Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits : 26 i 27 de març

 Sènior  Masculí:  3a Catalana. Grup B. 20a jornada

 Esforç sense recompensa

 BCN Sants Ubae CH 39 – CH Igualada 23

 El CH Igualada ha jugat aquesta jornada a la pista del BCN Sants, un dels millors equips del grup. Tot i que l’Igualada ha fet un bon joc, la diferència de nivell entre els dos equips s’ha reflectit ràpidament en el marcador 16 a 8 en el descans.

En la segona part tot ha continuat igual, bon joc del BCN Sants i esforç sense recompensa de l’Igualada. El resultat final ha estat de 39 a 23

 Dirigits per Maure Vidal i  David Cubí, han jugat: Toni Martínez  porter,  Roger Calzada , David Cubí (6), Eduard Jounou (3),  Jordi Salom (3), Arnau Bresco, Albert Belart (3), Aitor Fernández (2), Rubén Álvarez (4)  i Maure Vidal (1)

 Juvenil  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 20a jornada

Un rival molt complicat

 BCN Sants Ubae CH 44 – CH Igualada Reimpulsa 37

  Una tarda amb molta lluita, per part dels dos equips, però l’equip del barcelonès es va mantenir al davant en el marcador durant tot el partit
l’igualada que va anar sempre amb 4 i 5 punts de diferència. Cal reconèixer que els CH Bcn-Sant practiquen un joc molt ràpid i una defensa complicada. l’Igualada va fer tot el que va poder per no perdre el fil.

Al final del partit ,la diferència  va ser de 7 gols.
Una diferència ajustada, comptant que el partit a casa , va ser de 20 punts.

Per l’Igualada ,dirigits per Adrià Sueron , van jugar : Roger Calçada(10),  Aitor Fernández (9) Eric Elvira(6) Rubén Álvarez(7) Jordi Cuscó (4) Alex Carrer(1) Pau i Ton Casellas (p).

Cadet Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .6a jornada

Victòria in extremis

 ACLE Guissona 22 – CH Igualada 23

Diumenge passat l’equip Cadet Femení del Club Handbol Igualada, va disputar possiblement ,el partit més vibrant d’aquesta temporada.

A l’inici de la primera meitat l’ACLE Guissona, començava marcant i posant un 2 -0 en el marcador que no es mouria fins al minut set. A partir d’aquí ,el Guissona es va mantenir en tot moment per davant en el marcador amb una defensa molt seriosa i un atac bastant efectiu, aconseguint diferències de tres i quatre gols que els van permetre anar al descans amb 14 a 11 al seu favor.

En la segona meitat semblava que tot seria igual, l’Igualada intentant-ho i el Guissona mantenint els seus avantatges que en aquesta part arribaven fins a set de diferència. Però en el minut 17 empeses per l’afició desplaçada a Guissona acompanyant les noies de l’Igualada ,aquestes van començar la remuntada que amb un parcial de 6 – 0 empataven a l’equip local 22 – 22 en el marcador.

 En l’últim segon sobre la xiuletada final, una falta directa des de dotze metres donava a les igualadines la possibilitat de guanyar el partit, el llançament (una Jana magistral) efectuat amb més fe que certesa després de superar amb paràbola la barrera que impedia la visió tant de la llançadora com de la portera copejava en l’esquadra i entrava per a bogeria i alegria de tota l’afició i jugadores visitants.

Per l’Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez. Portera: Mirian Pla. Entrenador: Jordi Riba.

Cadet  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 20a jornada

Molt igualat i renyit

 Sant Miquel 24 – CH Igualada 28

 El partit va començar molt igualat i renyit en quan a resultat, però es veia una lleugera superioritat dels jugadors igualadins que sempre anàvem pel davant en el marcador. Al descans es va arribar a un resultat de 11 a 13, 2 gols favorables al nostres jugadors.

 La segona part va ser una continuació de la primera, però més ràpida en el joc i en els moviments de pilota. El resultat final va ser d’ un correcte 24 a 28 favorable, que permet a l’equip igualadí estar meritòriament classificats com a tercers en la categoria.

 Per l’Igualada ,van jugar : Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Pol Fajas, Oscar Solè,  Miquel Albareda, Ibàn Sanmiguel, i com a porter l’Aleix Royo,  entrenats per en Pol Cantero.

 Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase. Grup 2.8a jornada

 Un OAR amb molta experiència

OAR Gràcia Sabadell 37- CH Igualada Eix Ambiental 15

Dissabte al matí es va jugar el partit amb l’OAR Gràcia Sabadell, en el qual, la meitat de l’equip ,forma part de la Selecció infantil Catalana.
L’Eix Ambiental Club Handbol Igualada va plantar cara durant tota la primera part a un fort i experimentat Sabadell apropant-se a quatre gols.

I una segona part el Sabadell amb més experiència en defensa i en atac ,les igualadines,  no van poder frenar  les jugadores del Sabadell que van marxar definitivament en el marcador .

Dirigits per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Marina Just, Maria Noguera, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez Ariadna Sanz i en la Porteria Júlia Estany.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *