Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’Handbol Igualada recapta gairebé 400 euros per a la Marató de TV3

El Club Handbol Igualada ha recaptat 398,19 euros per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Tots aquests diners es van recollir diumenge passat, en el marc de la V Trobada HandboliCat Ciutat d’Igualada, iniciativa que té com a objectiu promocionar aquest esport en les categories d’iniciació.

Durant la trobada es van organitzar diverses activitats per a recaptar fons. Així es va organitzar una xocolatada, gentilesa del bar de Les Comes. Mentre que els infants participants a la Trobada podien esmorzar de franc xocolata desfeta amb xurros, els pares havien de pagar 2 euros que aniran destinats a la Marató de TV3.

També es va fer una rifa popular en què se sortejaven articles donats per quatre comerços i empreses d’Igualada i comarca: Perfumeria Dunia, Trapitos y Cositas, Squash Igualada i Munich. A més es van deixar algunes guardioles en punts estratègics, com ara les zones habilitades per a jocs infantils, perquè qui ho volgués diposités els seus donatius.

La Trobada HandboliCat Ciutat d’Igualada de l’any passat es va celebrar el mateix diumenge que s’emetia de la Marató de TV3. En aquella ocasió, el Club va recaptar 335,70 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *