Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Un total de 67 equips disputaran el 13è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

El Club Handbol Igualada ultima els preparatius del 13è Obert Handbol Sorra Ciutat d’Igualada, que tindrà lloc al Parc Valldaura, divendres 1 de juliol al vespre i dissabte 2 durant tot el dia. S’hi han inscrit un total de 67 equips, 19 més que en l’edició anterior. El torneig és un dels principals esdeveniments que organitza el Club al llarg de l’any i, com sempre, posa el punt i final a la temporada.  

Dels 67 equips inscrits, n’hi ha 22 de federats. Entre els clubs que hi participaran hi ha l’Handbol Pallejà, el CH Sant Esteve Sesrovires i el CH Santpedor. Pel que fa als clubs anoiencs, a part de l’Handbol Igualada, també hi prendran part el CH Montbui i el CH Vilanova. En categoria Special, comptarà amb 3 equips,el de l’Escola Àuria-APINAS,el de Taller Àuria-FAP i l’equip ACELL de Barcelona. Amb aquesta alta participació, el torneig s’està convertint en un referent de l’handbol sobre sorra a Catalunya, especialment pel que fa a les categories base i únic en la categoria Special.  

En aquesta ocasió, Creu Roja Anoia serà l’ONG beneficiària de l’acció solidària del torneig. L’entitat disposarà d’un stand informatiu i vendrà participacions de la Loteria d’Or. Per la seva part, el Club recaptarà fons per a Creu Roja al llarg dels dos dies.  

Juntament amb el Club Handbol Igualada, organitzen el 13è Obert Handbol Sorra Ciutat d’Igualada el Campionat de Catalunya d’Handbol Platja, el Consell Esportiu de l’Anoia, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Handbol i el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada. També hi col·laboren anoiadiari.cat, anoiaesports.cat, clictv.cat, Conca TV, L’Enllaç dels Anoiencs, Ràdio Igualada i La Veu de l’Anoia.  

Handbol Sorra Ciutat d'Igualada 2010
Handbol Sorra Ciutat d'Igualada 2010

Reinventant el model de patrocinis  

L’Handbol Sorra serà la cloenda d’una temporada en què el Club Handbol Igualada ha aconseguit eixugar el deute que tenia, malgrat el context econòmic i malgrat la caiguda de la majoria de patrocinis. En aquest sentit, el Club ha hagut de canviar el model que havia imperat en les darreres temporades i que consistia en un patrocinador per equip.  

En els darrers mesos, tres persones vinculades al Club —pares de jugadors— s’han posat a treballar per aconseguir petits patrocinis i col·laboracions d’empreses de la comarca amb més o menys vinculació amb l’entitat. La iniciativa ha donat els seus fruits i, de cara a la temporada vinent, l’Handbol Igualada ja compta amb el suport d’AE Aplicacions Elèctriques, Asfalt, El Cofre, Eix Ambiental, Ferreteria Jorba Solà, Forvi, Gràfiques Cubí, Gumà Assegurances, Munich, Òscar Pastissers, Pista Cero, Rimon Glass, Torreblanca i Torregrosa Advocats. Seran empreses col·laboradores Centro de Limpiezas Igualada, El Rovell de l’Ou, Instal·lacions Sevilla, Scooby Mascotes, Sallés Armeria i Esports, Sendra & Enrich, Slampadel Tallers Solé Jorba i T. Vilarrubias.  

Pel que fa al 13è Obert Handbol Sorra Ciutat d’Igualada, són sponsors del torneig Areabalonmano.com, Auto Anoia (Citroën), Frutería Lito, Hotel Amèrica, Infinit i McDonald’s.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *