Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 5 i 6 de març

Cap de setmana de descans per als equips dels juvenils i sèniors del Club. Victòries dels dos cadets, les noies guanyaven en un partit sense cap emoció, els nois ho feien remuntant estrepitosament un resultat desfavorable a l’equador del partit .Derrotes de l’infantil masculí davant el potent Granollers , tot i la remuntada de la segona part i també derrota per la mínima del femení davant el Cooperativa.

 Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 17a jornada

Quina segona part !

 ACLE Guissona 29 –  CH Igualada 35

El partit va començar molt igualat en els primers 10 minuts, malgrat que veiem que el ritme dels  jugadors era baix, amb moltes errades i amb joc lent, segurament per la nit anterior del Carnestoltes. Els jugadors locals anaven a més, i això va desmotivar als igualadins fins un resultat parcial desfavorable al descans de 19 a 13, un total de 32 gols, i 6 gols per sota, i esperant  que s’arribés els descans.

Durant el descans, l’ entrenador va alliçonar i saber despertar als jugadors. Quin canvi d’actitud per part dels tots els igualadins, atacant bé, defenent bé, no sense perdre pilotes, i fins i tot el nostre públic es va animar fins que varem igualar el partit només amb disset minuts. Quina segona part! De seguida ens varem posar pel davant, acabant amb un contundent marcador parcial de 10 a 22 , també un total de 32 gols, però 12 gols per sobre, essent el resultat final de un favorable 29 a 35.

A la sortida de vestidors l’entrenador i jugadors van rebre un merescut aplaudiment.

 Per l’Igualada van jugar :Raül Ubia, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Jordi Vilarrubias, Oscar Solé,  Miquel Albareda, Ibàn Sanmiguel, Lluis Josa, i com a porter l’Aleix Royo,  entrenats per en Pol Cantero.

  Cadet Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .3a jornada

Sense intensitat

 CH Igualada 33  Ascó CH 13

Tercer partit de la segona fase disputat per les cadets del Club Handbol Igualada corresponent a la tercera jornada de la segona fase davant l’equip d’Ascó.

 Un partit en què la primera i la segona part van ser pràcticament iguals, amb un clar domini de les igualadines durant tot el partit, acabant la primera meitat 16 – 7 i la segona 17 – 6 a favor seu amb el resultat total de 33 – 13 per a les locals. Un partit amb poca emoció degut a la manca d’intensitat del joc que no va fer perillar el marcador en cap moment i que es va mantenir  els seixanta minuts .

Per l’Igualada van jugar. Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Minguez, Marina Agut, Ariadna Sanz. Portera. Mirian Pla. Entrenador. Jordi Riba

 Infantil Masculí :Campionat de Catalunya. 1a fase.Grup 1.5a jornada

Al Palau dels Grans

BM Granollers 36 – CH Igualada 24

Quarta derrota de l’Igualada Infantil masculí a la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1 segona fase.

 Potser jugar al mateix palau d’esports d’un dels grans de l’ASOBAL va fer que la primera meitat dels infantils igualadins fos una caricatura de l’handbol que saben desenvolupar. La falta de connexió amb el joc davant d’un Granollers molt disciplinat, com no,  tant en atac com en defensa van fer arribar al final dels primers 25 minuts amb 12 gols de diferència merescuts favorables per als locals.

 La segona part però la pel·lícula va canviar i per bé, els nens de l’Igualada van començar a lluitar per la pilota, per fí, i davant de la defensa avançada i pressionant ara aconseguien penetrar i marcar. Els atacs fàcils del Granollers del primer temps ja no ho eren, i la igualtat en el joc va fer acte de presència a la pista, en tots els minuts i en totes les accions d’aquesta segona meitat. El parcial d’aquest període va ser de 15 a 15, cosa que confirma la confiança que tenim per aquests nois, però el partit ja s’havia perdut a la primera part.

 Van jugar Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Pere Sendra, Cesc Carrer, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart

 Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase. Grup 2.5a jornada

Es va voler però no es va poder      

CH Igualada Eix Ambiental 17- CHR Ciutat Cooperativa 19

Dissabte al matí es va jugar el partit infantil Femení entre els equips de l’Eix Ambiental CH Igualada i la cooperativa Sant Boi.

Els primers minuts de la primera part van ser molt fluixos per part dels dos equips, en atac i en defensa, i poc a poc ,es van anar concentrant i millorant . A la segona part, l’equip de la cooperativa Sant Boi van sortir més forts que les del CH igualada marxant en el marcador de cinc gols que després el CH Igualada no va poder superar i el marcador final va ser 17-19

Per l’Igualada van jugar: Maria Noguera, Ariadna Sanz, Marina Agut,      Marina Just, Paula Domingo, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa,  Marcel·la Esquerra i a la porteria Júlia Estany. Dirigides per Roger Calçada i Ton Casellas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *