Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

DIADA D’HANDBOL EN FEMENÍ

Amb un matí de pluja per la celebració de la Festa de l’handbol femení es va començar a desenvolupar la segona diada d’handbol femení, que organitzaven la Federació Catalana d’Handbol i el Club Handbol Sant Joan Despí, a la ciutat del Baix Llobregat.

La trobada comptava amb més de 40 equips repartits en les categories de minhandbol: aleví, benjamí i prebenjamí, a més d’un torneig local que disputaven diferents escoles de Sant Joan.

 Les jugadores igualadines de l’Escola d’handbol, varen jugar un total de quatre partits en les cinc pistes repartides entre els dos pavellons.

  En el primer dels partits,  s’enfrontaren al Club Handbol Sant Quirze, un rival amb tanta entitat com qualitat. Malgrat això, les nostres jugadores van lluitar i esforçar-se podent igualar el resultat de la segona part.

 La segona tanda de partits ens enfrontava amb el Sant Vicenç, on les nostres jugadores van jugar amb poca intensitat en defensiva, cosa que possibilitava l’atac contrari. Malgrat això, cal destacar l’enorme treball de les jugadores. Una vegada acabada aquesta segona tanda de partits, era hora d’anar a omplir la panxa per tornar a la tarda i jugar contra el Sant Joan Despí i l’Escola de Gavà David Barrufet. 

 En el primers dels partits varem jugar contra el Sant Joan Despí, partit del qual ens varem emportar la major de les decepcions de la jornada quan varem veure la defensa zonal que feien les jugadores locals, quan la normativa específica, clarament, que en aquestes categories la defensa que cal fer, obligatòriament, és la defensa individual.

 No obstant això, tant amb aquest partit com el darrer, les jugadores no van parar de treballar, esforçar-se,…. i en línies generals va ser una trobada força positiva.

Moltes felicitat noies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *