Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 22 i 23 de gener

cadet femení

Cap de setmana que novament es decanta cap els equips femenins que continuen líders a les taules classificadores ,mentre les cadets guanyen amb tranquil·litat , les infantils empaten a Tàrrega amb un matí molt i molt fred . A la tarda ,les infantils jugaven la penúltima jornada avançada contra el Vilanova sumant,ara si els dos punts còmodament.

La tarda de dissabte ,per contra ,no va donar cap victòria als equips masculins,mentre els cadets s’enfrontaven a tot un clàssic líder ,la Salle., juvenils i sèniors perdien ambdós conjunts davant el Pardinyes

 

 

 

Sènior Masculí: 3a Catalana .Grup  A .11a jornada

Encallat en la derrota 

 CH Igualada 16 – CH Pardinyes 27

El CH Igualada continua encallat en la derrota.

Els partits van passant i l’Igualada no troba la manera de superar als seus adversaris. Aquesta jornada ha estat el CH Pardinyes qui ha aconseguit la victòria a la pista de les comes, tot i que en els primers minuts l’Igualada ha estat dintre del partit al descans el Pardinyes ja guanyava amb quatre gols d’avantatge 9 a 13.

 En la segona part s’ha incrementat  la diferència en contra de l’Igualada . El resultat final ha estat de 16 gols a 27.

Dirigits per Ángel Árias han jugat: Toni Martínez i Hilari Canales porters,  Jordi Salom (2),  Albert Belart (1), Maure  Vidal , Ton Garcia (2),,Aitor Fernández (4), Roger Calzada ,Sergio Morales (1),Jose Luis Álvarez (3), Eduard Jounou (1) i Jose Ramallo (2).

Juvenil Masculí: 2a Catalana .Grup A .11a jornada

Derrota a casa

CH Igualada Reimpulsa  26 – CH Pardinyes  36

Un partit que començà amb una defensa igualadina poc efectiva, i que durant el partit no  va millorar i que a la primera part ja va tenir un electrònic desfavorable  i que a la segona part ja no es va saber contrarestar en cap moment .

Un partit on els igualadins no van trobar l’encert en el llançament ,juntament amb les aturades del porter pardinyenc i la ja crònica manca de porter local va fer sumar una derrota  més .

Per l’Igualada dirigits per Adrián Suero,van jugar : Ton Casellas(p) Eric Elvira(2), Alex Carrer, Jordi Cuscó (2) Roger Calçada (5) Rubén Álvarez(6) Aitor Fernández(4), Dani Martín(29, Pau González (1), Oscar Solé (3), Marc Mascaró .

Cadet Femení:  1a catalana. Grup 1. 11a jornada

Un altre victòria a domicili del líder

CEACA Tàrrega  11 – CH Igualada 29

La onzena jornada de Primera Catalana Cadet Femenina es va jugar dissabte passat a Tàrrega amb l’equip de l’Igualada amb les 7 jugadores de camp justes, sense possibilitat de canvi a la banqueta degut a les nombroses lesions.

El partit però, es va desenvolupar amb un control total de les noies igualadines que en tot moment van dominar clarament el marcador. Tot i algunes pèrdues de pilota en les passades d’atac ,la bona defensa igualadina i l’eficàcia en el tir de la primera part, va reflectir la diferència de joc dels dos equips amb un  5 a 15 al final dels primers 30 minuts.

La segona part va continuar amb la dinàmica dominant de l’Igualada i va servir per fer canvis en les posicions de joc de totes les jugadores igualadines. Aquest fet donarà a l’entrenador referències per afrontar la següent fase, que es preveu molt més dura, ja que amb aquesta victòria matemàticament l’equip cadet de l’Igualada ja hi està  classificat.

Per l’Igualada van jugar: Anna Font, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal i  Jana Sendra i  com a portera. Mirian Pla ,dirigides per Jordi Riba

Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 11a jornada

Un líder indiscutible

 CH Igualada 23 –  La Salle Bonanova 45

Aquesta setmana l’equip tenia la difícil papereta de jugar contra el líder del grup, La Salle Bonanova. Tot i així el partit va començar valent per part dels nostres jugadors, fins arribar a un resultat igualat de 8 a 8 ja ben entrada la primera part, i en la que llavors el partit es va trencar a favor dels visitants , fins arribar a un resultat parcial desfavorable de  12 a 20.

La segona part no va ser igualada, tot un líder va demostrar el perquè ho és amb contraatacs ràpids, moviments de pilota rapidíssims, tirs de 9 metres, múltiples parades del seu porter. Els igualadins no van poder ,tot i l’ excel·lent equip que tenim enguany. El resultat final va ser d’un contundent 23 a 45 advers. Cal continuant treballant amb el mateix esforç i il·lusió , i de ben segur que millorareu, en especial quan juguem amb els equips emès ben calcificats.

Dirigits per Pol cantero van jugar : Raül Ubía, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Pol Fajas, Oscar Solè,  Miquel Albareda, Ibàn Sanmiguel, Lluis Josa, Blai Martìnez, i com a porters, l’Aleix Royo i en Marc Tarrida.

Infantil Femení- Grup Catalunya Central .11a jornada

Partit condicionat amb el fred del pavelló

CEACA Tàrrega 11 –CH Igualada Eix Ambiental 11

Va ser un partit en que els dos equips no es van poder treure el fred de sobre, un partit dominat per la igualtat dels dos equips. A la primera part les jugadores del Tàrrega no van deixar jugar a les jugadores de l’Igualada amb una forta defensa.
I a la segona part ,les jugadores de l’Igualada van sortir més fredes del que  estaven i així no van trobar la manera de trencar  el marcador, acabant el partit amb empat. 

Dirigits per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez, Adriana Sanz i en la Porteria Júlia Estany.

 Un altre derbi de la comarca de l’Anoia

 CH Vilanova del Camí  3 – CH Igualada Eix Ambiental 26

Segon partit del dia per l’Eix ambiental club Igualada jugat a Can Titó corresponent a la penúltima jornada del campionat que s’ha avançat per ordes de la Federació Catalana .

 Un partit clàssic de rival entre els dos equips veïns on sempre volen donar el màxim. A la primera part ,l’Eix Ambiental es va imposar en defensa i les jugadores del Vilanova no trobaven la manera d’entrar. A la segona part l’Eix Ambiental va continuar amb la  defensa i el contraatac i van superar un Vilanova que es nota que són jugadores de primer any.

D’aquesta manera ,les igualadines sumen tres punts en un sol dia i continuen líders a la taula classificatòria a vistes de tres jornades per finalitzar la primera fase.

Dirigits  per Maure Vidal durant la primera part i Ton Casellas a la segona, van jugar: Paula Domingo, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez, Adriana Sanz i a la porteria Júlia Estany

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *