cròniques dels partits:28 de maig

Cadet Masculí. Quarts de Final de la Copa Federació A de 2acatalana

 Jugadors,entrenador,delegats i afició fan possible la remuntada davant el Granollers

 CH Igualada 37 –  KH-7 Granollers 36

Quin partidàs, quina remuntada del Cadet masculí Igualada!   i contra el Granollers, un dels  principals referents de l’handbol català.

El partit va començar i des dels 5 minuts, l’ equip igualadí va anar a remolc, degut a moltes fallades, i al bon nivell de l’equip contrincant. Es va arribar a la mitja amb un resultat força desfavorable per l’Igualada de 13 a 16.

La segona part va continuar amb un bon joc de l´equip visitant, fins arribar a deu minuts del final amb un resultat contrari pels igualadins de 7 gols en contra,el que feia pensar una molt difícil remuntada. A cinc minuts del final, un temps mort demanat per l’ entrenador local va trencar el partit davant el resultat  de cinc gols en contra. La graderia ,plena de joves ,companys,jugadors , familiars i amics convençuts de la capacitat del seu equip , es va sumar a fer possible la remuntada ,animant i sense parar de corejar i cantar, i plegats, van aconseguir el que semblava impossible,el partit es va remuntar !

El partit s’empatava en els últims segons del partit i amb possessió local . Sobre el xiulet del final del partit l’àrbitre sancionava al Granollers amb la pena màxima damunt l’electrònic ja aturat . Decisiu penal que podia desempatar el partit o provocar una pròrroga . Amb seguretat ,contundència i energia positiva s’aconseguia marcar el gol que donava la victòria a un Igualada pletòric i enormement feliç .

 Amb un resultat final de 37 a 36 favorable ,l’Igualada passa a Semifinals de la Copa Federació que es desplaçarà per enfrontar-se al  Sant Joan Despí(B) el proper dissabte a 2/4 de 5 de la tarda.

 Donar les gràcies al nombrós públic, i que en moments adversos, van donar sempre el seu suport!  “Quin dia aquell dia!” L’handbol igualadí recordarà aquesta data .

Per l’Igualada van jugar els jugadors: Raül Ubía(1), Daniel Fons(3), Elias Galiano(2), Sergi Garcia(6+3p), Adrián Cano, Jordi Grado(1), Jordi Vilarrubias(5), Oscar Solé(6),  Iban Sanmiguel(4), Miquel Albareda(3), Pol Fajas(1) i en Lluis Josa.Com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida, lesionat, dirigits per Pol Cantero.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies