Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:26 i 27 de febrer

Cap de setmana  amb meritòria victòria de les infantils a Ascó en la difícil segona volta i del cadet masculí que guanyava aclaparadorament davant l’equip de la Seu. La resta dels l’equips van patir derrotes , els sèniors malgrat la possibilitat en tot moment de capgirar el marcador ,va perdre per la mínima davant el Cerdanyola . També perdien el juvenil i l’infantil masculí i les cadets ,en el seu primer partit de la segona fase ,que no va poder superar al Sant Cugat.

 Sènior Masculí: 3a Catalana .Grup  A .16a jornada

 Bon partit dels igualadins

 CH Igualada 31 – Procer Cerdanyola CH 35

 Bon partit d’handbol el disputat dissabte a la tarda al pavelló municipal de les Comes. L’Igualada no ha pogut guanyar el partit però ha fet un bon joc i ha mantingut en tot moment la possibilitat de capgirar el resultat.

 La primera part ha marcat la diferència de quatre gols 12 a 16 al descans. En la segona part, l’Igualada ha reduït la diferència fins a un gol però, tot i jugar amb gran intensitat, el Cerdanyola ha tornat a obtenir una renda de 4 gols, resultat final 31 a 35 .

 Dirigits per Maure Vidal i David Cubí, han jugat: Toni Martínez i Hilari Canales porters,  Jordi Salom (5),  Albert Belart (4) , Maure  Vidal  (2) ,  Roger Calzada (2)  , Jose Luis Álvarez (4), Eduard Jounou (1), David Cubí (7), Aitor Fernández , Ton Garcia (1) i Rubén Álvarez (5).

 Juvenil Masculí: 2a Catalana .Grup  A .16a jornada

Una altra derrota a casa

 CH Igualada Reimpulsa 23  –  Procer Cerdanyola CH 33

 Els nois de l’Igualada, no van poder vèncer un Cerdanyola que en el partit d’anada van aconseguir un empat .

Als jugadors els hi va faltar encertar a porteria, doncs hi ha haver repetits llançaments fora dels tres pals, i una defensa fluixa que era fàcil de trencar i poder fer gol.

Durant tot el partit l’equip de casa anava perdent de 7 o 8 gols, però al final l’avantatge ha arribat a 10 gols.

Falta de concentració i que els entrenaments siguin l’equip al complert, doncs si no es així no es poden guanyar partits

 Per l’Igualada van jugar , dirigits per Adrià Suero :Roger Calçada(2),Aitor Fernández(8),Eric Elvira(3),Rubén Álvarez(5),Pau Martín(3),Jordi Cuscó(2),Alex Carrer i Ton Casellas(porter).

 Cadet Femení : 1a Catalana . Grup 2. 2a Fase .2a jornada

Segona fase i primera derrota

H Sant Cugat 36 –CH Igualada 29

Després d’ajornar-se, la setmana  passada, el primer partit de la segona fase, el cadet femení de l’handbol Igualada ,va debutar el corresponent a la segona jornada diumenge al matí a Sant Cugat.

Va ser un partit molt disputat i vistós tot i el resultat final 36-29 a favor de les noies de l’handbol Sant Cugat.
Les locals començaven marcant primer avisant que anaven pel partit des del principi. A poc a poc ampliaven l’avantatge respecte a les igualadines que estaven perdent pilotes i desaprofitant atacs d’una manera poc habitual, per això i pel bon joc de l’equip local es va arribar al descans amb 15-10 al marcador per al Handbol Sant Cugat.

A la segona part les noies del Club Handbol Igualada saltaven a la pista més concentrades, i fins al minut cinc i mig es van anar alternant els gols a les dues porteries, llavors les igualadines aconseguien escurçar distàncies a les locals i posar-se a dos gols, però una altra vegada es distanciaren. Fins a tres vegades aconseguien reduir distància, l’ultima a un sol gol 25-24 quan transcorria el minut vint al lluminós. A partir d’aquell moment amb dos parcials de 3-0 i poca cosa més el Sant Cugat va arribar al resultat final del 36-29.
Caldrà esforçar-se per superar aquesta diferència en el partit de tornada a casa.

Per l’Igualada van jugar:Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marasal, Jana Sendra, Elena Mínguez. Portera. Mírian Pla. Entrenador. Jordi Riba.

Infantil Masculí :Campionat de Catalunya. 1a fase.Grup 1.4a jornada

Lliçó per millorar

CH Igualada17 – C H Poblenou 35

L’Igualada Infantil masculí no aconsegueix remuntar el vol a la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1 segona fase.

 Aquest cop van ser els jugadors del CH Poblenou els qui van jugar molt millor el diumenge passat a Les Comes. La tònica de tot el partit va ser la mateixa, el handbol dels visitants era el millor al que ens hem enfrontat aquesta volta i en cap moment es va poder contrarestar. Quan els jugadors igualadins aconseguien marcar en una bona jugada, la posada en joc des del mig del camp dels barcelonins es convertia en un contraatac letal que immediatament tallava tota possible remuntada, i així tot el partit.

 Partit doncs per treure’n lliçons per millorar. Cal animar als nens de l’Igualada Infantil ,que com tots els que els seguim partit a partit ,sabem que amb el seu treball, tenen la capacitat per guanyar i competir de tu a tu amb qualsevol dels equips d’aquesta volta.

 Van jugar Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Pere Sendra, Cesc Carrer, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart

Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase. Grup 2.4a jornada

 Llarg desplaçament  amb victòria                         

CH Ascó 16 – CH Igualada Eix Ambiental 19            

Partit jugat el dissabte al matí a Ascó, primer partit que les jugadores de l’Eix Ambiental CH Igualada s’ho van creure des del principi i van sortir concentrades al partit.

Una primera part en què les jugadores de l’Igualada van sortir amb la portera lesionada, però fent una bona defensa i un bon atac, deixant en marcador en un 8 a 12.
En la segona part les igualadines es van relaxar una mica, tant en atac com en defensa, deixant que les asconenques reduïssin l’avantatge en el marcador, però finalment el resultat final va acabar amb un 16 – 19 a favor de l’Eix Ambiental CH Igualada .

Per l’Eix Ambiental CH Igualada van jugar: Maria Noguera, Ariadna Sanz, Marina Agut, Marina Just, Paula Domingo, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, i a la porteria Júlia Estany. Dirigides per Roger Calçada i Ton Casellas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *