crònica cadet masculí: 4 de juny

Derrota en semifinals de Copa Federació , però meritòria temporada, dels cadets del Club Handbol Igualada,

Sant Joan Despí 33 – CH Igualada 29

Partit molt dur. Els dos equips es jugaven el pas a la final de la Copa Federació, i l’ Igualada era en camp contrari. El partit va començar molt bé per l’Igualada, i fins el minut 20 en que el resultat era de 10 a 10 però ,amb una duresa potser excessiva de l’equip local,es va arribar al descans amb un resultat desfavorable per l’Igualada de16 a 14.

La segona part va continuar amb un joc encara més dur de l’equip local, amb  9 exclusions de 2’ versus 7, i una vermella, versus cap. També 13 penals del St. Joan Despí versus 3 per l’ Igualada.

L’equip local jugar amb uns contraatacs molt ràpids, mentre que l’ equip visitant l’Igualada, va fer més errades en tir del normal, i amb un joc més lent.  El resultat final va esser de 33 a 29, el que reflexa la complexitat d’ aquests partit.

Amb humilitat l’Igualada assumeix la derrota, tot i que malgrat amb un bon equip, s’ ha quedat a les semifinals de la Copa Federació, un molt bon resultat per aquests joves, que han treballat molt, i que  cal felicitar per  aconseguir aquesta fita tant meritòria!

Donar també, les gràcies al nombrós públic que va donar el seu suport!

Per l’Igualada van jugar:Raül Ubía, Daniel Fons(5), Elias Galiano(3), Sergi Garcia(4+6p), Adrián Cano(2), Jordi Grado(1), Jordi Vilarrubias(3+3p), Oscar Solé,  Iban Sanmiguel, Miquel Albareda, i en Pol Fajas(1),  .Com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero. Absent en Lluis Josa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies