Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits:30 d’abril

Cadet  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 24a jornada

El millor partit de la temporada

La Salle Bonanova 41 –  CH Igualada 43

Un dels millors partits de la temporada. Partit contra els líders indiscutibles del grup, La Salle Bonanova, que només han perdut un partit en el què porten de temporada.

El partit es va desenvolupar des dels primers segons amb constants atacs, i contraatacs de cada equip, sempre amb joc noble i esportiu, i així fins el final.

Un total de 84 gols, el màxim nombre de gols en partit oficial des de fa 5 anys! La primera part va acabar amb un resultat favorable de 21 a 23, i al final del partit un resultat de 41 a 43, en la que l’ equip es posicionarà amb una segona o tercera posició, en funció d’altres resultat.

Felicitar als jugadors igualadins i cos tècnic, per la bona trajectòria de l’ equip!!

Per l’Igualada van jugar: Raül Ubia(3), Daniel Fons(1), Elias Galiano(7), Sergi Garcia(6), Adrián Cano, Jordi Grado(12), Jordi Vilarrubias(5), Pol Fajas, Oscar Solè(4),  Miquel Albareda(1), Ibàn Sanmiguel(2), Lluis Josa(1), i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero.

Sènior  Masculí:  3a Catalana. Grup B. 24a jornada

Bon partit, tot i la derrota

CH Pardinyes  31 – CH Igualada 19

Bon partit, tot i la derrota. La limitada plantilla de l’Igualada ha jugat davant el Pardinyes, un dels millors equips del grup.

L’Igualada s’ha esforçat al màxim però la gran diferència de plantilla del Pardinyes ha fet que fos impossible aconseguir un bon resultat.

Des del primer minut ,la diferència de gols ha estat important, 4 gols a 1 en el minut 5, en el descans la desavantatge ja era de 7 gols, 18 a 11. En la segona part tot ha continuat igual i el cansament dels jugadors de l’Igualada  ha fet que el resultat final fos de 31 a 19.

Dirigits per  David Cubí  han jugat: Toni Martínez i Hilari Canales  porters,  David Cubí (4) , Eduard Jounou (5) ,  Jordi Salom (3) ,  Albert Belart (2) , Jose Luis Alvarez (4)  i Rubén Álvarez (1) .

Infantil Masculí :1a Catalana .2a fase.Grup 1. 13a jornada

Difícil encontre

CH Igualada 26 – BM Granollers 33

Derrota a Les Comes del Igualada Infantil masculí, a la segona fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1 dissabte al matí.

Difícil encontre el que encaraven els jugadors igualadins davant d’un tot poderós Balonmano Granollers, tot i així, des del principi es va veure que l’encontre es disputaria de tu a tu. A l’ inici es va avançar l’ Igualada, però de seguida  el marcador es va igualar i encara que els vallesans es posessin per davant no marxaven clarament al marcador. El partit destacava per atacs igualadins que s’estavellaven als pals i molts penals favorables al Granollers. El període va acabar amb un 12 a 17 per als visitants.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica, el joc del Granollers era molt organitzat, com no, amb bons moviments de pilota a l’atac i una defensa 3-3 intensa, l’ Igualada jugava amb menys organització però sense complexes i responia amb bones accions d’atac, que per mala sort, es van estavellar fins a 7 vegades al pal de la porteria vallesana. 26 a 33, Rés a dir, el Balonmano Granollers va ser millor però el joc igualadí va competir al nivell del rival.

Van jugar: Cesc Carrer, Blai Martínez, Pere Sendra, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp i Carles Serra com a porter a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador ajudat per Rubén Alvarez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *