Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

TOP- 4 DE LA PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA A IGUALADA

El Dissabte 14 i el Diumenge 15 es va disputar el Top 4 de la Primera Catalana amb la participació dels equips de CIUTAT COOPERATIVA ,CENTRE RECREATIU, B M LA ROCA (B), CASTELLDEFELS, CLUB ESPORTIU, i el CLUB HANDBOL IGUALADA.

 Dues jornades en les quals Igualada va gaudir de molt bon Handbol amb un ambient esplèndid a les graderies ,una impecable organització i una exemplar esportivitat.

 La jornada va començar a les 6 de la tarda amb l’enfrontament del Ciutat Cooperativa i el Castelldefels . El partit va ser dominat plenament per les de Sant Boi que en cap moment van veure perillar el resultat. Una primera part més igualada acabava a 14-9 i una segona on les de Castelldefels van dominar de cap a peus arribant al 33-18 final.

L’equip de les joves igualadines es va enfrontar a les 8 amb un ambient espectacular a les Comes per l’expectativa d’un TOP-4 que mai havia aconseguit arribar,  en la semifinal  contra la Roca. Les igualadines van plantar cara i no ho va posar gens fàcil a les roqueroles ,que disposen d’un potent equip i un club que està acostumat a guanyar . S’arribava a la mitja part amb un 17-9 i al final del partit amb el resultat de 35 – 21 a favor de La Roca en un partit igualat en els primers minuts, però després d’un parcial de 4-0 La Roca es va distanciar en el marcador i l’Igualada ja no va ser capaç d’aconseguir la remuntada.

El Diumenge a les 10 del matí es va jugar pel tercer i quart lloc entre el Castelldefels i l’Igualada  amb el resultat final de 26 – 20 a favor del Castelldefels, un partit molt més disputat que el de semifinals . Tot i l’esforç i les ganes de les igualadines , no van poder emportar-se el partit .

 La final es va jugar a les 12 amb l’enfrontament dels guanyadors de les semifinals , el Ciutat Cooperativa i la Roca. El partit va ser molt vistós i renyit on cap dels dos equips volia perdre i la rivalitat es va mantenir fins al minut final tot i el gran partit del Sant Boi que va liderar i mantenir el control del partit en tot moment , amb un electrònic a l’equador de 13-12 i una merescuda victòria final de 33-29

 Felicitats a totes les jugadores i cos tècnic per la gran temporada que han realitzat i perquè amb esdeveniments com aquest Top-4 es promociona l’handbol femení,dóna a conèixer la ciutat d’Igualada i fa créixer l’handbol. Enhorabona a totes !!!

Per l’Igualada, van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Marina Just, Ana Vázquez. Porteres. Mirian Pla i Júlia Estany. Entrenador: Jordi Riba. Ajudant: Laura Baraldés. Delegada: Puri Lumbreras. Auxiliar: J.A. Rizo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *