Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Èxit de participació al 13è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

Finalment van ser 68 els equips que van prendre part al 13è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada —20 més que en l’edició anterior— torneig celebrat entre divendres i dissabte al Parc de Valldaura de la capital de l’Anoia. També va augmentar el nombre de conjunts federats, que va arribar a 22, 4 més que el 2010.

 El guanyador de la categoria sènior masculí federat va ser “Algo pasa con Gabri” (equip format per jugadors del CH Gavà), que van imposar-se a la final a l’”Amèrica Express” (un combinat català). A la final sènior mixt federat, l’equip anoienc “Dental Clínic” va vèncer al “Cubí’s”, un conjunt format per diversos membres d’una família vinculada des de sempre al Club Handbol Igualada. A la categoria Jugar x Divertir-se, “Amb X de Mixta” altre cop va endur-se la copa davant dels Veterans del CH Igualada.

Visiteu la galeria fotogràfica fent clic aquí

El torneig va tornar a coincidir —com l’any passat— amb l’Open Handbol Platja de Calella i amb un triangular de veterans disputat a Sabadell. És per aquest motiu que encara és més destacable l’alta participació, amb clubs com el CH Santpedor, el CH Sant Esteve Sesrovires, el CH Gavà, el CH Pallejà i Acell. També cal fer esment a l’alt nombre d’equips de la comarca, provinents d’instituts, escoles i del CH Igualada, el CH Montbui i el CH Vilanova.

Acció social

En la línia d’integrar les persones amb discapacitat psíquica mitjançant l’esport, no hi van faltar els partits de Special Handbol, en què van pendre-hi part Acell i els dos equips de l’Handbol Igualada: FAP i Apinas.

Per altra part, en aquesta edició, l’Handbol Sorra va donar suport a Creu Roja Anoia. L’entitat va tenir un estand informatiu per a captar socis i vendre números de la Loteria d’Or. El CH Igualada també va recaptar fons per a l’ONG.

A més del Club Handbol Igualada, van organitzar el 13è Obert Handbol Sorra Ciutat d’Igualada el Campionat de Catalunya d’Handbol Platja, el Consell Esportiu de l’Anoia, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Handbol i el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada. També hi van col·laborar anoiadiari.cat, anoiaesports.cat, clictv.cat, Conca TV, L’Enllaç dels Anoiencs, Ràdio Igualada i La Veu de l’Anoia.

Final de temporada

L’Handbol Sorra va posar el punt i final a la temporada del Club Handbol Igualada. El sopar posterior al lliurament de premis va reunir a més de cent persones entre jugadors, socis i patrocinadors. Els espònsors del torneig van ser Areabalonmano.com, Auto Anoia (Citroën), Frutería Lito, Hotel Amèrica, Infinit, McDonald’s i Paintball Els Maquis.

De cara a la propera temporada, el club comptarà amb 14 patrocinadors i 9 empreses col·laboradores. Com a patrocinadors hi haurà AE Aplicacions Elèctriques, Asfalt, El Cofre, Eix Ambiental, Ferreteria Jorba Solà, Forvi, Gràfiques Cubí, Gumà Assegurances, Munich, Òscar Pastissers, Pista Cero, Rimon Glass, Torreblanca i Torregrosa Advocats. Seran empreses col·laboradores Centro de Limpiezas Igualada, El Rovell de l’Ou, Instal·lacions Sevilla, Scooby Mascotes, Sallés Armeria i Esports, Sendra & Enrich, Slampadel Tallers Solé Jorba i T. Vilarrubias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *