Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

EL CADET MASCULÍ A PRIMERA!!! OEH, OEEH!!!

Merescudíssim ascens a 1a Catalana del cadet masculí del Club Handbol Igualada, en la segona fase eliminatòria a 2 partits contra el Club Handbol Terrassa,  aquest passat cap de setmana.

 El primer partit es va disputar el dissabte a la tarda al petit pavelló Sant Llorenç de Terrassa on, la pressió del públic, fregava els jugadors. El partit es preveia molt complicat, segons les classificacions del rival. Va començar amb un Igualada conectadíssim que es va posar per davant al marcador i no el va deixar escapar en tota la primera part (15 -20).

 Els egarencs ho van provar tot a la pista, canviant jugadors, sistemes de defensa i amb una forta pressió  del públic a l’àrbitre. El joc igualadí però va ser superior en totes les línies ,des de la porteria, molt encertada com també a la defensa i l’atac, que va trencar en tot moment la defensa rival. El CHI s’emportà una victòria 35 a 40 amb 5 gols de renda per l’endemà.

 El diumenge a Les Comes, quan després de molt retard per falta de l’àrbitre oficial es va engegar el segon partit, la pel·lícula va continuar sent la mateixa. L’Igualada no es refiava i va sortir a guanyar el partit. Els de Terrassa ho intentaven i en cap moment van donar la eliminatòria per perduda, altre cop però els jugadors igualadins ens van oferir molt bon handbol i van ser superiors des del primer minut. Els canvis de jugadors en totes les línies mantenien i augmentaven l’avantatge, la porteria continuava encertada i l’emoció a les graderies va explotar amb els 8 gols favorables al final del partit (31-23) que donaven l’ascens a 1a catalana!

 Ànims als jugadors entrenats pel Pol Cantero en aquesta nova i dura categoria, estem segurs que ens ho passarem molt bé amb el vostre handbol. Felicitats!

 Van jugar a la porteria, Marc Tarrida, Aleix Royo i Carles Serra. Com a jugadors de camp Sergi Garcia, Elias Galiano, Jordi Grado, Dani Fons, Jordi Vilarrubias, Adrián Cano, Raül Ubía, Blai Martínez, Pere Sendra, Marc Reina, Eudald Franquesa i Jordi Calvet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *