Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

VI Diada de l’Handbol Base Ciutat d’Igualada

                  

Diumenge 8 de maig es va celebrar al la nostra ciutat la VI Diada de l’Handbol Base Ciutat d’Igualada. Des de 2/4 de 10 del matí,fins les 2 del migdia dins els actes de la setmana de l’esport es van poder veure molts partits de les categories benjamins i alevins tant masculins com femenins de diferents escoles de la Comarca i clubs del territori català : Escola Mowgli,Ateneu,Club Handbol Igualada ,Handbol Tàrrega , Castell d’Òdena i Escola Àuria.

 CAMPIÓ ALEVÍ MASC: Club Handbol Igualada

CAMPIÓ ALEVÍ FEM: Club Handbol Igualada

CAMPIÓ BENJAMÍ MASC: Castell Òdena

CAMPIÓ BENJAMÍ FEM: Escola Mowgli

CAMPIÓ SUPER SPECIAL:CH Igualada Apinas-CHI aleví femení

 Un total de 180 esportistes que van jugar handbol en partits de dues parts de 10 minuts cadascuna i en format de copa, els partits es van jugar al polivalent de les comes , compartint amb l’equip femení del Club handbol Igualada i posteriorment, amb el partit del projecte Special Handbol que va jugar contra l’aleví femení del Club igualadí . Com sempre ens van sorprendre pel seu entusiasme i esforç posant tot el millor damunt la pista i oferint un handbol del millor.

 A la Sala de Barri ,paral·lelament es disputava la 5a jornada corresponent al Campionat de Catalunya aleví femení i masculí de la Catalunya Central  amb la participació de 9 equip disputant un total de 9 partits entre equips d’Igualada,Tàrrega,Agramunt,Vilanova del Camí,Pardinyes,Guissona,Lleida i Camps Elisis.

 La cirereta del pastís la va posar la sorpresa de la visita de Nagy Laszlo,gran jugador del Barcelona , fenomenal lateral dret amb el número 19 a la samarreta, que amida 2,05 m i pesa 110 kg nascut a Hongria el 3 de març de 1981 i que va provocar les corredisses i emocions dels més menuts que volien la seva signatura i fer-se la imatge per al record .

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *