Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRÒNIQUES DELS PARTITS: 15 I 16 DE GENER

Els equips del Club Handbol Igualada comença l’any amb bons resultats per a tots els equips de la base ,guanyant a casa contra l’associació lleidatana per part de les infantils i cadets femenins i a  Pardinyes,els infantils masculins i a Vallag els cadets , a la contra els juvenils i sènior no s’emporten cap punt de Ripollet ,tot i la victòria del juvenil que no va sumar cap punt segons l’acta del partit.

Sènior Masculí: 3a Catalana .Grup  A .10a jornada

Justa derrota

Ripollet CH 38 – CH Igualada 20

 Mal inici d’any per el CH Igualada , primer partit amb derrota.

L’Igualada no ha tingut cap possibilitat de guanyar en cap moment del partit, des de el primer minut fins a l’últim ,el Ripollet ha estat superior tant en defensa com en atac. En els primers minuts un Igualada molt desconcertat ha rebut un parcial de 7 gols a 2, aquesta diferència, s’ha vist incrementada fins al 17 a 6 de la mitja part.

 En la segona part s’ha incrementat  la diferència en contra de l’Igualada, el resultat final ha estat de 38 gols a 20. Esperem que en propers partits l’Igualada millori en el seu rendiment.

  Dirigits per Angel Arias han jugat: Toni Martínez i Hilari Canales ,porters,  Jordi Salom (1),  Albert Belart (1), Maure  Vidal (5), Ton Garcia (1), Rubén Álvarez (1),Aitor Fernández (1), Roger Calzada (7), i Jose Ramallo (3).

Juvenil Masculí: 2a Catalana .Grup A .10a jornada

Victòria amb derrota final

 Ripollet CH 25 – CH Igualada Reimpulsa 24

 Els jugadors igualadins han jugat el primer partit del 2011 a la pista del Ripollet. L’Igualada s’ha vist superat en la primera part per un equip que no era millor, els torrons i la manca d’entrenaments, han fet que l’Igualada no jugués com sap fer-ho. L’avantatge dels ripollencs ha anat creixent durant tota la primera part fins els sis gols de diferència de la mitja part, 14 a 8 gols.

 En la segona part l’equip igualadí ha millorat el joc i l’eficàcia golejadora, amb un bon inici s’ha retallat el desavantatge i fins i tot hauria estat possible guanyar el partit, però la mala sort en els minuts finals amb dues possessions de pilota no transformades i un  gol encaixat que no es va anotar en el marcador juntament amb un gol afegit al marcador local ,no han permès sumar la victòria, tot i haver guanyat el partit. Tot un exemple de poca esportivitat ,que ha estat incapaç de rectificar un electrònic erroni i la derrota injusta als igualadins.

 Dirigits per Hilari Canales i Maure Vidal, han jugat: Eric Elvira porter, Aitor Fernández (4), Rubén Álvarez (3), Roger Calzada (10), Alex Carrer, Jordi Cuscó (5), Ton Casellas, Marc Mascaró (1) i Pau González (2).

 Cadet Femení:  1a catalana. Grup 1. 10a jornada

 Líders en solitari

  CHI Igualada 33 – Associació Lleidatana 26

 Dissabte passat, 15 de gener van jugar ales Comes, la desena jornada de la primera Catalana Cadet Femenina que enfrontava les noies de l’Igualada contra les del Lleida.

El partit va ser molt intens i vistós per l’ajustat del marcador en tot moment i rapidesa del joc, ja que els dos equips van anar a buscar la victòria de forma molt clara i directe.
Les visitants van marcar un 2-0 inicial, però després d’empatar ,les igualadines, ja no va deixar que el partit se li escapés en cap moment. Posant-se al davant en el marcador amb el 7-6 en el minut 12 de la primera meitat i augmentant el seu avantatge de forma progressiva i molt treballada fins a aconseguir el resultat final del 33-26 per al CH Igualada.

Per l’Igualada ,dirigides per Jordi Riba,van jugar: Anna Font, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Ana Vazquez, Marina Just i les porteres. Mirian Pla, Julia Estany.

Cadet Masculí:  2a Catalana. Grup B. 10a jornada

Un dels millors matxs de la temporada

Vallag HC 18-  CH Igualada 35

 Partit molt ben jugat pels jugadors igualadins que varen aguantar la pressió de la primera part, i sense desconcentrar-se, al contrari van anar creixent, varen fer una segona part molt bona, potser un dels millors partits jugats aquesta temporada.

 El partit va començar molt igualat, fins a sis minuts del descans, en el que es va acabar amb un resultat molt igualat, però favorable de  10 a 12.

 En la segona part l’ equip es va anar creixent, i amb jugades molt conjuntades com equip, amb contraatac ben dirigits, ràpids, organitzats, i amb encert, també destacant la bona actuació dels  porters, es va acabar amb un resultat final favorable i  contundent  de 18 a 35.

 Dirigits per Pol Cantero van jugar :Raül Ubía, Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Pol Fajas, Oscar Solè, Miquel Albareda, Ibàn Sanmiguel,  Lluis Josa, i com a porters, l’ Aleix Royo i en Marc Tarrida.

 Infantil Femení- Grup Catalunya Central .10a jornada

Segueix millorant i sumant

 CH Igualada Eix Ambiental 27-Associació Lleidatana 5

El partit de dissabte contra l’associació del Lleidatana va ser igual que el partit d’anada, domini total de l’Eix ambiental Igualada. L’Associació Lleidatana,tot i que ha millorat una mica ,continua sent evident que és un equip de primer any. La primera part i en el primer minut l’Associació Lleidatana  va marcar el primer gol del partit, però l’Igualada fent contra atacs i bona defensa se’n va anar del marcador amb un 12-2.

La segona part va ser la continuació de la primera,dominant de principi a final i l’ Eix ambiental Igualada va poder donar minuts a jugadores que s’incorporaven després d’ alguna lesió.

Dirigits  per Roger calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez, Adriana Sanz i a la Porteria Júlia Estany.

Infantil Masculí- 1a Catalana. Grup Catalunya Central .10a jornada

Victòria amb autoritat

 CH Pardinyes 22 CH Igualada 33

 Victòria amb autoritat i CAMPIONS de la 1a fase de la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup de la Catalunya Central.

 Excel·lent matí d’handbol el que varem poder gaudir aquest diumenge passat a Lleida per part dels jugadors de CH Igualada infantil. La importància del que es jugava en aquest partit va fer que la mentalització i sobretot el treball realitzat durant tota la setmana als entrenaments,fos fonamental, sabent per experiència que la pista del CH Pardinyes sempre havia estat inexpugnable per als nostres infantils.

 Com un exàmen final molt ben preparat, la situació al camp dels nostres jugadors d’inici ja va sorprendre als lleidatans. La defensa avançada i pressionant de l’Igualada va bloquejar el joc dels seus jugadors més destacats d’atac, i va permetre avançant-nos de 5 gols en pocs minuts. Altre cop el nostre plantejament tàctic al buscar la seva porteria trobava pels extrems jugades clares i efectives de gol que ens van portar al descans amb un clar avantatge de 10 gols (9-19).

 Es cert que a la segona part el Pardinyes va sortir molt més mentalitzat i amb una defensa més reorganitzada buscant l’antídot al joc igualadí, però l’engranatge continuava funcionant, es perdien molt poques pilotes, la porteria com de costum donava seguretat amb parades estratègiques i l’efectivitat de cara a porteria dels nostres no baixava. El 22 a 33 final doncs va ser un just resultat reconegut esportivament pels mateixos lleidatans.

 Felicitar al Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Gerard Royo, Marc Reina, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp i al Carles Serra com a porter.

 Felicitar també l’entrenador, l’Albert Belart i el seu ajudant, el Rubén Álvarez pel magnífic treball que han aconseguit que nens de 12 i 13 anys juguessin amb equip, amb disciplina i amb la mateixa serenor de jugadors d’edats molt superiors.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *