Victòria treballada per als veterans de l’Handbol Igualada

Veterans OAR Gràcia 22 – Veterans Handbol Igualada 27

Els veterans del Club Handbol Igualada van assolir una treballada victòria divendres a la pista de l’OAR Gràcia, un equip de la mitja taula a lliga federada. Els igualadins van presentar-se a Sabadell amb només 8 homes. Tenint només un recanvi a la banqueta, la recepta va ser allargar al màxim els atacs, assegurar les passades, evitar riscos i no desgastar-se físicament. Amb aquest plantejament i una defensa encertada, els igualadins van anar obrint forat al marcador des del bon principi, assegurant en atac, recuperant pilotes en defensa i corrent al contracop. Al descans es va arribar amb la màxima renda de 9 a 16.

Al segon temps, els visitants van anar notant el cansament, fet que els vallesans van aprofitar per escurçar la distància fins a 2 gols passada la meitat del segon temps. A partir d’aquí, els igualadins van haver de jugar amb sang freda. Jordi Miñano va estar encertat sota els pals i Jaume Andreu va tibar de l’equip en atac i va agafar la responsabilitat de jugar-se els darrers llançaments. El resultat final va ser 22 a 27.

Per l’Igualada van jugar Jordi Miñano, Jaume Andreu (8), Albert Rossell (2), Samuel Perianes (4), Àngel Árias (3), Joan Andreu (4), Joan Àngel Solanelles (3) i Iván Moreno (3).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies