Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:14 de maig

Cadet  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 26 jornada

Últim i renyit partit 

CH Pardinyes 27 –  CH Igualada 28

Últim partit de la 1ª Fase de Lliga, Grup B, de Segona Catalana.

Partit renyit, com acostuma a ser amb el Pardinyes, contrincants del Club Igualada des de fa anys . A destacar que la temperatura era de 30º, molt alta per aquestes dates, i amb un altíssima humitat. Potser per això, i amb el corresponent cansament, i per ambdós equips, els jugadors varen fallar força en el tir.

La primera part va acabar amb un resultat favorable als jugadors d’ Igualada de 10 a 13, i al final del partit un resultat de 27 a 28, en la que l’ equip acaba en una molt meritòria tercera posició, empatats a punts, però amb pitjor mitja de gols, que el segon classificat,  d’un total de 12 equips integrants del grup.

 Felicitar als jugadors i cos tècnic del Igualada, pel bon treball al llarg de la temporada i els resultats aconseguits!!

 Per l’Igualada van jugar: Raül Ubia, Daniel Fons(4), Elias Galiano(1), Sergi Garcia(4), Adrián Cano(5), Jordi Grado(2), Jordi Vilarrubias(3), Oscar Solè(3),  Miquel Albareda(1), Ibàn Sanmiguel(4), i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero.

Infantil Masculí :Copa federació.16ens de final.

Contundent victòria

EH Cornellà-Almeda 20 – CH Igualada 38

Aquest dissabte passat van començar els enfrontaments a partit únic de la Copa Federació de handbol infantil masculina a Cornellà. Als setzens de final el nens del Club handbol Igualada van assolir una contundent victòria.

 El canvi de competició va fer evident la diferència entre els dos equips, venint d’una segona fase molt igualada acostumats a conjunts de gran nivell el Cornellà-Almeda, sols va ser rival els primers minuts de partit en que es van avançar, als 15 el marcador es va igualar i a partir d’aquest moment el partit va estar absolutament controlat pels igualadins fins als 18 gols de diferència del final del partit.

Esperar doncs els vuitens de final, on la qualitat del handbol rival pot tornar a canviar i ser un altre partit molt diferent.

 Van jugar Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Pere Sendra, Cesc Carrer, Marc Reina, Gerard Royo, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *