Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Club Handbol Igualada estrena web i patrocinador

El Club Handbol Igualada ha estrenat un nou lloc web (www.handboligualada.com) que presenta com a principals millores respecte la pàgina anterior els enllaços a diferents xarxes socials. L’empresa que ha dissenyat el web és Reimpulsa, que passa a ser el patrocinador de l’equip juvenil masculí.

La nova pàgina conté àmplia informació sobre el club: la composició de la junta directiva, els 11 equips de la temporada 2010-2011, les iniciatives per a les categories d’iniciació (el ‘Viu l’Handbol’ i l’Escola Esportiva), el projecte Special Handbol per a discapacitats psíquics i informació sobre els patrocinadors. També inclou l’arxiu pdf “Dossier de presentació del Club Handbol Igualada” amb les principals magnituds del club (nombre de socis, pressupost…), una breu ressenya de les principals fites assolides des de la fundació el 1982 i les accions socials que duu a terme l’entitat.

La principal novetat del web, però, és l’aposta pel 2.0. La pàgina inclou un enllaç al grup de Facebook del club (amb 240 membres) creat a propòsit del darrer 12è torneig d’Handbol Sorra Ciutat d’Igualada; un Twitter que comença a tenir el primers seguidors; i un Flickr on mica en mica s’hi van penjant àlbums de fotografies dels principals esdeveniments del club. El web també permet subscriure’s a les notícies i les informacions sobre les activitats socials.

Reimpulsa, patrocinador des d’ara de l’equip juvenil masculí, és una empresa tecnològica igualadina dedicada a l’estratègia web 2.0 i que posa l’accent en la innovació per a pimes i emprenedors.

1 comentario en “El Club Handbol Igualada estrena web i patrocinador”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *