Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Presentació de la temporada 2011/2012

El Club Handbol Igualada es va endur el trofeu Memorial Manuel Luque en el partit disputat a les Comes dissabte davant del Club Handbol Martorell, un equip que milita a 2a Catalana, dues categories per sobre dels igualadins (3a Catalana B). La primera part va ser molt igualada com ho demostra el resultat parcial (11-9). Al segon temps, la diferència va estar en la millor preparació física dels locals i en una defensa més pressionant. L’avantatge es va ampliar tant que tots els jugadors van poder estar força minuts a pista. El resultat final va ser de 27 a 16.

Entrenats per Joan Alcoberro, per l’Igualada van intervenir: Toni Martínez, Lalo Canales, David Cubí, Jordi Salom, José Luis Álvarez, Maure Vidal, Albert Belart, Roger Calçada, Adrià Suero, Pol Cantero, Sergi Velázquez, Esteban Lezama, Albert Urgales, Eduard Jounou i Carlos Aracil.

El trofeu organitzat pel Club Handbol Igualada es va jugar just després de l’emotiu acte de presentació dels 12 equips de l’Entitat: Viu l’Handbol (benjamins), Escola Esportiva (alevins), infantils masculí i femení, cadets masculí i femení, juvenils masculí i femení, Special Handbol (discapacitats psíquics), sènior masculí i veterans. La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Rosa Maria Plassa, i el president del Club, van pronunciar els seus parlaments en què van fer referència a valors com el treball i l’esforç per superar-se i assolir els objectius d’aquesta temporada. L’acte també va servir per presentar la nova primera vestimenta del Club (samarreta blava) i per retre homenatge a les empreses patrocinadores i col·laboradores.

La jornada es va cloure amb el partit de veterans de l’Handbol Igualada i l’Handbol Palautordera. Els visitants, que enguany aspiren al play off de la lliga federada, van deixar clar des de bon principi la seva superioritat i van arribar al descans amb un avantatge de 6-14. A la represa van castigar els locals amb més contracops i van ampliar més la distància fins al 12-31 final.

Per l’Handbol Igualada van jugar Joan Àngel Solanelles, Jordi Miñano, Àngel Árias, Albert Rossell (1), Xavier Romero (4), Iván Moreno (1), Joan Andreu (2), Jaume Andreu (4), Tomàs Fuentes, Manel Caparrós, Samuel Perianes, Albert Borràs, Íngrid de Clara i José María Vivar.

1 comentario en “Presentació de la temporada 2011/2012”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *