Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:28 de maig

Cadet Masculí. Quarts de Final de la Copa Federació A de 2acatalana

 Jugadors,entrenador,delegats i afició fan possible la remuntada davant el Granollers

 CH Igualada 37 –  KH-7 Granollers 36

Quin partidàs, quina remuntada del Cadet masculí Igualada!   i contra el Granollers, un dels  principals referents de l’handbol català.

El partit va començar i des dels 5 minuts, l’ equip igualadí va anar a remolc, degut a moltes fallades, i al bon nivell de l’equip contrincant. Es va arribar a la mitja amb un resultat força desfavorable per l’Igualada de 13 a 16.

La segona part va continuar amb un bon joc de l´equip visitant, fins arribar a deu minuts del final amb un resultat contrari pels igualadins de 7 gols en contra,el que feia pensar una molt difícil remuntada. A cinc minuts del final, un temps mort demanat per l’ entrenador local va trencar el partit davant el resultat  de cinc gols en contra. La graderia ,plena de joves ,companys,jugadors , familiars i amics convençuts de la capacitat del seu equip , es va sumar a fer possible la remuntada ,animant i sense parar de corejar i cantar, i plegats, van aconseguir el que semblava impossible,el partit es va remuntar !

El partit s’empatava en els últims segons del partit i amb possessió local . Sobre el xiulet del final del partit l’àrbitre sancionava al Granollers amb la pena màxima damunt l’electrònic ja aturat . Decisiu penal que podia desempatar el partit o provocar una pròrroga . Amb seguretat ,contundència i energia positiva s’aconseguia marcar el gol que donava la victòria a un Igualada pletòric i enormement feliç .

 Amb un resultat final de 37 a 36 favorable ,l’Igualada passa a Semifinals de la Copa Federació que es desplaçarà per enfrontar-se al  Sant Joan Despí(B) el proper dissabte a 2/4 de 5 de la tarda.

 Donar les gràcies al nombrós públic, i que en moments adversos, van donar sempre el seu suport!  “Quin dia aquell dia!” L’handbol igualadí recordarà aquesta data .

Per l’Igualada van jugar els jugadors: Raül Ubía(1), Daniel Fons(3), Elias Galiano(2), Sergi Garcia(6+3p), Adrián Cano, Jordi Grado(1), Jordi Vilarrubias(5), Oscar Solé(6),  Iban Sanmiguel(4), Miquel Albareda(3), Pol Fajas(1) i en Lluis Josa.Com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida, lesionat, dirigits per Pol Cantero.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *