TOP- 4 DE LA PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA A IGUALADA

El Dissabte 14 i el Diumenge 15 es va disputar el Top 4 de la Primera Catalana amb la participació dels equips de CIUTAT COOPERATIVA ,CENTRE RECREATIU, B M LA ROCA (B), CASTELLDEFELS, CLUB ESPORTIU, i el CLUB HANDBOL IGUALADA.

 Dues jornades en les quals Igualada va gaudir de molt bon Handbol amb un ambient esplèndid a les graderies ,una impecable organització i una exemplar esportivitat.

 La jornada va començar a les 6 de la tarda amb l’enfrontament del Ciutat Cooperativa i el Castelldefels . El partit va ser dominat plenament per les de Sant Boi que en cap moment van veure perillar el resultat. Una primera part més igualada acabava a 14-9 i una segona on les de Castelldefels van dominar de cap a peus arribant al 33-18 final.

L’equip de les joves igualadines es va enfrontar a les 8 amb un ambient espectacular a les Comes per l’expectativa d’un TOP-4 que mai havia aconseguit arribar,  en la semifinal  contra la Roca. Les igualadines van plantar cara i no ho va posar gens fàcil a les roqueroles ,que disposen d’un potent equip i un club que està acostumat a guanyar . S’arribava a la mitja part amb un 17-9 i al final del partit amb el resultat de 35 – 21 a favor de La Roca en un partit igualat en els primers minuts, però després d’un parcial de 4-0 La Roca es va distanciar en el marcador i l’Igualada ja no va ser capaç d’aconseguir la remuntada.

El Diumenge a les 10 del matí es va jugar pel tercer i quart lloc entre el Castelldefels i l’Igualada  amb el resultat final de 26 – 20 a favor del Castelldefels, un partit molt més disputat que el de semifinals . Tot i l’esforç i les ganes de les igualadines , no van poder emportar-se el partit .

 La final es va jugar a les 12 amb l’enfrontament dels guanyadors de les semifinals , el Ciutat Cooperativa i la Roca. El partit va ser molt vistós i renyit on cap dels dos equips volia perdre i la rivalitat es va mantenir fins al minut final tot i el gran partit del Sant Boi que va liderar i mantenir el control del partit en tot moment , amb un electrònic a l’equador de 13-12 i una merescuda victòria final de 33-29

 Felicitats a totes les jugadores i cos tècnic per la gran temporada que han realitzat i perquè amb esdeveniments com aquest Top-4 es promociona l’handbol femení,dóna a conèixer la ciutat d’Igualada i fa créixer l’handbol. Enhorabona a totes !!!

Per l’Igualada, van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Marina Just, Ana Vázquez. Porteres. Mirian Pla i Júlia Estany. Entrenador: Jordi Riba. Ajudant: Laura Baraldés. Delegada: Puri Lumbreras. Auxiliar: J.A. Rizo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies