Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Èxit de la V Trobada HandboliCat Ciutat d’Igualada

  • Unes 2000 persones passen per les Comes diumenge al matí
  • 59 equips han participat de la trobada amb 610 nens i nenes
  • La iniciativa reuneix el suport de múltiples empreses i institucions locals i nacionals
  • El Cat+45 s’emporta el torneig triangular de veterans
  • Special Apinas guanya el seu primer partit

Poques vegades s’ha vist el pavelló polivalent de Les Comes tan ple. Les quatre pistes de l’equipament es van reconvertir en deu pistes amb mides de mini-handbol perquè hi juguessin un total de 59 equips de les categories d’iniciació: 9 prebenjamins, 26 benjamins i 24 alevins. La jornada es va completar amb els partits de la pista principal: un torneig triangular de veterans i un partit de special handbol amb discapacitats psíquics.

La trobada va començar a 2/4 de 10 del matí on començaven els primers deu partits simultanis que es van allargar fins passades les dues del migdia i sense cap interrupció. Els equips participants van venir des de diferents clubs catalans i escoles de la comarca . Destacar que la jornada va gaudir dels més i millors elements necessaris d’una fantàstica jornada handbolística : l’handbol a primera línia,la participació fantàstica i massiva,el seguiment exemplar ,la organització amb matrícula d’honor i la col·laboració per part de tots i totes les voluntàries del Club es mereix un deu ,acompanyat durant tot el matí per música,jocs , sortejos,xocolata i xurros i molta,molta diversió i alegria. Tal i com ens diu l’organitzador de la Trobada,en Maure Vidal : “ Ha valgut la pena,ha estat una jornada de les que dimensionen l’handbol tal i com es mereix”.


Viu l'Handbol

Aleví Femení

Aleví Masculí

Les trobades HandboliCat són una iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol i tenen com objectiu donar a conèixer aquest esport arreu de Catalunya en les categories d’iniciació. La jornada de diumenge va comptar amb el suport del Patronat Municipal d’Esports i el Consell Esportiu de l’Anoia.

També hi van col·laborar diverses empreses i institucions, les donacions de les quals van servir per obsequiar cadascun dels infants que va participar a la Trobada: la Federació Catalana d’Handbol, el Consell Comarcal de l’Anoia, la Unió Empresarial de l’Anoia, el Consell Català de l’Esport, Coca Cola i Chupa Chups.

D’altra banda, totes les pistes del pavelló polivalent tenien un patrocinador: Munich, Anoiadiari.cat, El Cofre, Protons, Estudi Sendra&Enrich, Anima’ns, Eix Ambiental, Club Handbol Igualada, Ràdio Igualada i HandboliCat (Federació Catalana d’Handbol).

I per acabar d’arrodonir la jornada a la Sala de Barri es disputava un triangular d’equips veterans i més tard un partit que enfrontava l’equip d’Special Apinas de l’Escola Àuria i un equip de discapacitats de Cerdanyola,que posaven la cirereta del pastís, amb una autèntica demostració de solidaritat.

El Cat+45, guanyador del triangular de veterans

Coincidint amb la V Trobada HandboliCat a la ciutat, el Club Handbol Igualada va organitzar un torneig triangular de veterans, amb la participació del Cat+45, el Reflex i l’Handbol Igualada. La igualtat de forces entre els conjunts va ser el denominador comú dels tres partits. Amb tot, el Cat+45 va aconseguir imposar-se en els seus dos encontres i va proclamar-se guanyador del torneig. L’Handbol Igualada va empatar el partit contra el Reflex (14-14) i va perdre contra els campions (11-15). Pels Veterans de l’Igualada van jugar Joan Àngel Solanelles, Àngel Árias, Albert Rossell, Xavier Romero, José Ma. Vivar, Íngrid de Clara, Iván Moreno i Joan Andreu.

rossell marcant al presi

Special Apinas ,guanyador davant el Cerdanyola

CH Igualada 12 – CH Cerdanyola 9

handbolicat 2010

Special Apinas

L’equip de l’Escola Àuria tampoc podia faltar a la trobada i va disputar el seu primer partit amistós contra un equip de la seva mateixa categoria.

El partit va comptar amb tres parts de quinze minuts i els nens i nenes de l’escola ens van donar una bona lliçó de solidaritat . Van poder demostrar el gran treball que han fet al llarg del que portem de curs en els entrenaments que fan setmanalment i el gran progrés que han assolit .

Durant els 45 minuts de joc,tots van participar molt activament a la pista . Destacar les grans intervencions de la portera Àngels ,la decidida defensa d’en Quim, del David,la Núria,les Albes,l’Adrià que van plantar cara als rivals , les atrevides jugades de contraatac dels més experimentats :en Marc,l’Oscar,en Sergi i l’Àlex, els passes als companys amb intenció i encert d’en Jose,en Joan, en Crístian,la Montse,fins i tot en Rubén recollint una pilota a fons de línia.

Sempre ben dirigits pels seus afables entrenadors: en Roger ,l’Albert,l’Iban i l’Oscar .I també amb el calorós suport del nombrós públic que va presenciar el partit .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *