Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

IMMENSA ACTUACIÓ DE L’HANDBOL IGUALADA AL TORNEIG INTERNACIONAL DE SANT ESTEVE

Treball, entrega, constància i orgull,…  El penúltim cap de setmana de juliol el Club Handbol Igualada va participar en la 31a edició del prestigiós Torneig Internacional d’Handbol que es celebra a la localitat de Sant Esteve Sesrovires, i precisament aquests valors són els que van abanderar els nostres esportistes formats per una trentena de jugadors i jugadores repartits en tres equips.

A nivell de resultats, cal destacar el meritori segon lloc de l’equip cadet masculí obtenint el millor resultat de la història del nostre club en totes les participacions anteriors. Durant tot el torneig van exhibir un handbol molt seriós, consistent i plural i van acabar perdent a la gran final contra un dels equips més forts del País Basc de la seva categoria, el Loyola Indautxú. Malgrat l’enorme decepció dels jugadors per la derrota final, cal reconèixer l’enorme mèrit que té aquesta classificació al mateix temps empènyer-los a seguir amb la dinàmica de treball per demostrar que l’handbol a Igualada està més viu que mai, que amb el treball i ambició els límits te’ls acabes posant tu, nosaltres, l’equip.

Per altra banda, destacar el quart lloc del cadet femení que va disputar una competició molt regular i que va fer mèrits per escalar alguna posició. Per últim, destacar també el quart lloc de l’equip benjamí-aleví del Club que va participar a la categoria aleví, jugant grans encontres contra equips amb una força física superior. Des d’aquestes línies volem felicitar a aquests més de 30 esportistes que van representar el nostre club per la seva dedicació pel club en aquests dies, projectant la imatge de club amb la que creiem que no és cap altra que la del treball, la de la humilitat i la de l’ambició. Gràcies jugadors i jugadores, els qui estàvem allà ens heu fet gaudir molt.

BONES VACANCES A TOTS I TOTES I FINS LA TORNADA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *