Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Special Handbol FAP ens explica

Hola a tots !!! som els nois i noies de l’equip d’handbol de la FAP. Dissabte dia 9 d’abril vem jugar un partit amb els de l’ACELL de Barcelona i no vam guanyar però ens ho vem passar molt bé.

Nosaltres som un equip de 7 persones,tots els dimarts als entrenaments tirem a porteria, fem una mica d’exercici,fem jocs de moviment i deu minuts abans de plegar fem un partidet amb els companys del grup de basquet , un dia juguem tots a basquet i l’altre dia a handbol . El nostre entrenador és l’Isra i ens ensenya moltes tècniques de moviments i jugades d’handbol. És una mica cansat però és molt divertit. Ens agradaria que s’animés més gent perquè així ens ho passaríem encara millor i podríem fer partits i guanyar-ne algun. Quan fem partits ho fem contra altre gent que també té dificultats. Quan ens toca jugar a fora ,hi anem tots junts en furgoneta, estem federats i juguem una mini lliga. El què més ens importa no és guanyar sinó passar-ho bé i divertir-nos. Quan acaba la lliga, anem a les pistes Mundet de Barcelona a recollir les copes i medalles. Per acabar la temporada , el primer cap de setmana de juliol juguem al torneig de l’handbol sorra al Parc de Valldaura i ens donen algun obsequi per haver jugat tan bé durant tota la temporada.

Al començament de la temporada fem la presentació de tots els equips del Club Handbol Igualada i nosaltres també hi estem convidats, durant l’any , a vegades fem partits contra l’equip de l’Escola Àuria i alguna trobada.

Esperem que l’any que ve siguem molts més jugadors. Aquest any l’equip l’hem format :  Paloma Boix Morell, Aleix Garriga Bonell,  Imanol Perez Zambrano,  Carles Pons Grados,  Alba Nieto Quirantes, Albert Calvet Gorro i  Manel Cañete Morales

Una cordial salutació de

                                     L’Alba, l’Albert i la Paloma

                           Redactors de l’equip Special Handbol FAP

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *