Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Elles també juguen

IIa Diada d’Handbol Femení 

En el marc del projecte de promoció «Elles també juguen» Club Handbol Igualada va organitzar la segona edició de la Diada d’handbol femení. La d’enguany va ser una edició molt més participada que l’anterior. Va aplegar més de 120 jugadores que  omplien el poliesportiu de les Comes i demostrant el bon nivell de joc en totes les categories . Durant tot el matí es van disputar diferents partits de categoria aleví, infantil i juvenil. En categoria Aleví, l’Escola Castell d’Òdena es proclamava Campió davant les igualadines. En l’infantil era el CH Montbui qui s’emportava la Copa. I finalment, en juvenil l’equip de l’Handbol Sant Quirze quedava en primer lloc davant el Vendrell. Per últim agrair a la Federació Catalana d’Handbol, al Patronat Municipal d’Esports d’Igualada i al Consell Esportiu de l’Anoia la seva col·laboració i suport en aquesta diada tant emotiva.

 Les cadets a fases

 Les noies del Cadet s’enfronaven aquest cap de setmana a la fase de classificació per la Lliga Catalana d’Handbol femení.Eliminatòria jugada a doble partit entre Club Handbol Igualada i Handbol Ciutat Cooperativa.

El primer partit jugat a les 16:00 hores del dissabte 24 al poliesportiu Les Comes d’Igualada va ser dominat clarament per l’equip Ciutat Cooperativa. El resultat al decans va ser de 15 a 4 a favor de l’equip de Sant Boi. La segona part va continuar amb la mateixa tònica. El resultat final 31 a 11 per l’Handbol Cooperativa.

Dirigides per Noelia Díaz,van jugar aquest primer partit: Marta Muñoz, Maria Noguera, Marina Agut, Ariadna Sanz, Marina Just, Andrea Torregrosa, Núria Martín, Ana Isabel Vazquez , Maria Farré, Elena Mínguez, Anna Font ,Miriam Pla i Júlia Estany , a la porteria.

 El partit de tornada es va jugar al poliesportiu Pau Gassol de Sant Boi. Aquest partit va estar molt ben jugat pel Club Handbol Igualada. Gran primera part de l’equip que va dominar el joc durat molts minuts i que va acabar amb el resultat de 9 a 7 a favor de Ciutat Cooperativa. A la segona part hi va haver una important reacció de l’equip local, acabant guanyant el partit amb el resultat de 24 a 9.

 Dirigides per Noelia Díaz,van jugar: Marta Muñoz, Maria Noguera, Marina Agut, Ariadna Sanz, Marina Just, Andrea Torregrosa, Ana Isabel Vázquez , Maria Farré, Mar Samper ,Anna Vilarrubias i Júlia Estany, a la porteria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *