Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 7 i 8 de maig

Cadet  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 25a jornada

Treballat, renyit i merescut partit guanyat contra els quarts classificats

 CH Igualada 29 –  Procer Cerdanyola 27

 Bon partit el jugat pels jugadors de l’Igualada, encara que comencés advers, al minut deu el resultat era de 1 a 6, desfavorable. Poc a poc es va anar entrant en el partit i es va arribar al descans amb un resultat advers de 12 a 13.

La segona part clarament dels locals, amb atacs, contraatacs i bona defensa, en que al final es va guanyar amb un merescut 29 a 27, el què  permet continuar mantenint als igualadins en una meritòria tercera posició.

 Per l’Igualada van jugar: Raül Ubía , Daniel Fons(2), Elias Galiano(6), Sergi Garcia, , Jordi Grado(2), Jordi Vilarrubias(4), Oscar Solè(12),  , Ibàn Sanmiguel(2), Pol Fajas, Miquel Albareda i en Lluis Josa(1).Com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero.

Sènior  Masculí:  3a Catalana. Grup B. 25a jornada

 Nova victòria en l’últim partit a casa

 CH Igualada 35 – CH Sant Llorenç 33

 Bon partit  de  l’Igualada amb victòria en l’últim partit  de la lliga a casa, en un partit molt igualat cap dels dos equips ha tingut avantatges en el marcador de més de 2 gols.

  Els jugadors Igualadins han patit l’arbitratge amb set exclusions i una desqualificació del porter amb targeta vermella directa al segon minut de partit. Tot i així l’Igualada ha pogut guanyar amb un 35 a 33 final.

 Dirigits per David Cubí i Maure Vidal  han jugat: Toni Martínez i Hilari Canales porters,   Albert Belart,  Rubén Álvarez (5),   David Cubí (12), Eduard Jounou (5), Maure Vidal, J.A.Ramallo (2), Jordi Salom (6), Aitor Fernández (3) i Jose Luís Álvarez (2).

Cadet  Femení:  1a Catalana. 2a Fase. 14a jornada

 Les noies es classifiquen per a les finals a 4

C E Castelldefels 26 – CH Igualada 16

El cadet femení del Handbol Igualada es classifica pel TOP 4 de la primera catalana cadet femenina .

Dissabte passat les noies del Handbol Igualada Cadet van jugar l’últim partit de la segona fase, on es jugaven el primer lloc de la classificació encara que no el pas al TOP -4 que ja ho tenien assegurat des de la jornada anterior.

El partit va resultar molt complicat i difícil per a les igualadines que es van trobar amb un pavelló gairebé ple i amb una afició bolcada amb l’equip local.

 Des del primer minut el Castelldefels va anar davant en el marcador controlant el ritme de partit. El Castelldefels necessitava guanyar de més de sis gols per passar a la primera posició i classificar-se, una vegada que va aconseguir aquesta diferència en el marcador en cap moment va permetre que les igualadines poguessin escurçar aquesta diferència.

La lectura positiva que s’ha de fer és que ara les noies del C H IGUALADA disposen d’una final a 4 que es jugarà a IGUALADA on tindran a tota la graderia animant-les com es mereixen.

Per l’Igualada van jugar. Anna Font, Judit Gomez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrubias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Minguez. Portera. Mirian Pla. Entrenador. Jordi Riba.

Infantil Masculí :1a Catalana .2a fase.Grup 1. 14a jornada

Emoció i igualtat sobre el ciment

Maristes de Rubí CH 35 – CH Igualada 32

Últim partit de l’Igualada Infantil masculí de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1 segona fase, divendres passat al pati de l’escola dels Maristes de Rubí.

 La  sorpresa de trobar-nos encara ciment armat com a superfície per l’esport de l’handbol federat va fer que el joc igualadí no fluís com és habitual. Fins ben entrada la primera part tant en atac com en defensa les imprecisions van ser la tònica dels igualadins, anant a remolc del marcador sempre dominat pels de Rubí. Tot i així es va arribar amb un 18 a 17 pels de casa al descans.

 La segona part va seguir la mateixa pel·lícula, desencert i poca intensitat en defensa que ens va posar 5 gols per sota al marcador. Tot de cop va tornar l’handbol i ara sí, els jugadors de l’Igualada amb un parcial de 6 a 0 no tan sols van entrar al partit sinó que es van posar per davant al marcador. L’emoció i la igualtat van aparèixer sobre el ciment. Ja en els dos últims minuts del partit ,un bon contraatac igualadí va ser respost amb una magnífica aturada i de dos gols possibles d’avantatge es va passar a un ràpid empat, a la precipitació i l’eficàcia dels de Rubí que al final es van emportar el partit.

 Van jugar a les ordres de l’Albert Belart, Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Pere Sendra, Cesc Carrer, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp

Infantil Femení: Copa Catalunya. Eliminatòries. 1a jornada

Partit de Copa Igualat

CH Igualada Eix Ambiental 21 – Sant Quirze H 23

Partit jugat el diumenge al matí al pavelló de les comes. Una primera part on l’Eix Ambiental Igualada va plantar cara a un tot Sant Quirze, jugant de tu a tu dominant en defensa i obrint forats en la defensa del Sant Quirze es va arribar al descans 12-11.

 A la segona part l’Eix Ambiental Igualada va sortir a per totes i en el minut deu guanyaven de quatre en el marcador. L’experiència del Sant Quirze en els últims minuts, van controlar el marcador 21-23.

Dirigits per Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Marina Just, Maria Noguera, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin,  Ana Vázquez, Ariadna Sanz i a la Porteria Júlia Estany

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *