Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits : 11 i 12 de febrer

 

Sènior Masculí: 3a Catalana .Grup  A .14a jornada

Continua la millora

 CH Igualada 25 – CH Agramunt 25

 Bon partit d’handbol el disputat dissabte a la tarda al pavelló municipal de les Comes. L’Igualada va aconseguir un empat amb gust de victòria.

  Amb un inici de partit amb intercanvi de gols, l’Agramunt ha anat sumant gols i ampliant gol a gol l’avantatge davant l’Igualada amb el resultat de 13 a 18 al descans.

En la segona part l’Igualada ha lluitat com mai i ha obtingut  una gran reacció empatant el partit a 25 i amb possessió de pilota en  l’última jugada del partit, aquesta ultima possessió hauria pogut donar la victòria a l’Igualada,  però una gran aturada del porter visitant no ho ha permès.

Destacar que aquesta segona part igualadins,ha estat la mes ben jugada en tot el que portem de lliga,amb una excel·lent actitud de lluita i superació de tots els components de l’equip.

 Dirigits per Maure Vidal i David Cubí, han jugat: Toni Martínez i Hilari Canales (porters),  Jordi Salom (5),  Albert Belart (1) , Maure  SA  (5) ,  Roger Calzada (3)  , Jose Luis Álvarez (1), Eduard Jounou (1), David Cubí (2), Jose Ramallo (3), Aitor Fernández (2) i Rubén Álvarez (2).

Juvenil Masculí: 2a Catalana .Grup  A .14a jornada

Bon partit i victòria

CH Igualada Reimpulsa 35 –Agramunt CH 24

 Segon partit de la tarda dels igualadins contra l’Agramunt i segona victòria amb seguretat i bon partit dels igualadins.

Els juvenils començaven amb aquesta jornada ,la segona volta del campionat .

El partit va començar amb bon joc igualadí ,amb bona actitud que va portar a l’equip a fer un joc ràpid i vistós al llarg de les dues parts.

La consolidació del porter va agafant força i es van poder veure forces aturades de mèrit que van ajudar l’equip a aconseguir la victòria.

Un partit fàcil i còmode pels igualadins que els reforça després d’alguna derrota consecutiva .

 Per l’Igualada dirigits per Adrià Suero, van jugar: Ton Casellas(porter),Marc Mascaró,Eric Elvira,Pau González   , Roger Calçada, Rubén Álvarez,Jordi Cuscó,Aitor Fernández,Oscar Solé i Àlex carrer

 Cadet Femení:  1a catalana. Grup 1. 14a jornada

Campiones de la Catalunya central

 CH Igualada 40 – Agramunt CH 6

Dissabte passat, les noies de l’Igualada van disputar l’últim partit de la primera fase del campionat corresponent als equips de la Catalunya Central. Partit que va acabar amb victòria com tots els altres.

La primera part començava amb les jugadores de l’igualada plantejant una defensa nova i amb un parcial de 9-0 que deixava clar quin seria el ritme de joc. Una defensa encara en pràctica però amb bons resultats i continus robatoris de pilota, i un atac molt eficaç de cara a porteria.

 Un segon parcial de 10-0 amb el què s’arribava al 19-1 al marcador sentenciava pràcticament el partit al minut vint-i-tres i mig de la primera meitat, arribant al resultat final de 40-6 per a les Igualadines.
Felicitar a tot l’equip cadet femení per assolir aquesta meritòria primera posició i desitjar-vos molta sort en aquesta segona fase que començarà el proper cap de setmana .

 Per l’Igualada van jugar. Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, i a la porteria. Mirian Pla. Entrenador. Jordi Riba

 Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 14a jornada

Resultat contundent

 CH Igualada 43 – CH Claret 27

 El partit va començar molt bé pels jugadors locals. De seguida es varen posar per davant amb un contundent marcador de 22 a 11.

 La segona part va ser una continuació de la primera. El partit es va “embrutar” una mica, car els visitants es van protestar a la col·legiada fins a 3 faltes comeses pels jugadors igualadins, que ja havia ja xiulat, possiblement per impotència de no poder guanyar.El resultat final va ser d’ un contundent 43 a 27.

 Per l’Igualada van jugar: Raül Ubía(5) , Daniel Fons(1), Elias Galiano(3), Sergi Garcia(6), Adrián Cano(4), Jordi Grado(3), Jordi Vilarrubias(3), Pol Fajas(2), Oscar Solè(1),  Miquel Albareda(7), Ibàn Sanmiguel(7), Lluis Josa(1), i com a porters, l’Aleix Royo(7p) i en Marc Tarrida(6p),  entrenats per en Pol Cantero

Infantil Masculí :Campionat de Catalunya. 1a fase.Grup 1.2a jornada

Sentida derrota

CH Igualada 15 – Gironès HC 20

Sentida derrota de l’Igualada Infantil masculí davant del líder provisional, el Gironès HC a la segona fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1.

 Com tots sabíem els rivals d’aquesta volta ja són equips d’un nivell superior que asseguren partits de molta igualtat i patiment per als nostres jugadors. Diumenge ho varem comprovar a Les Comes, tot i el bon començament dels igualadins que durant els 10 primers minuts es van avançar amb 5 a 0, a mesura que avançava el joc van anar perdent la concentració i no tant per al joc dels gironins com per les errades pròpies van arribar al descans amb escàs  9 a 7 favorable als de casa.

 A la represa en el primer minut de joc els del Gironès HC van recuperar els dos gols i ràpidament es van avançar ja amb dos més. Aquest cop el joc d’equip i el compromís que altres vegades hem destacat dels nens de l’Igualada no va aparèixer, ens estavellàvem una i altre vegada amb la defensa contrària i perdíem pilotes fàcilment. L’avantatge es veia clar que amb el joc que oferíem al camp no es podria eixugar i sense que l’handbol ofert  pels gironins fos molt superior, es van endur la victòria amb un 15 a 20 final.

 Van jugar Carles Serra com a porter, Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador ajudat per Rubèn Álvarez.

Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase.Grup 2.2a jornada

Partit superat amb notable

BM Granollers 28 – CH Igualada Eix Ambiental 17

Partit jugat el diumenge al matí a Granollers, tot un veterà en el món handbolístic català. Les jugadores de l’Igualada han arribat al partit amb molt respecte envers el fort rival però amb moltes ganes de plantar cara i jugar bé davant el Granollers. Una primera part jugant de tu a tu per part dels dos equips, les igualadines amb moltes i clares ocasions de tirs a la porteria, que la portera del Granollers estava inspirada i va fer grans aturades. S’arribava al descans amb un lluminós de 11-6.

A la segona part, l’Eix Ambiental van sortir adormides i el Granollers ho va aprofitar per anar-se’n  del marcador però segons passaven els minuts ,s’anaven despertant i van retallar la diferència en el marcador amb un parcial de 17 -11 que donava la victòria a un més experimentat Granollers .

D’aquesta manera ,les noies igualadines han ofert un molt bon partit davant una afició  que les va animar en tot moment i van deixar palès que poden donar molta guerra .

Dirigits des de la banqueta per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar:
Paula Domingo, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez Ariadna Sanz i a la porteria Júlia Estany.

Veterans Palautordera 34 – Veterans Igualada 21

Derrota severa contra un rival d’entitat

 Els veterans de l’Igualada van rebre un sever correctiu divendres a la pista del Palautordera (34-21), un club històric de la 1a divisió estatal, els veterans dels quals lluiten per classificar-se pels play off de la lliga federada. Els igualadins van aguantar bé el primer quart d’hora de partit i fins i tot hi va haver moments en què van anar per davant en el marcador. Al final del primer temps, el Palautordera es va escapar del 11-10 fins al 18-10, gràcies als contracops derivats de les pilotes perdudes i les passades imprecises dels visitants.

 A la represa la tònica va ser la mateixa. Les imprecisions de l’Igualada permetien que el Palautordera creessin contracops dissenyats amb tiralínies. Els locals, amb més recursos a la banqueta, també entraven amb facilitat fins als 6 metres gràcies a jugades assajades.

 Els Igualadins van acabar satisfets al final del partit (34-21), ja que havien aconseguit fer 21 gols al rival de més entitat contra el que han competit fins ara, tot i només haver desplaçat 8 jugadors: Jordi Miñano, Joan Àngel Solanelles, Albert Rossell, Samuel Perianes, Jaume Andreu, Joan Andreu, Àngel Árias i Albert Borràs.

 Els veterans del Club Handbol Igualada és una iniciativa nascuda la temporada passada. Entrenen els dijous, dos cops un mes, i procuren jugar un partit amistós mensual contra equips de la Lliga Màster que organitza la Federació Catalana d’Handbol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *