Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits del 20 i 21 de novembre de 2010

Curta però intensa activitat pels igualadins aquesta jornada on la meitat dels equips els tocava descans i l’equip Special Handbol havia d’estrenar la temporada en el seu campionat de lliga que es va veure aplaçat per la pluja.

Una jornada amb mala sort per l’equip sènior que va tindre a les mans l’empat i la possible victòria en els últims 20 segons i bons derbis dels equips femenins amb la localitat veïna de Vilanova del Camí.

Sènior masculí : 3a Catalana . Grup A . 6a jornada

La sort no acompanya als igualadins

CH Sant Quirze 24 -CH Igualada 23

Tercer desplaçament i nova derrota per el CH Igualada, partit molt ajustat amb derrota final.

L’ Igualada ha tingut moltes possibilitats de guanyar el partit,des del primer minut ha mantingut petites avantatges de fins a tres gols. En la primera part el bon joc dels igualadins els ha permès arribar al descans amb el marcador a favor 10 gols a 11 .

En la segona part s’ha anivellat el joc, amb el resultat a 20” del final del partit de 23 a 23 amb possessió de pilota per l’ Igualada que ha tingut l’ opció de guanyar el partit, però no l’ha pogut aprofitar i un ràpid contraatac del Sant Quirze li ha permès guanyar de 24 a 23.

Dirigits per Ángel Arias van jugar: Toni Martinez i Hilari Canales porters, David Cubi (5), Jordi Salom (8), Albert Belart (1), Eduard Jounou (1),Maure Vidal (3 ),Sergio Morales(5) Roger Calzada , Rubén Alvarez (1) i Ton García

Infantil Femení:1a catalana. Grup 1 .6a jornada

Segon derbi femení de l’Anoia

CH Igualada Eix Ambiental 35 -Vilanova del Camí CH 7

El dissabte al matí es va jugar el segon partit de rivalitzat comarcal entre els equips del Club Igualada i el Vilanova del Camí que com sempre mereix un especial interès .

El partit es va jugar amb molta intensitat i concentració per part de les jugadores igualadines i l’experiència era palesa, ja des del primer minut, damunt la pista amb una bona col·locació en defensa i sortint al contraatac, i tot perdent moltes pilotes, les jugadores del Vilanova no ho van saber aprofitar.

Les jugadores del Vilanova molt tendres encara en el seu joc,perdien moltes pilotes que les jugadores del Club Igualada ho aprofitaven per fer nombroses jugades de contraatac La diferència en el marcador va reflectir un excel·lent resultat final de 35 a 7.

D’aquesta manera ,les noietes infantils marquen una diferència important en el nivell de la resta d’equips de grup en el campionat, que després de la propera jornada ,que els toca descans ,es mantindran primeres en la classificació amb 6 victòries i cap derrota. Les jugadores igualadines ,en aquesta primera volta,hauran marcat 169 gols amb una mitjana de 28 gols per partit i tant sols els n’hi han encaixat 29 ,en un promig de 5 per partit.

Dirigits per Roger Calçada i Ton Casellas van jugar: Paula Domingo, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrossa, Marcel·la Esquerra, Ana Vázquez,Núria Martín i a la porteria Júlia Estany.

Cadet Femení: 1ª catalana. Grup 1. 6a jornada

Màxima intensitat

CH Igualada 23 – Vilanova del Camí CH 22

El Dissabte passat i després de la victòria infantil femení es va disputar el segon derbi cadet femení,en la sisena jornada, que enfrontava novament els dos equips veïns ,el Club Handbol Igualada i el Vilanova del Camí.

Dos equips que van gairebé néixer junts i que moltes de les jugadores han compartit el color de la camiseta . L’ interès doncs estava garantit i amb una graderia plena d’ambdues aficions començava el matx que es preveia renyit ja abans de trepitjar la pista.

El partit va començar amb l’equip local al davant en el marcador ,tot i que mai va poder dominar el partit i les vilanovines no es van rendir en cap moment .El partit va ser molt igualat tant a la primera meitat com a la segona, en què l’equip visitant es va posar fins i tot al davant en algun moment,mantenint la intensitat i el bon nivell de joc dels dos conjunts .

La màxima emoció va arribar fins al últims minuts on les igualadines , amb les rigoroses intervencions del jutge i per acumulació d’exclusions es van quedar amb tres jugadores defensant 1 sol gol d’avantatge en el marcador. Però el bon treball de les noies del Club Handbol Igualada les va portar a aconseguir una ajustada però merescuda victòria per la mínima.

Per l’Igualada dirigides per Jordi Riba van jugar: Anna Font,Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Ana Vázquez, Marina Just i a la porteria Júlia Estany.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *