Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 21 i 22 de maig

Cadet  Masculí:2a Catalana .Copa Federació. Octaus de final. 1a jornada

Justa i clara victòria del cadet masculí

CH Igualada 38 –  H La Garriga 32

Justa victòria la de l’Igualada, que amb esforç i molt de treball ha aconseguit un equip conjuntat i equilibrat, gràcies a la bona feina feta per l’entrenador ,el cos tècnic i els jugadors.

El partit va acabar al descans amb un favorable 19 a 13.

La segona part va continuar amb un bon joc de l’equip local. Malauradament a la meitat de la segona part,es va embrutar el joc, ja que com ha passat vàries vegades enguany, per les continues queixes a l’àrbitre per part de l’entrenador de La Garriga, que potser amb poca experiència , però equitatius en les decisions no ha influenciat en el resultat del partit.

El handbol no s’escapa de la resta d’esports, en que equips poc treballats i conjuntats que no saben perdre, es creuen en el dret de justificar…fins i tot, falsificar injustament realitats existents. Un clar reflex de part de la societat actual: poc esforç, sempre drets, cap obligació.

El partit va acabar amb victòria local merescuda de 38 a 32, i L’ Igualada es classifica per quarts de final seguint amb la bona ratxa d’aquest cadet masculí que encara la recta final de la temporada amb més forma que mai i amb moltes possibilitats de seguir avançant.

Per l’Igualada van jugar: Raül Ubía(2), Daniel Fons(4), Elias Galiano(4), Sergi Garcia(5), Adrián Cano(4), Jordi Grado(2), Jordi Vilarrubias(6), Oscar Solè(1),  Ibàn Sanmiguel(4), Miquel Albareda(5), i en Lluis Josa(1).Com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero.

Infantil Masculí :Copa federació. 8ens de final

Acaba la temporada pels infantils

CH Igualada 25 – BM La Roca 35

El diumenge al matí a Les Comes es van disputar els vuitens de final de la Copa Federació de handbol infantil masculina entre el CH Igualada i el BM La Roca B, amb l’eliminació d’aquesta competició dels Igualadins.

Mal partit aquest cop pel conjunt igualadí, en el que va acabar sent l’últim partit d’aquesta temporada. Els primers cinc minuts van començar amb una defensa amb greus errades que van donar fins a 5 gols d’avantatge als de La Roca. En atac, la constant va ser la pèrdua contínua de pilotes en passades poc mesurades. L’11 a 18 de desavantatge local no va ser superior per l’encert a la porteria durant el primer temps.

A la segona part la concentració va millorar però els jugadors  igualadins no van poder parar el bon joc visitant que sempre aconseguien desbordar en les jugades d’atac. Mal regust doncs, per acabar la temporada de l’equip infantil masculí de l’Igualada que es té que rearmar i il·lusionar de nou, pensant en els pròxims objectius i tornejos. Ànims nois!

Van jugar Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Pere Sendra, Cesc Carrer, Marc Reina, Gerard Royo, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart

Veterans. Partit amistós

Sever correctiu per als veterans

Veterans Handbol Igualada 14 – Veterans de Sarrià 26

Els veterans del Club Handbol Igualada van encaixar un sever correctiu divendres en un partit amistós a les Comes. Els botxins van ser els Veterans de Sarrià, un equip que venia de jugar els play off per al títol de la lliga federada. El resultat al descans (4-14) parla per si sol de la diferència de nivell entre els dos conjunts.

L’àmplia renda en el marcador al primer temps es va deure més a les errades dels locals que als encerts dels visitants. L’Igualada cometia imprecisions i perdia pilotes en atac una i altra vegada, cosa que el Sarrià aprofitava per sortir amb facilitat al contracop. El porter igualadí Jordi Miñano va evitar que la diferència al descans fos encara més àmplia.

A la represa el Sarrià va aixecar el peu de l’accelerador i l’Igualada va jugar sense oblidant-se de la pressió del marcador. D’aquesta manera, l’atac igualadí va ser més productiu i la defensa va posar les coses més difícils als barcelonins.  El resultat final va ser de 14 a 26.

Per l’Igualada van jugar Jordi Miñano, Jaume Andreu, Albert Rossell, Samuel Perianes, Íngrid de Clara, Àngel Árias, Joan Andreu, Albert Riba, José M. Vivar, Tomàs Fuentes i Felip Combalia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *