Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’Handbol Igualada ultima els preparatius d’una Trobada HandboliCat amb 61 equips inscrits

  • La iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol, que tindrà lloc diumenge a les Comes, pretén promocionar aquest esport en les categories d’iniciació

  • Hi prendran part 20 institucions, entre clubs i escoles, i es disputaran un total de 93 encontres

  • També hi haurà un partit de Special Handbol, amb discapacitats psíquics, i un torneig triangular de veterans

  • La jornada servirà per a recaptar fons per a la Mataró de TV3, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides

El Club Handbol Igualada (CHI) ultima els preparatius de la V Trobada HandboliCat que se celebra a la ciutat i que, en aquesta ocasió, tindrà un èxit de participació sense precedents. Un cop tancat el període d’inscripció, s’hi han apuntat 61 equips: 9 de prebenjamins, 26 benjamins, 24 alevins i 2 de special handbol. Així, a la jornada de diumenge al matí a les Comes (de 9:30 a 14:30 hores), hi seran representades 20 institucions, entre escoles i clubs d’handbol de bona part de la geografia catalana.

Les escoles anoienques que hi seran presents són Acadèmia Igualada i Monalco (d’Igualada), Joan Maragall, Marta Mata i Pompeu Fabra (de Vilanova del Camí) i Montbou (de Santa Margarida de Montbui).

Les trobades HandboliCat són una iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol i tenen com objectiu donar a conèixer aquest esport arreu de Catalunya en les categories d’iniciació. Aquesta temporada se celebraran 13 trobades d’aquest tipus en diferents poblacions catalanes. La jornada de diumenge a Igualada compta amb el suport del Patronat Municipal d’Esports i el Consell Escolar de l’Anoia.

Al marge dels partits de les categories d’iniciació, també hi haurà un partit de Special Handbol, entre discapacitats psíquics del Club Handbol Cerdanyola i de l’Escola Àuria, aquests últims inclosos dins el projecte Special Handbol del club igualadí.

Ja fora del marc de la trobada, se celebrarà un torneig triangular de veterans, que enfrontarà el Club Handbol Igualada, el CAT+45 i un tercer conjunt pendent de confirmar.

Trobada solidària

Com cada any, el Club Handbol Igualada aprofitarà la trobada per recaptar fons per a la Marató de TV3, que tindrà lloc el diumenge següent. Tal com ja va fer l’any passat, el club organitzarà una xocolatada i una rifa, a més de promoure les donacions econòmiques, que enguany aniran destinades a la investigació sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. D’aquesta manera, l’Handbol Igualada va recaptar 335,70 euros a la trobada de l’any passat, que va comptar amb la participació de 21 equips.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *