Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 8 i 9 d’octubre

  

Infantil masculí  

SI ENS HO CREIM PODEM  

 Club handbol Igualada 16-  Handbol Sant Quirze 16  

Dissabte passat els nois infantils del C H IGUALADA a l’espera que comenci la temporada oficial, van jugar un partit amistós contra el SANT QUIRZE. A priori ,un equip tècnicament superior als locals.  

L’inici del partit, per sorpresa de tots, va ser molt disputat i igualat i van arribar al descans amb 8 a 6 al marcador a favor del C H IGUALADA. A la segona part el SANT QUIRZE va començar més concentrat i amb un parcial de 6 – 0 es posava davant en el marcador 14 – 8, situació que va fer que l’entrenador demanés temps mort per corregir alguns detalls i sobretot fer entendre als seus jugadors que si s’ho creien igual que a la primera part eren capaços de jugar de tu a tu el rival.  

El resultat no es va fer esperar i els joves jugadors del C H IGUALADA van iniciar una remuntada que els va portar al resultat final de 16 – 16  

Felicitats Nois!!    

Cadet femení  

L’AMISTÓS DEL CADET FEMENÍ A PARDINYES  

Handbol Pardinyes 22 – Club Handbol Igualada 17  

Gran partit de l’amistós de l’Igualada a Pardinyes al pavelló de Lleida.  

 Molt bona primera part dominada totalment per l’equip d’Igualada que va merèixer una avantatge més important i que finalment va acabar amb  el resultat  favorable per les visitants de 8 a 10.  

La segona part part començar dominar per l’equip igualadí que al tram final d’aquest segon període es va enfonsar ,i que van veure’s superades finalment per l’equip de la capital del Segre que es va imposar per 22 a 17 ,resultat que no fa justícia al bon treball i joc desplegat pel cadet femení de l’Igualada.  

 

LIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA, (1ª FASE) JORNADA 2  

UN COP DUR A LA MORAL  

El Diumenge 9/10/2011 es va disputar a GRANOLLERS la segona jornada de lliga que enfrontava el KH-7 BM GRANOLLERS contra el CLUB HANDBOL IGUALADA.
Un partit més dur en el psicològic que en el físic, malgrat que era previsible la victòria del GRANOLLERS no s’esperava la duresa del resultat que va castigar molt moralment l’equip d’IGUALADA, que al final del primer temps se n’anava al vestidor amb 30 – 6 al marcador fruit de múltiples contraatacs del GRANOLLERS després robatoris de pilota i diverses pèrdues una mica innocents de les jugadores igualadines.  

  A la segona meitat es va notar una lleugera millora en les noies del CH IGUALADA que passats els sis minuts aguantaven amb un parcial de 5 – 5 però a poc a poc les locals tornaven a imprimir el seu ritme en el joc amb rapidíssims contraatacs que feien inútils els esforços de la portera igualadina per parar-les arribant al final del partit amb el sever marcador de 57 – 18 per al KH-7 BM GRANOLLERS.  

 Per l’Igualada,dirigides per Jordi Riba ,van jugar: Nora Muñoz,Elena Mínguez,Anna Vilarrubias, Ainoa Rizo,Anna Font,Judit Gómez,Jana Sendra,Jordina Marsal,Mar Samper, Míriam Pla ,a la porteria i Berta Calçada,lesionada.  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *