Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 9 i 10 d’abril

Sènior  Masculí:  3a Catalana. Grup B. 22a jornada

 Sis més un

 CH Santpedor 31 – CH Igualada 24

L’Igualada ha jugat aquest cap de setmana contra el Santpedor amb tan sols set jugadors, sense cap possibilitat de donar descans a cap d’ells.

En la primera part i fins al minut 15, l’Igualada ha dominat en el marcador però ,a partir d’aquest moment, el Santpedor, amb millors possibilitats físiques, ha obert forat en el marcador i ha dominat el partit fins al final.

 Dirigits per Maure Vidal i  David Cubí  han jugat: Toni Martínez  porter,  David Cubí , Eduard Jounou ,  Jordi Salom ,  Albert Belart , Jose Luis Álvarez  i Maure Vidal .

Juvenil  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 22a jornada

 
Sense efectius

 CH Berga 31 – CH Igualada Reimpulsa 23

 
Amb 6 jugadors per jugar el partit contra el Berga,era una mica previsible que no s’arribés a la victòria. Durant la primera part ,el igualadins van jugar al màxim i els jugadors de l’Igualada
arribaven a la mitja part amb el resultat de 12 a 10 . 

A segona part, ja es notava el cansament del jugadors i l’expulsió d’un jugador , i jugant amb 5 va significar la desfeta del partit. Tot i així però la derrota va ser de 8 gols que van fer una bona feina dels nois de l’Adrià
 
Per l’Igualada dirigits per Adrià Suero ,van jugar: Eric Elvira (7)  Rubén  Álvarez(8) Dani Martín(6) Jordi Cuscó(2) Alex Carrer i Ton Casellas(p)

Cadet Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .8a jornada

 Fàcil partit

 Ascó CH 7 – CH Igualada 30

Dissabte passat el cadet femení del C H Igualada es va desplaçar a Ascó per disputar la jornada vuitena de la segona fase.

Va resultar un partit realment fàcil per a les igualadines que van començar amb un parcial de 6-0 la primera part, i en tot moment van controlar tant el marcador com el partit que va acabar amb el resultat de 7-30 per a les visitants.
Per l’Igualada van jugar. Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez i a la porteria. Miriam Pla. Entrenador. Jordi Riba.

Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase. Grup 2.9a jornada

Igualadines despistades

CHR Ciutat Cooperativa 19- CH Igualada Eix Ambiental 14 

El dissabte a la tarda es va jugar el partit contra el Ciutat Cooperativa, un equip assequible a l’Eix ambiental.

Una primera part on ,les jugadores de l’Eix Ambiental, sense ganes de guanyar, perdien pilotes, i feien passes malament, tot el que havien entrenat ho feien del revés.

La segona part va ser pitjor que la primera. En tot el partit l’Eix Ambiental no va ser capaç de posar-li ganes i de plantar-li cara a l’equip contrari en un partit en el que s’hagués pogut guanyar..

Per l’Igualada ,dirigides per Roger Calçada,van jugar: Maria Noguera, Ariadna Sanz, Marina Agut,      Marina Just, Núria Martin, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra i a la porteria Júlia Estany.

Infantil Masculí :1a Catalana .2a fase.Grup 1. 11a jornada

Igualadins despistats

CH Igualada 21 –  Sabadell Handbol 22

Derrota per un gol en temps afegit del Igualada Infantil masculí, a la segona fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1, a les Comes.

 La igualtat en el nivell de joc de tots els equips d’aquesta segona fase, ens fa viure cada partit amb grans dosis d’emocions, tant bones com dolentes. Davant el Sabadell Creu Alta es va començar amb molta imprecisió i poca intensitat perdent de 4 gols als tres minuts. Poc a poc el joc va començar a millorar, la defensa primer i sobretot les dotze parades del porter van tornar als igualadins al partit, empatant i marxant amb dos gols d’avantatge al final del primer temps.

 La segona meitat va començar altre cop amb els igualadins despistats i perdent l’avantatge abans del primer minut. Les pèrdues de pilotes igualadines en atac tornaven a compensar-se amb bones parades i una intensa defensa, que també feien fallar els tirs dels sabadellencs. L’Igualada havia aconseguit tenir el partit  controlat amb dos gols d’avantatge quant sols faltaven 3 minuts, però el Sabadell amb molta pressió i intensitat va aconseguir empatar-lo a l’últim instant, i ja amb el cronòmetre superant els 25 minuts reglamentaris, un tir de més de nou metres va entrar fatídicament per l’esquadra sumant el gol i acabant-se el partit immediatament amb la victòria del Sabadell Creu Alta Handbol.

 Van jugar a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador i Maure Vidal com a segon: Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp i com a porter Carles Serra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *