Special Handbol Apinas i l’activitat de març

 

               Equip groc 12 – Equip blau 19

 L’equip Special Handbol d’Apinas va jugar també aquest diumenge el seu partit corresponent al mes de març i ho va fent un combinat amb les noies de l’infantil femení de l’equip igualadí.

 El partit es va jugar a la Sala de Barri de les Comes i ,com ja ens tenen acostumats ,va gaudir de tots els elements d’un veritable partit d’handbol : jugades d’atac,defenses més intenses,aturades de porteria, graderia amb molta expectació amb familiars i amics que els van animar i aplaudir en tot moment,gols,alegria i handbol.

 Aquesta vegada, es van dividir els nens i nenes de l’Escola Àuria en dos equips ,els grocs i els blaus ,i van rebre l’ajuda de les nenes de l’Igualada que van conèixer i gaudir de l’activitat compartint experiències.

 Pels blaus, dirigits pel Roger , van jugar:Joan,Rubén,Marc,Cristian,David,Júlia i Marina.

 Pels grocs, dirigits per l’Oscar van jugar: Oscar,Àngels,Montse,Jose,Àlex,Gisela,Rubén G,Maria i Marina J

 Àrbitre de l’encontre: Albert

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies