Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 29 i 30 de gener

Bon cap de setmana handbolístic pels equips de l’Igualada. L’equip sènior suma amb un partit molt seriós ,la primera victòria de l’any . Els cadets fan un partidàs a Cerdanyola i les cadets guanyen davant el Guissona . Els infantils surten amb nota en la primera jornada de la segona fase a casa d’ un dels clàssics com el OAR Sabadell i les infantils acaben primeres de grup en l’últim partit i a l’espera d’una segona fase on es preveu un molt bon nivell de joc.

Sènior Masculí: 3a Catalana .Grup  A .12a jornada

CH Sant Llorenç  24 – CH Igualada 27

 Treballada victòria

 Bon partit en la matinal de diumenge a Sant Feliu de Llobregat. L’Igualada ha aconseguit la victòria en l’últim desplaçament de la primera volta davant l’últim classificat del seu grup.

En un inici de partit força bo , l’Igualada ha marcat la diferència portant en els primers minuts petites avantatges de dos i tres gols, malgrat el bon inici dels Igualadins ,el Sant Llorenç ha pogut refer-se i capgirar el marcador abans de la mitja part, al descans l’Igualada perdia per 12 gols a 10.

En la segona part amb una bona actuació de tot l’equip, s’ha pogut capgirar el marcador, primer aconseguint l’empat a 13 i després ,amb una bona avantatge de fins a 4 gols. El resultat final ha estat ,ben treballat pels igualadins de 24 a 27.

 Dirigits per Ángel Árias han jugat: Toni Martinez i Hilari Canales (porters),   Albert Belart (2), Ton Garcia (2), Rubén Álvarez (10),  Roger Calzada (2),Sergio Morales (3), David Cubí (3), Eduard Jounou i Jose Luís Álvarez (5).

Cadet Femení:  1a catalana. Grup 1. 12a jornada

CH Igualada 33- ACLE Guissona 25

Les Cadets no es relaxen

Dissabte passat el CADET FEMENÍ del CLUB HANDBOL IGUALADA va disputar la jornada dotzena del grup A de la PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA (Primera Fase).

L’equip amb algunes baixes entre les seves files va comptar amb l’ajuda de quatre jugadores de l’infantil com a reforç. El partit va començar amb l’equip local posant-se al davant en el marcador, i controlant el ritme del partit. Malgrat la diferència en el resultat final ,l’equip va tenir que esforçar-se per no perdre aquest control, ja que va comptabilitzar més errors que encerts de cara a porta. És destacable també la feina que va fer la portera que va fer fins a 20 parades de mèrit, entre elles dos penals.
En el  partit les noies del C H IGUALADA van demostrar que malgrat tenir guanyat el primer lloc de la classificació, no estan disposades a relaxar-se. Sabedores de les dificultats amb què es trobaran després del sorteig de la següent fase, les joves jugadores de l’Igualada s’esforcen a no abaixar el ritme.

Per l’Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Núria Martin, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Minguez, Ana Vázquez, Marina Just, Maria Noguera. A la porteria. Mirian Pla. Entrenador. Jordi Riba.

Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 12a jornada

Handbol Cerdanyola 23 – CH Igualada 25

 Quin partidàs!

 Partit jugat contra els segons classificats de la lliga, i a més al poliesportiu de la Federació de Katalonia d’handbol,tot recordant que la setmana passada varem jugar contra els líders.

 Varem arribar 10 minuts abans del començament del partit, amb set jugadors, el mínim d’equip. Incidències del viatge a Cerdanyola, un cotxe amb roda punxada, l’ altre perdut…. ple d’ incidències.

 Es va començar amb molta tremolor per part dels jugadors igualadins que es notava en l’ambient. Però, es va aguantar la primera part, mentre a tongades anaven arribant jugadors de reforç, fins arribar a un resultat renyit, però desfavorable, al descans el marcador era de 11 a 9.

 Quin partidàs en la segona part jugada pels nostres jugadors, aguanten, igualen i remunten un partit, contra els segons classificats! Contraatacs, sang freda versus sang calenta, patiment, esforç i … El Cerdanyola, no s’ ho creia! Un partidàs jugat pels de l’Anoia, quin equipàs que tenim!. El resultat definitiu va ser de 23 a 25.

 Van jugr els  jugadors Raül Ubía, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Pol Fajas, Marc Vilardell, Oscar Solè,  Ibàn Sanmiguel, i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida,  entrenats per en Pol Cantero.  

Infantil Femení- Grup Catalunya Central .12a jornada

CH Igualada Eix Ambiental 28 – ACLE Guissona 3

Primeres de grup i canvi de fase,enhorabona !

Les noies de l’Igualada afrontaven l’últim partit d’aquesta fase davant l’equip de Guissona .

Tot i que a priori ja estaven classificades en primera posició, les igualadines van fer un partit seriós ,tot i que la manca d’intensitat per part de l’equip rival no els va permetre practicar tot el seu potencial .

Un partit molt fluix ,on les noies del Guissona van marcar només tres gols en tot el partit i que va acabar sortosament aquesta tímida i de poc nivell primera fase, entre els equips de la Catalunya Central.

Fet ja el sorteig del proper calendari , l’equip igualadí tindrà uns rivals de molt més nivell i que les obligarà a ensenyar la seva millor cara ,davant els equips d’Ascó,Canovelles,Ciutat Cooperativa,OAR Gràcia i el primer rival per aquest mateix cap de setmana ,contra les Franqueses.

Felicitar a les noies i entrenadors per aquesta merescuda primera posició i desitjar la millor sort per a la propera fase.

Per l’Igualada dirigides per Roger Calçada i Ton Casellas,van jugar :Marina Agut,Marina Just,Núria Martín,Paula Domingo, Ana Vázquez,Andrea Torregrosa, Maria Noguera ,Ariadna Sanz i a la porteria Júlia Estany

Infantil Masculí- 1a Catalana .Grup 1. 2a fase. 1a jornada

OAR Gràcia Sabadell CH 33 – CH Igualada 36

Primera i emocionant victòria

Primera i emocionant victòria dels jugadors de l’Igualada Infantil masculí ara ja, a la segona fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup 1, a casa d’un clàssic del món de l’handbol amb 58 anys d’història com l’OAR Gràcia de Sabadell.

 Altre cop el conjunt igualadí va sortir a la pista absolutament connectat, sabent el pes del rival d’una lliga superior que tenien enfront. Quasi sorprenentment, es van posar amb un 1 a 5 favorable sols en 4 minuts, que van obligar a demanar a corre-cuita temps mort als sabadellencs per aturar el joc igualadí. No tan sols no el van poder aturar sinó que els jugadors de l’Igualada van desenvolupar un handbol a un nivell altíssim i van completar una primera part amb sis gols de diferència (17-23).

 La segona part tot va canviar, l’OAR va sorprendre amb una defensa jugador a jugador des del mig del camp, de dubtosa legalitat en aquesta categoria, que va trencar el joc d’atac igualadí. Totes les accions es van convertir en petites odissees, barrejant imprecisions i jugades amb força i mèrit. El marcador però gol a gol es va igualar i a 7 minuts del final era contrari als igualadins per dos gols i un jugador expulsat amb 2 minuts. Altre cop però, va sortir l’esperit guanyador que ja coneixem d’aquest equip, el joc amb seny, sense precipitacions, assegurant passades, trobant espais sense pilota i com no les psicològiques aturades del nostre porter van fer remuntar i guanyar a uns sabadellencs que ja se sabien vençuts.

Van jugar Carles Serra com a porter, Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador ajudat per Rubèn Álvarez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *