Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:19 i 20 de març

Sènior  Masculí:  3a Catalana. Grup B. 19a jornada

 Gaudint a les Comes

 CH Igualada 27- CH Sant Quirze  25

 Bon partit d’handbol el disputat dissabte a la tarda al pavelló municipal de les Comes on una vegada més l’Igualada continua millorant el joc i els resultats.

 Amb un inici de partit força equilibrat, els dos equips  han mantingut el marcador igualat arribant a la mitja part amb avantatge de tant sols un gol per  l’equip Igualadí, 14 a 13 gols.

 En la segona part amb una major intensitat, tant en defensa com en atac i amb bones aturades del porter, l’Igualada ha arribat a tenir fins a quatre gols d’avantatge tot i que en els últims minuts, el Sant quirze ha retallat la desavantatge fins al marcador final de 27 gols a 25 sense poder capgirar el marcador .

 Dirigits per Maure Vidal i David Cubí van jugar: Toni Martínez i Hilari Canales (porters),  Jordi Salom (2),  Albert Belart (5) , Maure Vidal(1),  Roger Calzada (5), Jose Luis Álvarez (2),  David Cubí (6), Arnau Brescó (3) i Rubén Álvarez (3).

Juvenil  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 19a jornada

Si això és esport ,ja podem plegar

CH Igualada Reimpulsa  23 – CH Sant Quirze 43

 Començà el joc ,mes o menys amb normalitat, el jugadors del Sant Quirze a la primera part van aconseguir dominar el partit clarament i arribant als 9 gols de diferència a l’equador del partit. Tot i que no es preveia una aclaparadora victòria dels santquirzencs com la de l’anada , tampoc es veia la possibilitat d’una possible victòria igualadina davant un molt bon joc i nivell dels visitants,amb un joc dur ,sobretot en defensa, que l’Igualada ,amb la llissó ben apresa va saber portar.

 Ja als pocs minuts de la segona part, el partit es va veure embrutat amb actuació  de tota la comparsa  Quirzetenca que davant la pressió del joc igualadí ,es van veure sorpresos no podent aconseguir una aclaparadora  i humiliant diferència en el marcador i ens van ensenyar tot allò que no hauria de passar mai en una pista. El partit es va acabar, handbolística i esportivament parlant,prenent protagonisme les brutes jugades,les grolleries,els insults,les provocacions  que els joves igualadins no van saber evitar i van caure en  el parany…i allò es convertí en una batalla campal.

 El millor d’aquesta segona part es va produir en gairebé l’última jugada d’atac dels visitants quan, el trempat i eixerit porter igualadí, cansat de tanta tonteria , va intentar aturar el llançament amb els peus i de cap per avall,tot fent la vertical. Fet que va rebre un fort aplaudiment de tots els presents .

 Quina llàstima que el públic visitant provoques tot aquell enrenou!!!!!!!!!!  Millor hagués estat regalar els 2 punts i no jugar el partit. És una pena guanyar d’aquesta manera. Si això es esport,ja podem plegar.

 Per l’Igualada,dirigits per Adrià Suero : Roger Calçada(6) Aitor Fernández(6) Álex Carrer (1) Jordi Cuscó(3) , Dani Martín (2) Miqui (2) Pau (1) Eric Elvira (1) Oscar Solé (1)  Ton Casellas (p).

Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .5a jornada

Fantàstic partit

 CH Igualada 29 – CH Castelldefels 23


Partit on cap dels dos equips es coneixia i que mereixien respecte mútuu ja a priori. Primera i segona part molt renyides on cap dels dos equips es va donar per vençut. L’equip igualadí van saber controlar el partit en tot moment desplegant el seu joc i amb fermes aspiracions en aquesta segona fase.

 Durant tota la primera part, el marcador va estar molt ajustat, tot i que les igualadines es van mantenir sempre per davant,molt concentrades i amb un joc molt seriós. Això va provocar a l’equip de Castelldefels provés una defensa mixta que les va apropar fins al 16 a 14 a la mitja part del partit.

 La segona part ,va seguir igual que la primera,amb un Castelldefels que intentava avançar-se en l’electrònic però que no ho aconseguia i unes igualadines que es van esforçar i que no va cedir en cap moment. El Castelldefels ,novament amb una defensa mixta va llençar la última carta però no ho va aconseguir. Un resultat de 29 a 23 va donar ,molt merescudament el partit a les igualadines que van fer un fantàstic partit.

 Per l’Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz,  Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Marina Just, Ana Vazquez. Portera. Mirian Pla, Júlia Estany. Entrenador. Jordi Riba

Infantil Masculí :Campionat de Catalunya. 2a fase. Grup 1.7a jornada

Descafeïnats

CH Igualada 20 – OAR Gràcia Sabadell CH 37

Derrota a casa sense pal·liatius dels nens del Igualada Infantil masculí, a la segona fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1.

 Després d’haver guanyat a casa de l’Oar Gràcia al partit d’anada amb molta lluita, tots esperàvem un partit molt competit i complicat amb ganes de revenja per part dels sabadellencs. Aquesta revenja però, es va servir a la pista sense opcions per l’Igualada. El joc desplegat pels jugadors de l’Oar va ser impecable, la seva defensa no deixava culminar les accions d’atac igualadines i aquestes eren confuses i precipitades. Els atacs dels visitants eren ordenats i gaire bé sempre aconseguien penetrar la defensa i culminaven en gol.  

 El segon temps encara que els igualadins varen defensar amb més intensitat i es va igualar una mica el joc, la tònica d’impotència davant del bon handbol sabadellenc va seguir sense cap concessió pels de casa.

 Cal convidar a l’handbol infantil masculí d’Igualada a esforçar-se i treballar més per poder competir no tan sols una part, sinó tots els minuts de tu a tu amb la exigència que demana aquesta categoria.

 Van jugar Carles Serra com a porter, Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador.

 Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase. Grup 2.7a jornada

Difícil rival

CH Igualada Eix ambiental 17-  BM Granollers 33

Partit jugat el dissabte entre els equips Eix Ambiental CH Igualada i el BM Granollers.

L’Eix ​​Ambiental va fer una bona primera part tot i perdent, bé en defensa tot i que el Granollers tenint més experiència en atac podia superar la defensa de l’Igualada i l’Igualada en atac va tenir alguns ocasions de gol tot i que la portera del Granollers  parava gairebé tots els llançaments.

 I en el segon temps l’Igualada en atacs seguia igual. Les del Granollers superaven la defensa de l’Igualada amb més facilitat.

Dirigits  per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez Ariadna Sanz i Júlia Estany a la porteria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *