Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRÒNIQUES DELS PARTITS: 11 i 12 de DESEMBRE

Cadet Femení:  1ª catalana. Grup 1. 8a jornada

Comença la segona volta

H Igualada 34 –  Balsareny H 12

Dissabte 11/12/2010 es va disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de la PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA (Primera fase).

En el partit, l’equip local malgrat disposar només d’un canvi ,va jugar un bon partit, tenint en tot moment el control tant en el joc com en el marcador.

En la primera part encara que fluixes en defensa, amb parcials de 3-0 i de 5-0 aconseguien arribar al descans amb un còmode 17-7 en el marcador. Fet que els permetia afrontar la segona part dosificant el seu avantatge i acabar el partit 34-12 a favor seu.

Per ara l’equip va fent una bona feina que els permet comptar els seus partits per victòries.

Per l’Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Mar Samper, Anna Vilrrúbias, Nora Muñoz, Jana Sendra, Elena Mínguez i a la porteria, Mirian Pla.Entrenadora: Laura Baraldés.

Cadet Masculí:  2ª Catalana. Grup 1. 8a jornada

Cap i cua desfavorable, i seguim

Voramar 32 – CH Igualada 23

El partit va començar una mica fred per part del nostres jugadors, mentre que l’equip local, molt atent, al cap dels primers 10 minuts ens portaven una avantatge de 8 a 10 gols, que varen mantenir fins el descans amb un resultat parcial de 16 a 7.

La segona part va ser molt més renyida i disputada, ja que tots dos equips “portaven les piles carregades”, i amb una eficiència en tir dels nostres jugadors i de parades dels nostres porters més habituals, acabant la segona part amb un parcial de 16 a 16, quan s’arribava a un resultat final desfavorable de 32 a 23.

A destacar que haurem de millorar en l’aspecte de jugar bé en els 60 minuts de les dues parts,la desigualtat de joc en les dues part , s’està repetint de forma habitual en els darrers partits jugats, i fa que guanyem i/o perdem en funció del contrari, i no pas de nosaltres mateixos, com seria desitjable.

Per l’Igualada van jugar: Daniel Fons, Pau González, Elias Galiano, Marc Vilardell, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Oscar Solé, Ibàn Sanmiguel, Marc Mascaró, Lluis Josa, i com a porters, l´ Aleix Royo i en Marc Tarrida, entrenats pel Pol Cantero.

Infantil Femení- Grup Catalunya Central .8a jornada

Nou derbi comarcal de l’Infantil Femení

C H Igualada Eix ambiental 35 – Vilanova del Camí CH 2

El dissabte al matí es va jugar el partit de rivalitat entre l’Igualada i el Vilanova del camí, el primer corresponent a la segona volta.

La primera part les jugadores de l’Igualada van sortir fortes en defensa i molt bé en atac i fent contraatacs no deixant jugar en cap moment a les jugadores del Vilanova. A la segona part les jugadores de l’Eix Ambiental Igualada van sortir més relaxades i intentant no sortir al contraatac i fer jugades més llargues i coordinades amb participació de totes les jugadores de l’equip.
El partit va ser com els de sempre en aquest Campionat de Catalunya Central amb unes igualadines  superiors als seus equips rivals. Una segona volta que es preveu com la primera i que caldrà millorar els resultats tal i com han fet en aquesta jornada que , mentre el Vilanova els encaixava 2 gols igual que en l’anterior partit,les igualadines han superat un xic els encerts de la primera volta.

Dirigits  per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Maria Noguera, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Núria Martin, Ana Vázquez i en la Porteria Julia Estany.

Infantil Masculí- 1a Catalana.Grup Catalunya Central .8a jornada

Primera derrota i no passa res

CH SAS Súria 32 – CH Igualada 26

Primera derrota de l’Igualada Infantil masculí dissabte passat a Súria, a la lliga de 1a Catalana de handbol del Grup de la Catalunya Central, davant del líder amb un partit més el CH SAS Súria.

Després d’un mes d’inactivitat deguda a aplaçaments, ponts i jornades de descans, l’equip infantil del CH Igualada començava un altre partit de handbol, encara que els primers minuts de joc semblava que l’Igualada amb un 0 a 4 tornava a encarar un altre enfrontament amb solvència, a mesura que aquest s’anava desenvolupant es va veure que els suriencs s’havien entrenat a consciència per posar l’antídot, al conegut joc igualadí. La contundent defensa rival en tot moment va interrompre el joc interior dels laterals i pivot, i els jugadors de l’Igualada no van aconseguir obrir el seu joc més als extrems i canviar la dinàmica del partit deixant-se remuntar els gols i al final de la primera part perdent per un clar 16 a 11.

El segon temps va començar amb una reacció dels igualadins amb un parcial de 0 a 3, però altre cop l’eficàcia del jugadors del CH Súria en atac com sobretot en defensa, forçant fins a 17 pilotes perdudes dels nostres, van poder aguantar el resultat i arribar al final del amb el 32 a 26 pels surien

Van jugar Carles Serra com a porter, Blai Martinez, Pere Sendra, Cesc Carrer, Gerard Royo, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart i Ruben Àlvarez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *