Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 2 i 3 d’abril

 

Cap de setmana gairebé brodat per la base del club. Mentre juvenils i sèniors gaudien de jornades de descans , els dos equips cadets , masculins i femenins i l’infantil femení ,ens oferien esplèndids partits al llarg de dissabte . Les infantils ho feien a primera hora de dissabte amb clara victòria davant l’Ascó . Seguidament les cadets aconseguien una meritòria victòria davant el Sant Cugat , a les que roben amb fermesa el liderat i, el cadet masculí, ho feia a la tarda davant el Voramar aconseguint una merescuda segona posició. L’infantil masculí no va poder davant el líder però va plantar cara i va lluitar a un gran nivell. L’aleví femení guanyen davant les lleidatanes i l’Agramunt amb contundència.

Felicitar a tots els equips de la base per la bona feina , l’esforç i l’esperit de lluita guanyadora, amb victòria o sense, que s’han passejat orgullosament per les pistes aquest cap de setmana.

Cadet Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .7a jornada

Les “nenes” fan els deures

 CH Igualada 32 – Handbol Sant Cugat 23

Dissabte passat les cadets del Club Handbol Igualada van jugar la setena jornada de la segona fase de la primera catalana contra el Handbol Sant Cugat.

El Sant Cugat estava empatat a punts amb l’Igualada i tenia un partit menys, a més en el partit d’anada van guanyar per set gols, diferència que necessitaven superar les noies de l’Igualada per posar-se davant en el gol average.

El partit començava bé per a les noies de l’igualada que marcaven primeres amb un dos a zero, però el Sant Cugat també sabia el que es jugava i va apretar de valent perquè no aconseguissin la diferència de més de set gols.

A poc a poc les igualadines, anaven aconseguint mantenir l’avantatge però no la desitjada diferència arribant al descans amb 16 – 13 en el marcador.

En la segona meitat les noies de l’Igualada sortien disposades a donar tot el que tenien per aconseguir el seu objectiu, una defensa molt treballada i sense vacil·lacions, ràpids contraatacs, jugades elaborades i crits d’ànims tant en la graderia com en la pista on unes a unes altres s’encoratjaven sense parar al crit de …va nenes!!!
Tot això va portar a l’equip a aconseguir la seva diferència de més de set gols,  nou per ser exactes 32 – 23 al final del partit.

Per l’igualada van jugar. Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez. Portera. Mírian Pla. Entrenador. Jordi Riba i Laura Baraldés.

Cadet  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 21a jornada

Molt bon partit

CH Igualada  38 – St. Martí Voramar 31

 Molt bon partit el jugat pels jugadors igualadins. El partit va començar amb clara avantatja dels visitants amb un contundent 1 a 5, en els primers minuts.

Es jugava contra un dels millors equips del grup i  la 2ª-o 3ª posició de la lliga.

Mica a mica, els  jugadors locals varen agafar confiança, i amb esforç, junt amb les tàctiques donades per l’ entrenador, varem anar al descans amb un bo i favorable resultat de 22  a 15.

 La segona part també va esser molt emocionant, i si encara més renyida, amb defenses fortes per part dels dos conjunts.

S’arribava al final amb un merescut 38 a 31, el que  permet classificar-se provisionalment en una merescuda segona posició.

 Per l’Igualada ,dirigits per Pol Cantero,van jugar: Raül Ubía(1), Daniel Fons(2), Elias Galiano(7), Sergi Garcia(5), Adrián Cano, Jordi Grado(1), Jordi Vilarrubias(9), Oscar Solé(4),  Miquel Albareda(3), Ibàn Sanmiguel(4), Lluis Josa(2) i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida.

Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase. Grup 2.9a jornada

I un altre bon partit

CH Igualada Eix Ambiental 24 – Ascó CH 9

El dissabte al matí es va jugar el partit entre l’Eix Ambiental CH Igualada i el CH Ascó. El partit va començar gairebé amb una hora de retard per la falta d’assistència de l’àrbitre , fet que va provocar una llarga espera per part de tots els assistents .

L’Eix Ambiental CH Igualada va dominar  la primera part del partit. Amb una bona defensa ,les jugadores de l’Igualada ,no van deixar que les asconenques  fessin el seu joc en atac. El joc d’atac igualadí va estar encertat i fent efectives les  jugades treballades  en els  entrenaments. S’arribava al descans  amb el resultat de 12-4.

A la segona part Igualada va seguir igual en atac i en defensa,sense afluixar gens i sense cap reacció per part de les visitants , arribant al final amb un merescut resultat final de 12 – 5.

Per l’Igualada dirigides per Roger Calçada i Ton Casellas, van jugar: Maria Noguera, Ariadna Sanz, Marina Agut,   Marina Just, Paula Domingo, Ana Vazquez, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra,  Núria Martin i a la portería Julia Estany. 

Infantil Masculí :Campionat de Catalunya. 2a fase. Grup 1.9a jornada

Derrota però amb lluita

Gironès HC 28 – CH Igualada 19

Derrota a casa del líder del Igualada Infantil masculí, a la segona fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1.

 La represa de la lliga després de la jornada de descans ens va portar a Vilablareix (Girona) on sabíem que es tenia que sortir al camp amb molta seriositat, com així va ser. La primera part va estar molt renyida i encara que en cap moment els igualadins van poder passar per davant al marcador, les diferències eren mínimes d’un o dos gols al final d’aquesta, excessius per l’ handbol que s’havia jugat a la pista.

 La segona part va començar amb la mateixa intensitat, els primers minuts el Gironès es va escapar de 5 gols, després es van recuperar 3 gols i es tornava a estar dins el partit. En un moment però, la vermella a un dels nostres, quatre jugadors a pista per cada equip sancionats amb dos minuts, van trencar la concentració necessària dels igualadins, moment que els gironins van aprofitar per anar agafant avantatge fins a 9 gols altre cop excessius del final del partit. Derrota però amb lluita fins a l’últim minut.

Van jugar Carles Serra com a porter, Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador.

 TROBADA A AGRAMUNT  ALEVÍ FEMENÍ

 El passat diumenge 3 d’abril, l’equip l’aleví femení del Club Handbol Igualada va disputar a la trobada d’Agramunt dos partits .

 Les joves promeses igualadines, van demostrar un cop més ,que l’equip que vulgui guanyar-les , s’ho haurà de treballar amb molt d’esforç.

 Guanyant el primer partit contra l’Agramunt 8-56 i el segon contra l’Associació Lleidatana d’Handbol 33-15 les nostres nenes van marxar cap a casa satisfetes amb la feina feta i demostrant que havia valgut la pena matinar. FELICITATS NOIES!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *