Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

crònica cadet masculí: 4 de juny

Derrota en semifinals de Copa Federació , però meritòria temporada, dels cadets del Club Handbol Igualada,

Sant Joan Despí 33 – CH Igualada 29

Partit molt dur. Els dos equips es jugaven el pas a la final de la Copa Federació, i l’ Igualada era en camp contrari. El partit va començar molt bé per l’Igualada, i fins el minut 20 en que el resultat era de 10 a 10 però ,amb una duresa potser excessiva de l’equip local,es va arribar al descans amb un resultat desfavorable per l’Igualada de16 a 14.

La segona part va continuar amb un joc encara més dur de l’equip local, amb  9 exclusions de 2’ versus 7, i una vermella, versus cap. També 13 penals del St. Joan Despí versus 3 per l’ Igualada.

L’equip local jugar amb uns contraatacs molt ràpids, mentre que l’ equip visitant l’Igualada, va fer més errades en tir del normal, i amb un joc més lent.  El resultat final va esser de 33 a 29, el que reflexa la complexitat d’ aquests partit.

Amb humilitat l’Igualada assumeix la derrota, tot i que malgrat amb un bon equip, s’ ha quedat a les semifinals de la Copa Federació, un molt bon resultat per aquests joves, que han treballat molt, i que  cal felicitar per  aconseguir aquesta fita tant meritòria!

Donar també, les gràcies al nombrós públic que va donar el seu suport!

Per l’Igualada van jugar:Raül Ubía, Daniel Fons(5), Elias Galiano(3), Sergi Garcia(4+6p), Adrián Cano(2), Jordi Grado(1), Jordi Vilarrubias(3+3p), Oscar Solé,  Iban Sanmiguel, Miquel Albareda, i en Pol Fajas(1),  .Com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero. Absent en Lluis Josa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *