Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits : 19 i 20 de febrer

 

Jornada de dues cares pels equips de l’Igualada . Mentre dissabte va estar passada per aigua amb derrotes dels dos infantils i el cadet masculí alhora que les noies cadets es quedaven sense jugar perquè l’equip de Guissona no es va presentar , diumenge va sortir el sol i l’equip sènior guanyava davant el Sant Miquel amb una clara millora de l’equip, el juvenil empatava a Andorra amb només 6 jugadors i l’Special Apinas guanyava a Montaqua davant les noies de l’infantil femení de Montbui.

 Sènior Masculí: 3a Catalana .Grup  A .15a jornada

 Justa victòria a la capital

 CH Sant Miquel 31 – CH Igualada 32

 Bon partit en la matinal de diumenge a Barcelona,.L’Igualada ha aconseguit la victòria en el segon partit de la segona volta de la lliga.

 En una primera part molt igualada en la que cap dels dos equips ha aconseguit una diferència important en el marcador .En els primers minuts el Sant Miquel a pres la iniciativa amb petits avantatges de fins a 3 gols però abans  del descans , l’Igualada guanyava per 14 gols a 15.

 En la segona part, amb una bona actuació de tot l’equip s’ha pogut ampliar la diferència de gols aconseguint en el minut 26 la màxima diferència 26 a 30.En els últims minuts ,el Sant Miquel ha escurçat el resultat fins al 31 a 32 final.

Continua la millora. en l’equip i poc a poc , els resultats van arribant.

 Dirigits per Maure Vidal i  David Cubí  han jugat: Toni Martinez  porter,  Roger Calzada (7), David Cubí 1(), Eduard Jounou (2), Jose Luís Álvarez SA(6), Jordi Salom 7(), Arnau Bresco 2() i Maure Vidal SA (7).

 Juvenil Masculí: 2a Catalana .Grup  A .15a jornada

Un empat amb gust a triomf

 H Concòrdia   27 –CH Igualada Reimpulsa 27

 Els igualadins es torbaven al punt de concentració de sortida amb 6 jugadors per afrontar el partit . Tot i així, els nois van decidir que ,tot i que era complicat , es presentaven a Andorra , 300 quilòmetres de viatge,un most, xocolata i algun que altre vici ,van ser la prèvia del partit.

 Tot i l’empeny i les ganes dels igualadins, el partit es presentava complicat. Ja a la primera part , els andorrans es posaven per davant en el marcador. Els igualadins , amb un jugador menys a la pista, els va costar finalitzar les jugades d’atac i aturar la defensa andorrana .

 A la represa però, uns nois que no volien donar per perdut el partit, amb coratge,ganes i il·lusió ,ho van donar tot i així, poc a poc , van anar remuntant el marcador fins al resultat de l’empat final.

Un partit molt emocionant fins els segons finals on, malgrat l’esgotament dels jugadors ,van aconseguir un empat ,amb autèntic regust a victòria .

 Destacar que , fins i tot ,l’àrbitre del partit ,va felicitar al delegat de l’Igualada per la tenacitat i l’esforç dels nois de l’equip igualadí.

 Des d’aquí volem felicitar els 6 jugadors de l’Igualada pel seu compromís i coratge i, recordar als companys que es van prendre un dia lliure que, l’handbol és un esport d’equip i que sense compromís, no hi ha equip.

 Per l’Igualada, dirigits per Adrià Suero, van jugar: Ton Casellas(porter),Eric Elvira(3)   , Roger Calçada(5), Rubén Álvarez (6),Aitor Fernández (12) i Dani Martín (1)

 Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 15a jornada

Partit molt renyit i vibrant

Poble nou H 32- CH Igualada 30   

 Partit molt renyit i vibrant des del primer moment del cadet masculí davant els segons classificats. Va començar molt bé pels igualadins. De seguida es van posar per davant amb un bon resultat, als vuit primers minuts de joc de 3 a 8. Mica a mica ens varen anar remuntant, però al minut trenta, final de la primera part, i degut a bons contraatacs, bona defensa i també bones parades del porter, es guanyava per un meritori i treballat marcador favorable de 12 a 13.

 A la represa, va començar igual de renyida que la primera, ja que a la meitat d’aquesta, minut 45, el resultat era de 21 a 21. Podia passar de tot en un partit tant renyit,…3 fallades en passes ,.., 3 contraatacs de l’ equip local,… va fer que finalment s’imposés el Poblenou per un resultat meritori final de 32 a 30.

 Tot i el resultat desfavorable, felicitar a tots els jugadors, i animar-los per continuar amb aquesta trajectòria de treball i esforç.

 Per l’Igualada dirigits per Pol Cantero,van jugar :, Raül Ubia, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Pol Fajas, Oscar Solè,  Ibàn Sanmiguel, i com a porter, en Marc Tarrida. 

Infantil Masculí :Campionat de Catalunya. 1a fase.Grup 1.3a jornada

L’únic recanvi, la grip

Sabadell H  22 – CH Igualada 14

Segona derrota de l’Igualada Infantil masculí a la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1 segona fase davant del Sabadell Handbol.

 Les expectatives inicials d’aquest partit eren més optimistes, però aquest cop, la grip també va decidir jugar-hi deixant fora de combat a 3 jugadors igualadins. A la banqueta no hi havia cap recanvi i 50 minuts de handbol per endavant. La primera part va ser molt bona, sobretot en defensa, en atac, el canvi forçat de posicions feien que els automatismes no hi fossin i costés molt marcar els gols. Tot i així amb un marcador molt curt varem anar al descans amb un 6 a 8 favorable a l’Igualada.

La segona part es preveia complicada i així va ser, altre cop l’avantatge es va eixugar els primers 5 minuts i el Sabadell anava afegint diferència de gols en un partit, ara ràpid ,d’anar i tornar. Després d’un temps mort ,la defensa igualadina seguia forta però ja no amb la frescor de l’inici i l’atac era més el voler que el poder. La diferència de 8 gols finals va ser excessiva per l’esforç que van esmerçar els nois del infantil als qui altre cop felicitem  pel seu compromís amb l’equip.

 A les ordres de l’Albert Belart van jugar Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp.

Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase. Grup 2.3a jornada
         
Per guanyar,cal creure que es pot

CH Igualada Eix ambiental  16-Gràcia OAR Sabadell 27

El dissabte a la tarda a les Comes es va jugar el partit contra OAR Sabadell amb tres jugadores que juguen a la selecció Catalana infantil.

 L’equip de les noies de l’ Igualada van plantar cara al Sabadell però fins que no es creguin que poden guanyar als equips amb un nivell superior, no aconseguiran guanyar-los.

Una primera part on l’ Igualada no trobava la manera d’atacar la defensa del Sabadell va acabar amb el marcador 5-13.

 A la segona part, l’Igualada va sortir més convençut , va saber entrar en la defensa del Sabadell i van fer un parcial millor que la primera part però la veterania del Sabadell en atac no afluixava però s’aconseguia un bon parcial de 11-14.

Dirigides per Maure Vidal van jugar: Paula Domingo, Marina Just, Maria Noguera, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez Ariadna Sanz i en la Porteria Júlia Estany

Infantil femení Handbol Montbui 8 – Special Handol Apinas 11

Els nens i nenes de l’Escola Àuria del projecte Special Handbol estrena amb victòria la primera de les activitats d’aquest  2011 .

Diumenge al matí l’equip Special d’Apinas s’enfrontava en un partit amistós contra l’equip infantil femení del Club de Santa Margarida de Montbui.

Com sempre ,aquets nois i noies tan especials , no paren de donar-nos sorpreses i alegries . Ens van deixar bocabadats davant l’exhibició d’handbol que ja són capaços de practicar , de les moltes habilitats que han adquirit , del món d’handbol que han après ,de les ganes de jugar i guanyar,de l’esforç que hi van posar i de la il·lusió que van mostrar .

 L’equip Special va guanyar de 8 a 11 gols davant les noies del Montbui a les quals agraïm molt sincerament la seva col·laboració que va fer possible  la matinal de diumenge i agrair també a Montaqua que ens va cedir practicar handbol a les seves fantàstiques instal·lacions.

 No ens voldríem pas deixar també de destacar el seguiment que han tingut aquestes activitats mensuals dels diumenges per part de totes les famílies dels jugadors. La col·laboració i suport de totes les famílies, pares,mares,germans,amics mestres…va ser realment espectacular i n’estem molt contents . Gràcies a tots i a totes , amb vosaltres l’Special Handbol no el para ningú .

 Per l’Igualada dirigits per Roger Calçada i Oscar Solé ,van jugar : Alba,Montse,Joan,Marc,Jose,Rubén Graells i Rubén Maillo,Àlex,Angels,Adrià,David i Cristian.

Col·legiat del partit : Maure Vidal

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *