VI Diada de l’Handbol Base Ciutat d’Igualada

                  

Diumenge 8 de maig es va celebrar al la nostra ciutat la VI Diada de l’Handbol Base Ciutat d’Igualada. Des de 2/4 de 10 del matí,fins les 2 del migdia dins els actes de la setmana de l’esport es van poder veure molts partits de les categories benjamins i alevins tant masculins com femenins de diferents escoles de la Comarca i clubs del territori català : Escola Mowgli,Ateneu,Club Handbol Igualada ,Handbol Tàrrega , Castell d’Òdena i Escola Àuria.

 CAMPIÓ ALEVÍ MASC: Club Handbol Igualada

CAMPIÓ ALEVÍ FEM: Club Handbol Igualada

CAMPIÓ BENJAMÍ MASC: Castell Òdena

CAMPIÓ BENJAMÍ FEM: Escola Mowgli

CAMPIÓ SUPER SPECIAL:CH Igualada Apinas-CHI aleví femení

 Un total de 180 esportistes que van jugar handbol en partits de dues parts de 10 minuts cadascuna i en format de copa, els partits es van jugar al polivalent de les comes , compartint amb l’equip femení del Club handbol Igualada i posteriorment, amb el partit del projecte Special Handbol que va jugar contra l’aleví femení del Club igualadí . Com sempre ens van sorprendre pel seu entusiasme i esforç posant tot el millor damunt la pista i oferint un handbol del millor.

 A la Sala de Barri ,paral·lelament es disputava la 5a jornada corresponent al Campionat de Catalunya aleví femení i masculí de la Catalunya Central  amb la participació de 9 equip disputant un total de 9 partits entre equips d’Igualada,Tàrrega,Agramunt,Vilanova del Camí,Pardinyes,Guissona,Lleida i Camps Elisis.

 La cirereta del pastís la va posar la sorpresa de la visita de Nagy Laszlo,gran jugador del Barcelona , fenomenal lateral dret amb el número 19 a la samarreta, que amida 2,05 m i pesa 110 kg nascut a Hongria el 3 de març de 1981 i que va provocar les corredisses i emocions dels més menuts que volien la seva signatura i fer-se la imatge per al record .

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies