Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victòria treballada per als veterans de l’Handbol Igualada

Veterans OAR Gràcia 22 – Veterans Handbol Igualada 27

Els veterans del Club Handbol Igualada van assolir una treballada victòria divendres a la pista de l’OAR Gràcia, un equip de la mitja taula a lliga federada. Els igualadins van presentar-se a Sabadell amb només 8 homes. Tenint només un recanvi a la banqueta, la recepta va ser allargar al màxim els atacs, assegurar les passades, evitar riscos i no desgastar-se físicament. Amb aquest plantejament i una defensa encertada, els igualadins van anar obrint forat al marcador des del bon principi, assegurant en atac, recuperant pilotes en defensa i corrent al contracop. Al descans es va arribar amb la màxima renda de 9 a 16.

Al segon temps, els visitants van anar notant el cansament, fet que els vallesans van aprofitar per escurçar la distància fins a 2 gols passada la meitat del segon temps. A partir d’aquí, els igualadins van haver de jugar amb sang freda. Jordi Miñano va estar encertat sota els pals i Jaume Andreu va tibar de l’equip en atac i va agafar la responsabilitat de jugar-se els darrers llançaments. El resultat final va ser 22 a 27.

Per l’Igualada van jugar Jordi Miñano, Jaume Andreu (8), Albert Rossell (2), Samuel Perianes (4), Àngel Árias (3), Joan Andreu (4), Joan Àngel Solanelles (3) i Iván Moreno (3).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *