Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 5 i 6 de febrer

Bona feina nois!!

Jornada per als cadets del Club . Mentre els nois acaben la primera fase del campionat amb una meritòria sisena posició amb un esplèndid partit davant el Pardinyes, les noies guanyen davant el Vilanova del Camí , segon de la taula i a falta d’una sola jornada per acabar la volta. Sènior i juvenil perdien davant l’OAR Gràcia , ambdós però oferint bons partits i millora dels conjunts amb possibilitats de remuntar els marcadors . Les infantils enceten el campionat de Catalunya davant les Franqueses,en una nova fase que permetrà jugar i gaudir de bon nivell de base .

 Sènior Masculí: 3a Catalana .Grup  A .13a jornada

Continua la millora

 CH Igualada28-CH OAR Gràcia Sabadell 36

 Tot i acabar el partit amb derrota, l’Igualada continua millorant. El partit ha estat molt més ajustat que el que reflectia el marcador final. Amb un inici una mica fluix ,l’Igualada ha permès que l’equip sabadellenc marxés amb facilitat en el marcador. Una petita remuntada ,ha deixat el marcador en 12 gols a 17 en el descans del partit.

En la segona part l’Igualada no ha pogut amb el equip rival tot i l’esforç de tots els jugadors ,fins arribar al resultat final de 28 a 36 poc mirall del què ha estat el partit ,molt més ajustat i amb gran millora del conjunt igualadí.

 Dirigits per Ángel Árias han jugat: Toni Martínez i Hilari Canales porters,  Jordi Salom (2),  Albert Belart , Maure  Vidal (3) , Ton Garcia (3),  Roger Calzada (3) ,Sergio Morales , Jose Luis Álvarez (2), Eduard Jounou (4), David Cubi (7) i Rubén Alvarez (4).

Juvenil Masculí: 2a Catalana .Grup  A .13a jornada

Una vermella fa capgirar el partit

 CH Igualada reimpulsa 31- CH OAR Gràcia Sabadell 34

 El dissabte a les Comes els nois de l’Igualada , van fer un partit molt ajustat, però amb totes les possibilitats de guanyar.

Els jugadors estaven molt concentrats i motivats i,ambdós conjunts buscaven la manera de poder assolir la victòria. A la primera part,

guanyava l’equip d Igualada per un 17 a 15 dos punts de diferència a la mitja part.

A la represa de la segona part , en un joc molt seriós i intens, l’electrònic seguia molt ajustat sempre decantat cap l’equip igualadí. El partit es va trencar , amb la reiterada lectura estricta del col·legiat i amb la vermella d’un dels jugadors amb mes gols al minut 12 de la segona part. Tot i l’empeny del porter que va fer grans aturades (a veure si podem consolidar aquest porter),els sabadellencs van aprofitar la breu pausa local per igualar i guanyar el partit.

La lluita dels joves de l’Igualada va ser dura amb un jugador menys, i tot i l’esforç ,va acabar el partit amb una diferència de 3 gols pels visitants .

Per l’Igualada van jugar dirigitsepr Adrià Suero: Roger Calçada(8),  Aitor Fernández(6),Eric Elvira(3),Rubén Álvarez(5),Pau González(1),Marc Mascaró (2), Jordi Cuscó (3),Àlex Carrer, Ton Casellas(porter).

Cadet Femení:  1a catalana. Grup 1. 13a jornada

 Intens derbi a Vilanova del Camí             

Handbol Vilanova del Camí 19  – CH Igualada 27

Dissabte passat el Vilanova  i l’Igualada,segon i primer classificat respectivament , van jugar el partit corresponent a la segona volta.

Les jugadores del Vilanova saltaven a la pista concentrades i amb les idees clares sobre com havien de jugar contra les líders del grup. El contrari que les jugadores de l’Igualada que van passar per un primer quart d’hora fluix en defensa, amb moltes pèrdues de pilota i fallant diversos llançaments a porta.
En la primera part les vilanovines es van avançar en el marcador amb un parcial de 3-0, les jugadores igualadines van empatar amb el mateix parcial però no van poder posar-se al davant fins passat el minut vint-i-tres amb un parcial de 4-0 que van arribar a l’11-11 amb què van anar al descans.
A la segona part les noies de l’Igualada, van fer un joc més semblant al que ens tenen acostumats aquesta temporada ,seriós en defensa i ràpid en l’atac, amb quatre gols més seguits es van posar davant en el marcador i van començar a distanciar-se fins al 19-27   que reflectia el marcador final.

Per l’Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Núria Martin, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Minguez, Ana Vázquez, Marina Just, Maria Noguera. A la porteria. Mirian Pla. Entrenador. Jordi Riba.

 Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 13a jornada

Partit molt renyit i emocionant 

CH Igualada  31  – Handbol Pardinyes 25

 Un partit molt renyit i emocionant, com ja va sent habitual amb el Handbol Pardinyes de Lleida. Va ser molt igualat en els començaments de partit, car els dos equips es coneixen de fa temps i amb respecte mutu.

Ben entrada la primera part, els jugadors igualadins es varen fer amb aquesta amb un força bon resultat parcial favorable de 13 a 9.

 La segona part, va  esser encara més renyida i molt més activa i moguda que la primera part. L’equip visitant poc a poc anava remuntant fins que varen igualar el partit. Un bon temps mort demanat per l’entrenador ,va resituar a tots els jugadors, i fins a l’ últim terç de la part, no varem veure jugades molt conjuntades com equip, amb forces contraatacs ben dirigits, fins arribar al resultat final favorable de 31 a 25.

Ha acabat la primera volta de la primera fase, i previst ens posicioni amb un meritori sisè lloc, aconseguit amb il·lusió i treball. Felicitar a tots els jugadors i cos tècnic d’aquest bon resultat obtingut, i desitjar a continuar i millorar.

 Per l’Igualada dirigits per Pol Cantero va jugar : Raül Ubía, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Pol Fajas, Marc Vilardell, Oscar Solè,  Miquel Albareda, Ibàn Sanmiguel i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida.

Infantil Femení :Campionat de Catalunya. 1a fase.Grup 2.1a jornada

Arriba l’hora de la veritat

 CH Igualada Eix Ambiental 16 – Les Franqueses. ASS 31 

Partit jugat el dissabte a la tarda a les Comes amb l’equip les Franqueses ja més forts que els rivals del grup anterior.Un partit ben plantejat per l’equip de l’Eix Ambiental Igualada però les jugadores de les Franqueses tenen més experiència que les jugadores igualadnes i van ser clarament superiors, tant en defensa com en atac.
Ara vénen uns partits que l’equip de l’Eix Ambiental Club Igualada poden aprendre molt.

Dirigits per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez Ariadna Sanz i en la Porteria Júlia Estany

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *