Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Club Handbol Igualada presenta els 12 equips de la temporada 2011-2012

El Club Handbol Igualada donarà el tret de sortida oficial a la temporada 2011-2012 dissabte a les Comes amb l’acte de presentació dels equips. L’acte començarà a les 17:45 hores i s’hi podran veure els conjunts sènior masculí, juvenils masculí i femení, cadets masculí i femení, infantils masculí i femení, els veterans i Specials FAP i Apinas de disminuïts psíquics. A aquests cal sumar-hi l’Escola d’Handbol (alevins) i el Viu l’Handbol (benjamins i prebejamins). En total, el 12 equips.

Serà tot un dia dedicat a l’handbol en què l’handbol femení serà el protagonista. Al llarg del matí es disputarà la 2a Diada d’Handbol Femení amb dos tornejos quadrangulars de les categories juvenil i infantil, a més d’un partit aleví femení. Les noies del cadet femení jugaran a les 16:00 contra l’Handbol Cooperativa un partit classificatori per a la Lliga Catalana.

La jornada clourà amb dos partits masculins. El primer equip del Club Handbol Igualada disputarà el trofeu Memorial Manuel Luque contra el Club Handbol Martorell a partir de les 19:00 hores. A les 20:30 els veterans jugaran un partit amistós contra l’Handbol Palautordera.

Estrena de la primera vestimenta i reconeixement als patrocinadors

La regidora d’Esports i Agermanaments de l’Ajuntament d’Igualada, Rosa Mª Plassa, participarà a la inauguració de la temporada del Club Handbol Igualada. L’acte, a més, servirà per presentar la nova primera vestimenta (la blava) de tots els equips, cosa que ha estat possible gràcies a l’esforç de les famílies, els patrocinadors i la Junta Directiva.

També es farà un reconeixement als socis patrocinadors i els socis col·laboradors pel suport rebut en aquests temps especialment difícils. Enguany el Club Handbol Igualada compta els socis patrocinadors AE Aplicacions Elèctriques, Asfalt, Autoescola Montauto, El Cofre, Eix Ambiental, Ferreteria Jorba Solà, Finques Argent, Forvi, Gràfiques Cubí, Gumà Assegurances, Munich, Òscar Pastissers, Pista Cero, Rimon Glass, Torreblanca i Torregrosa Advocats. A aquests cal afegir-hi els socis col·laboradors Centro de Limpiezas Igualada, El Rovell de l’Ou, Instal·lacions Sevilla, Scooby Mascotes, Sallés Armeria i Esports, Sendra & Enrich, Slampadel Tallers Solé Jorba i T. Vilarrubias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *