Special Handbol FAP ens explica

Hola a tots !!! som els nois i noies de l’equip d’handbol de la FAP. Dissabte dia 9 d’abril vem jugar un partit amb els de l’ACELL de Barcelona i no vam guanyar però ens ho vem passar molt bé.

Nosaltres som un equip de 7 persones,tots els dimarts als entrenaments tirem a porteria, fem una mica d’exercici,fem jocs de moviment i deu minuts abans de plegar fem un partidet amb els companys del grup de basquet , un dia juguem tots a basquet i l’altre dia a handbol . El nostre entrenador és l’Isra i ens ensenya moltes tècniques de moviments i jugades d’handbol. És una mica cansat però és molt divertit. Ens agradaria que s’animés més gent perquè així ens ho passaríem encara millor i podríem fer partits i guanyar-ne algun. Quan fem partits ho fem contra altre gent que també té dificultats. Quan ens toca jugar a fora ,hi anem tots junts en furgoneta, estem federats i juguem una mini lliga. El què més ens importa no és guanyar sinó passar-ho bé i divertir-nos. Quan acaba la lliga, anem a les pistes Mundet de Barcelona a recollir les copes i medalles. Per acabar la temporada , el primer cap de setmana de juliol juguem al torneig de l’handbol sorra al Parc de Valldaura i ens donen algun obsequi per haver jugat tan bé durant tota la temporada.

Al començament de la temporada fem la presentació de tots els equips del Club Handbol Igualada i nosaltres també hi estem convidats, durant l’any , a vegades fem partits contra l’equip de l’Escola Àuria i alguna trobada.

Esperem que l’any que ve siguem molts més jugadors. Aquest any l’equip l’hem format :  Paloma Boix Morell, Aleix Garriga Bonell,  Imanol Perez Zambrano,  Carles Pons Grados,  Alba Nieto Quirantes, Albert Calvet Gorro i  Manel Cañete Morales

Una cordial salutació de

                                     L’Alba, l’Albert i la Paloma

                           Redactors de l’equip Special Handbol FAP

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies