Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 12 i 13 de març

 Juvenil  Masculí:  2a Catalana. Grup B. 18a jornada

Un partit per perdre

 Sant Ot CH 25 – CH Igualada Reimpulsa 22

Novament l’equip juvenil masculí ,amb només 6 jugadors i aquesta vegada també sense entrenador, va fer el desplaçament a la Seu d’Urgell per jugar el partit diumenge a primera hora del matí.

El partit va està bastant igualat durant els 45 minuts de joc ,els igualadins mantenien un electrònic molt ajustat al seu favor de 1 o 2 gols .Ja en l’últim quart del partit , amb un equip local que ho tenia tot de cara , va aprofitar el cansament dels visitants que sumat a alguna exclusió dels igualadins va aconseguir empatat el partit que els igualadins ja no van poder superar perdent per la mínima a la Seu.

Per l’Igualada sense timó ,van jugar :Roger Calçada(8) Eric Elvira(2) Rubén Álvarez(6) Alex Carrer(5) Pau Martín, Ton (porter)

 Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 18a jornada

In creixendo

 CH Igualada 34 –    Liceu Francès 21

 Quin partit! L’Igualada jugava contra els segons classificats. Cada vegada els igualadins jugadors ens sorprenen: “a tope” primera part amb contraatacs, recuperació de pilotes, defensa contundent, .. tot molt senzill fins a col·locar-se amb un contundent 19 a 6 a la mitja part, 13 gols per damunt ,a favor. Per la cara i expressions ,que es sentien, l’ equip contrari no s’ ho creia!  Però  clara superioritat merescuda.

La segona part va ser més renyida, però els jugadors locals van mantenir, essent  el resultat parcial de 15 a 15 de la segona meitat un total de 34 a 21, favorable al Club Handbol Igualada que últimament està aconseguint uns resultats més que meritoris i treballats per entrenador i jugadors.

Per l’Igualada ,van jugar : Raül Ubia, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano,, Jordi Vilarrubias, Pol Fajas, Oscar Solé,  Miquel Albareda, Ibàn Sanmiguel, Lluis Josa, i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero..

Cadet Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .4a jornada

L’equip segueix creixent

 Cardedeu H 17 – C H Igualada  24

 Diumenge passat es van desplaçar a Cardedeu les noies de l’Igualada per jugar el seu quart partit oficial de la segona fase. El partit va resultar fàcil per a les visitants que malgrat que en els primers minuts els va costar encarrilar el joc,poc a poc aconseguien dominar el partit demostrant que cada vegada estan més sincronitzades.

 A la segona part es va veure un gran treball per part de les noies de l’Igualada que van jugar a plaer imposant el seu ritme en tot moment. Es destacable el joc que es va practicar en torn al pivot.

 Per l’Igualada van jugar. Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra,Elena Minguez. Portera. Mirian Pla. Entrenador. Jordi Riba.

Infantil Masculí :Campionat de Catalunya. 1a fase.Grup 1.6a jornada

Diesel per gasolina

CH Igualada 34 – Maristes de Rubí CH 24

Per fi l’Igualada Infantil masculí ha tornat a recuperar el camí de la victòria a  la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1 segona fase.

 Diumenge al matí a Les Comes varem tornar a retrobar-nos amb el bon handbol a que ens tenien acostumats i que últimament s’havia oblidat. Els nens igualadins van estar concentrats des del primer minut en el partit avançant-se al marcador amb 3 gols els 3 primers minuts. Els de Rubí van respondre amb més intensitat en el seu joc però, encara que es van apropar a 1 gol, la primera part va ser dominada clarament per l’Igualada amb un curt el 17 a 15 pel joc desplegat dels primers 25 minuts. 

 La segona part varem canviar el diesel per la gasolina de 98 octants, o això va semblar, ara sí, que la intensitat va ser 100% igualadina, la defensa 3/3 aturava les accions rivals provocant contraatacs amb gols, les jugades d’atac van fer gaudir al públic assistent amb accions espectaculars a més d’efectives. Felicitats pel bon partit i no deixem aquest camí!.

 Van jugar a les ordres de l’Albert Belart, Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Pere Sendra, Cesc Carrer, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *