, 9 a 2. La resta de la primera part, el Sant Quirze ha aconseguit retallar la diferència 18 a 16 al descans.

En la segona part els dos equips han intensificat encara més la velocitat i la duresa en les jugades, cosa que ha fet que l’àrbitre sancionés amb varies exclusions als dos equips, però les diferències en el marcador s’han mantingut i el resultat final de 34 a 31 li permet a l’Igualada sumar els primers dos punts d’aquesta nova temporada. 

Dirigits per Joan Alcobero Vidal  han jugat: Toni Martínez amb 16 parades ,Albert Belart 1, Eduard Jounou , Carles Oller 1,  Adrián Suero 12, Esteban Lezama 6, David Cubí 4, Jordi Salom 2, Jose Luis Álvarez 4, Roger Calzada 2, Carles Aracil1 i Edu Lezama 1.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

 SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA(1ª Fase)Grup A. Jornada 1

 Club Handbol Igualada  22 – CH Sant Esteve Sesrovires 31

 Difícil partit 

Primer partit de la jornada dels juvenils a Igualada.No va ser gens fàcil, doncs l’equip rival era complicat. Tot i així, els nois del Maure, a la primera part van ser prou lluitadors per arribar amb un 7-9 a la mitja part a favor dels visitants.

El joc va estar molt igualat fins que es va complicar amb la presència de targes vermelles , l’equip contrari feia un joc bastant brut que l’àrbitre va permetre i va estar més estricte per a l’equip local.

Al minut 25 de la segona part, exclusions de  dos jugadors igualadins van trencar completament el partit i la diferència en el marcador va anar augmentant fins el final a favor dels sesrovirencs, tot i l’esforç dels jugadors de casa

Per l’Igualada, dirigits per Maure Vidal i David Cubí  van jugar: Marc Tarrida(p), Ton Casellas(4), Miquel Albareda(4),Dani Jové(3),Iban Sanmiguel (2), Èric Elvira(2),David Font (2),Jordi Vilarrubias(2),Marc Mascaró(1), Sergi García(2), David Holgado.

Col·laboren: Autoescola Montauto i El Cofre

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 3

Club Handbol Igualada 29 – C J Handbol Mataró 22

Una empenta de moral

 Dimecres 12/10/11 es va disputar el partit de lliga de les juvenils del C H Igualada. Un partit vistós i divertit que va permetre que les locals sortissin reforçades moralment després de la victòria.

  Les noies de l’Igualada es van posar davant en el marcador i  poc a poc van anar aconseguint administrar el seu avantatge en el marcador amb bones parades de la seva portera i ràpids contraatacs, això els va permetre arribar al descans amb 15 a 12 al marcador.

A la segona meitat després d’uns primers minuts de control de l’Igualada, el Mataró semblava  que es faria amb el partit, però amb un temps mort per corregir alguns detalls tot va tornar al seu lloc i les noies igualadines, van aconseguir una merescuda victòria amb 29 – 22 al final del partit.

Per l’Igualada, dirigides per Jordi Riba i Laura Baraldés,van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra i Elena Mínguez i  Miriam Pla, a la porteria. Berta Calçada,lesionada.

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA Grup ÚNIC. Jornada 4

Handbol Amposta 50 – Club Handbol Igualada 16

Aprofitem per aprendre

Dissabte 15/10/2011 l’handbol Amposta es va enfrontar a l’equip igualadí en la quarta jornada de lliga, un partit que ha de servir, com altres que arribaran, per aprendre de l’experiència viscuda.

A l’inici de la primera part amb 0 – 0 al marcador es van desaprofitar dos atacs consecutius que podrien haver  suposat passar del 0 – 2 a favor, al 5 – 0 en contra amb un sever parcial que per un altre costat no seria l’únic ni el més voluminós del partit. L’equip local va jugar més i millor, contraatacs rapidíssims, jugades molt precises que feien moure’s a la defensa de l’Igualada fins a trobar l’espai per fer gol i un ritme altíssim, aconseguint un resultat final de 50 – 16.

 En aquests partits caldrà buscar una lectura positiva, i és que les jugadores de l’Igualada en cap moment van abaixar la cara, al contrari, saben que durant aquest any els hi tocarà treballar de valent per obtenir fruits més endavant , ho estan fent i segur que ho aconseguiran.

 Als que les acompanyem a les grades ens toca ajudar-les animant, perquè en els moments durs es demostra on hi ha l’afició i la d’aquestes noies del Club Handbol Igualada serà sempre a les grades, amb elles.

Dirigides per Jordi Riba, van jugar van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Míriam Pla a la porteria. Lesionades: Berta Calçada i Elena Mínguez..

 Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA(1ªFASE)Grup ÚNIC.Jornada 1

Club Handbol Igualada 42 – BM la Roca 36

Primer partit a primera

Va venir com equip visitant el BM La Roca del Vallés, de reconegut nivell en l’handbol català. El partit jugat dissabte a la tarda

 Ja al minut 5 l’Igualada avantatjava en un diferenciat  de 5 a 2. Amb constants atacs, una alta eficàcia en el llançament dels jugadors igualadins, una defensa contundent, i un rendiment molt alt i bones parades dels porters igualadins, va fer que l’avantatja anés augmentant fins a un merescut 23 a 12  al descans.

 La segona part va ser molt renyida i moguda. L’ equip visitant es veia superat pels jugadors igualadins, que varen aguantar la diferència en el resultat, fins al final del partit en que es notava l’ esforç inicial fet.

 El partit va acabar amb un bon resultat de 42 a 36, favorable als igualadins. El total de 78 gols, confirmen la intensitat del partit. Felicitar l’ entrenador Pol Cantero i als jugadors pel bon debut en la nova Categoria, que segur ens encoratjarà a continuar treballant amb il·lusió.

 Per l’Igualada van jugar:Raül Ubía, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi García, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias,  Pere Sendra, Cesc Carrer, Blai Martínez  i Eudald Franquesa,la  porteria Aleix Royo, Marc Tarrida i en Carles Serra. Presents, sense jugar, els jugadors lesionats i/o no convocats David Díaz, Jordi Calvet, Pol Requena i Marc Reina.

Col·laboren: AE Aplicacions Elèctriques i Gumà Assegurances

  PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA Grup D. Jornada 1

Handbol Sant Cugat 11 – Club Handbol Igualada 28

 Comença la lliga a Sant Cugat

 Primer partit de lliga jugat al Pavelló Poliesportiu de Sant Cugat del Vallès, aquest dissabte a las 9,15 hores per les Cadets del Handbol Igualada, que han dominat totalment a l’equip local.

 Gran primera part, en la que la defensa de l’Igualada s’ha imposat clarament al Club Handbol Sant Cugat. Únicament els primers minuts del partit, les jugadores locals han pogut apropar-se en el resultat a les noies de l’ Igualada. Al minut deu el resultat era de 2-4, des  d’aquest moment,  clara superioritat en el resultat per les nostres jugadores que han acabat guanyant la primera part per  3 a 15 .

 La segona part ha estat també dominada per l’equip Igualadí que ha tornat a  fer un bon  treball en defensa i ha armat un important contraatac que ha fet molt mal l’equip rival,  el resultat final 11 a 28.

 Cal felicitar a les noies, de les que esperem que amb treball i l’esforç facin un bon paper aquest any a la lliga.

 Dirigides per Noelia Díaz, van jugar: Júlia Estany, Maria Noguera, Maria Farré, Marina Just, Andrea Torregrosa, Marina Agut, Ana Vazquez, Núria Martín, Marta Muñoz i Ariadna Sanz.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

LLIGA CATALANA INFANTIL FEMENINA(1ª FASE) GRUP ÚNIC. Jornada 1

C H Castelldefels 31- Club Handbol Igualada 20

 Estrena a la Lliga Catalana

 Tot i perdre, l’infantil femení del Club Handbol Igualada ha fet un bon partit i ha donat una bona imatge contra un rival superior i, a més,  és la primera vegada que les noies juguen en aquesta categoria.

 La primera part ha estat molt igualada (16-12), només s’ha de treballar la defensa. Durant la segona part s’ha, notat la falta d’experiència i de rodatge que aniran adquirint amb el temps

 Dirigides per Laura Baraldés,van jugar: Laia Bertran, Aida Calleja, Carolina Belén, Carla Bisbal, Paula Domingo, Marcel.la Esquerra, Emma Jové, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Èlia Roca, Èlia Torreblanca, Núria Rizo (lesionada)

Col·laboren: Torreblanca i Òscar Pastisser

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *