Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 16 i 17 d’abril

Sènior  Masculí:  3a Catalana. Grup B. 23a jornada

Dominant el partit

 CH Igualada 32 – CH Ripollet 26

 Tot i jugar amb nomes set sèniors i dos juvenils l’Igualada ha aconseguit una bona victòria davant el CH Ripollet. L’Igualada ha dominat en el joc i en el marcador ,.S’arribava 15 gols a 13 en el descans.

En la segona part, s’ha mantingut per davant en el marcador amb diferències de dos o tres gols fins al minut 25, en aquets últims cinc minuts és quan l’Igualada ha fet el millor joc arribant al final del partit amb la diferència de sis gols, 32 a 26.

 Dirigits per Maure Vidal i David Cubí, han jugat: Toni Martínez (porter),  Jordi Salom (4),  Albert Belart (6) , Maure Vidal  (3),  Roger Calzada (2)  , Jose Luis Álvarez  (2),  David Cubí (9),  Rubén Álvarez (2) i Eduard Jounou (4).

Juvenil  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 23a jornada

Va faltar gol

CH Igualada Reimpulsa 34  – CH Ripollet 36

 A les comes l’equip de C H Igualada es van veure les cares amb l’equip de Ripollet, una partit que en principi no tenia que ser complicat
doncs a l’anada varem tenir un resultat molt igualat i aquí també amb una diferencia durant tot el partit de dos o tres gols i que aquest va ser fins el final.

 Molt nervis i exclusions dels jugadors d’Igualada, no van ajudar a guanyar el partit, una llàstima que moltes pilotes no van tenir l’encert d’entrar a la porteria, i a la mala sort. El porter també va fer bones intervencions, mica en mica tindrem o tenim ja un porter consolidat.

Tots dos equips es mereixen una victòria, però no va ser per nosaltres.

Per l’Igualada ,dirigits per Maure Vidal van jugar: Roger Calçada (7) Aitor Fernández(14) Rubén Álvarez(4) Pau  González(1) Iban Sanmiguel (1) Jordi Cuscó (7) Alex Carrer i Ton Casellas(p)

 Cadet Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .9a jornada

Important victòria

 CH Igualada 38 – H Cardedeu 17

El dissabte 16/04/11 al matí les noies cadets del Handbol Igualada van jugar el penúltim partit de la segona fase contra el HANDBOL CARDEDEU.

El partit va començar una mica espès en defensa i desencertat en diversos contraatacs que van disposar, però superats aquests primers minuts tot es va anar ajustant i l’equip va començar a funcionar com és habitual.

Després d’un empat a un inicial les noies de l’Igualada anotaven un parcial de 9-0 gràcies a una defensa que va treballar molt bé tallant una vegada i una altra l’atac del Cardedeu i fent ràpids contraatacs, en atac una vegada més letals de cara a porteria.

En la segona part, l’equip visitant va intentar sense èxit frenar l’ Handbol Igualada però no va tenir sort i es va portar un dur correctiu d’un Igualada que lluny d’afluixar imprimia més velocitat al partit i amb un parcial de 7-0 sentenciava el partit que acabava amb el resultat de 38-17 en el marcador.

 Per l’Igualada va jugar: Anna Font, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Maria Noguera i a la porteria: Mírian Pla i Júlia Estany. Entrenador. Jordi Riba i Laura Baraldés.

Cadet  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 23a jornada

Blau groc Igualadí

CH Igualada 47 –  HC Vallac 24

 Bon partit el jugat pels  jugadors igualadins, encara que comencés fred, així ho reflectia el minut sis el resultat era de 2 a 1 favorable. Poc a poc es va anar entrant en el partit i s’arribava al descans amb un favorable resultat de 18  a 10.

 La segona part clarament blau-groga, amb atacs, contraatacs i bona defensa, en que al final es va guanyar amb un merescut 47 a 24,  que permet continuar estant classificats en una meritòria tercera posició.

 Per l’Igualada ,van jugar: Raül Ubía(4), Daniel Fons(7), Elias Galiano(6), Sergi Garcia(8), Adrián Cano(1), Jordi Grado(7), Jordi Vilarrubias(6), Oscar Solè(1),  , Ibàn Sanmiguel(6), Lluis Josa(1), i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero i en Maure Vidal.

 Infantil Masculí :1a Catalana .2a fase.Grup 1. 12a jornada

Contra pronòstics

H Poblenou 31 – CH Igualada 33

Treballadíssima victòria del Igualada Infantil masculí, a la segona fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1 dissabte al matí  al Pavelló Nova Icària de Barcelona.

 Enfrontant-nos al Poblenou tant sols amb el 6 jugadors de camp i el porter sense cap recanvi a la banqueta després de perdre per 17 gols a casa a l’anada, feien preveure un resultat poc optimista, però el partit va començar i primer el plantejament defensiu amb sols un jugador d’avançat va donar els seus fruits, els tirs dels barcelonins eren erronis o eren ben aturats. En atac les posicions habituals de tota la temporada es van capgirar sorprenent a tots, amb bones penetracions i tirs des de l’extrem molt eficaços. El primer temps doncs va ser merescudament favorable als igualadins per 12 a 16.

 Comencem la segona part, l’ambient a la grada reflectia la incredulitat dels seguidors del Poblenou, el públic va començar a increpar a l’àrbitre per cada falta,fora, penal o passos que xiulés al seus. Els nostres jugadors però, van continuar amb la seva feina en defensa i l’atac es va complicar molt més rebent una defensa individual al mig camp molt agressiva. Encara que el marcador es va arribar a igualar els nois igualadins van aguantar la pressió, van tornar a remuntar i a tres minuts del final portaven 4 gols d’avantatge. Magnífica victòria doncs, aconseguida contra tots els pronòstics, imprevistos i ambient hostil del Club Handbol Igualada infantil.

 Van jugar Carles Serra com a porter, Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Marc Reina, Eric Gil i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador.

IX Trobades d´escoles d´handbol Vilanova del Camí

Bon Paper del Benjamí CH Igualada

Molt bona participació de l’equip Benjamí Masculí del CH Igualada que aquest diumenge ha anat a la Trobada de Vilanova del Camí. Enfrontant-se als equips del CH Terrassa A, Acadèmia Igualada , Tarragona CH , Marta Mata dels quals en va guanyar tres i l’altre perdent per poc.

Bona matinal dels menuts de la causa que ,una vegada més, van gaudir jugant handbol.

Dirigits per Jordi Salom,van jugar: Joel Solanellas, Xavier Reina, Agustin Vazquez, Mar Martínez, Mar Espinagosa, Toni Amador, Ivan Rodríguez.

 L’equip Special Handbol APINAS també té el seu torn

 Diumenge al matí ,els nens i nenes de l’equip Special Handbol de l’Escola Àuria també van jugar el seu partit enfrontant-se a les noies de l’infantil femení del Vilanova.

 Val a dir , que com altres vegades ,van estar a l’alçada com la resta dels equips participants de la trobada i amb moltes ganes i aportant el millor d’ells mateixos ens van oferir un partit amb molt bones intencions, amb gols,amb recuperacions de pilota ,amb millora evident a la defensa i , el què més feliços els fa a tots i totes, amb moltes oportunitats i jugades que els va permetre marcar gols i celebra-ho com els millors dels campions.

 Per l’Igualada ,dirigits per Roger Calçada,Albert Belart i Oscar Solé ,van jugar : Oscar,Àlex,Cristian,Rubén,Mª Àngels,David,Jose,Alba i Quim.

Enhorabona a tots pel bon partit !!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *