Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits del 13 i 14 de novembre de 2010

Sènior masculí : 3a Catalana . Grup A . 5a jornada

Segon partit a casa i primera derrota

CH Igualada 27 – CH Sant Ot 28

Segon partit a casa del Club Handbol Igualada i primera derrota. Bon partit, amb resultat i joc molt igualat durant tot el partit, cal destacar la millora del conjunt igualadí que durant tot el partit ha mantingut un bon esperit d’equip.

Primera part equilibrada amb avantatge de l’Igualada arribant al descans amb un favorable de 15 a 11 . En la segona part s’ha mantingut l’equilibri fins al final en que l’Igualada s’ha vist superat per el Sant Ot, amb un injust resultat final de 27 a 28.

Dirigits per Ángel Árias van jugar: Toni Martínez i Hilari Canales porters, David Cubi (6) Jose Luís Álvarez (2), Jordi Salom (1), Albert Belart (5), Eduard Jounou (5), Maure Vidal (4), Roger Calzada (2), Rubén Álvarez (1).

Juvenil Masculí: 2ª catalana Grup A .5a jornada

No saben el que és perdre

CH Igualada 39 – CH Sant Ot 26

Una altra jornada sense perdre punts, doncs el joves de l’Igualada han estat a l’alçada jugant com ells saben. Cal destacar que aquest és el primer partit amb l’equip al complert dels juvenils ,fet que ha permès una frescor constant damunt el terreny de joc durant els seixanta minuts de joc.

La primera part l’equip igualadí va anar sumant diferència i ja van agafar una avantatge de 10 gols amb un 17 a 7 a la mitja part. Els joves del Sant Ot, van caure en el parany de la impotència i un joc que els va portar a jugar, en algun moment amb 3 jugadors a la pista.

En resum, un partit participat, bonic i de bon nivell dels jugadors de l’Igualada ,que a la cinquena jornada no saben encara què és perdre.

Per l’Igualada dirigits per Lalo Canales van jugar: Roger Calçada (7), Ton Casellas (2) Edu Santacana(8), Àlex Carrer(1) Jordi Cuscó (1) Eric Elvira(porter) Rubén Álvarez(6), Rame ,Dani Martín(1) Álvaro Luque(8) Pau González (2), Aitor Fernández (3).

Infantil Femení:1a catalana. Grup 1 .5a jornada

Fred partit a Guissona

ACLE Guissona 6 – CH Igualada Eix Ambiental 17

Matinal freda a la Segarra diumenge al matí. Les noies igualadines es desplaçaven molt aviat cap a Guissona , per disputar a les 10 del matí la jornada cinquena del calendari.

El partit va començar seguint la tònica de les últimes jornades amb un rival molt fluix ,amb jugadores que acaben d’iniciar-se en aquest esport i amb un equip d’una diferència de nivell important. Les igualadines ,després dels primers minuts inicials ,ja van preveure que seria una altra fàcil victòria ,fet que va provocar la pèrdua d’intensitat i l’esperit de lluita, on és difícil practicar el nivell d’handbol que elles saben jugar .

En definitiva, un partit avorrit que arribava a la mitja part amb un 4 a 12 i continuava la segona amb un 6 a 17 per les igualadines .

Dirigits per Roger Calçada van jugar: Paula Domingo, Marina Just, Marina Agut, Andrea Torregrossa, Marcel·la Esquerra, Ana Vázquez,Núria Martín i a la porteria Júlia Estany.

Infantil Masculí:1ª Catalana. Grup G .1a jornada

Victòria contundent

CH Igualada 40 – CH Sant Ot 4

Victòria contundent dels jugadors de l’Igualada Infantil masculí dissabte passat a les Comes, a la lliga de 1a Catalana de handbol del Grup de la Catalunya Central, davant del CH Sant Ot. Partit aplaçat corresponent a la primera jornada.

Com era d’esperar i veient els resultats de l’equip de la Seu d’Urgell, cuers de la categoria, el partit es va desenvolupar sense cap sorpresa i la superioritat dels igualadins hi va ser en tots els minuts de joc.

Cal destacar que en tot moment l’equip igualadí va jugar amb seriositat i intensitat, no deixant-se emportar pel joc fàcil i en tot moment intentant jugar a handbol defensant i atacant amb sentit.

A les ordres de l’Albert Belart van jugar Carles Serra com a porter, Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Gerard Royo, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp.

Infantil Masculí:1ª Catalana. Grup G .5a jornada

Doble jornada i una altre victòria

CH Igualada 32 – CH Pardinyes 25

Doble jornada i una altre victòria pels jugadors de l’Igualada Infantil masculí ara el diumenge a les Comes, a la lliga de 1a Catalana d’handbol del Grup de la Catalunya Central, davant del CH Pardinyes.

Aquest cop tots sabíem que l’equip lleidatà seria un dels plats forts d’aquesta lliga i així va ser. A diferència del partit del dia anterior els dos equips que hi havia al camp eren molt més igualats. Les defenses eren molt intenses però l’efectivitat dels tirs a porteria al primer temps es va decantar cap els igualadins, sobretot amb els exteriors de 9 m. El primer temps va acabar amb un 16 a 11 favorable als igualadins.

La segona part va començar amb un 4 a 0 pels de Pardinyes que es col·locaven a 1 gol. Al pavelló havia aparegut l’emoció dels ja clàssics enfrontaments entre aquests dos equips. Els jugadors de l’Igualada com ja ens tenen acostumats van reaccionar i començant per les parades del porter, i jugada a jugada, amb ofici i bona defensa no van permetre que els igualessin, van anar afegint gols al marcador fins als set de diferència amb els que es va acabar el partit. Així la primera volta de la lliga els igualadins la tanquen sense cap derrota i com a primers classificats.

Van jugar Carles Serra com a porter, Cesc Carrer, Blai Martinez, Pere Sendra, Gerard Royo, Eric Gil, Eudald Franquesa, Jordi Balsells i David Díaz com a jugadors de camp a les ordres de l’Albert Belart com a entrenador.

Cadet Masculí: 2a catalana. Grup B . 5a jornada

Renyit matx

Liceu Français 24 – CH Igualada 19

El partit va començar igualat, i en el que l’ equip local va allunyar-se en el marcador, però amb dos temps morts ben escollits per l’entrenador,es va trencar la ratxa local, i remuntar pels jugadors igualadins, fins a un resultat molt renyit al descans, de 10 a 9.

La segona part, l’equip local va mantenir una continuïtat i concentració que els nostres jugadors no varen ser capaços de mantenir, junt a les exclusions de dos minuts, algunes d’elles innecessàries, i les múltiples aturades del porter local que va trencar els promitjos golejadors dels igualadins, arribant a un resultat final de 24 a 19.

Per l’Igualada van jugar dirigits per Pol Cantero: Daniel Fons, Elias Galiano, Sergi Garcia, Adrián Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Marc Vilardell, Oscar Solè, Ibàn Sanmiguel, Lluis Josa, i com a porters, Aleix Royo i Marc Tarrida.

Cadet Femení: 1ª catalana. Grup 1. 5a jornada

Partit molt disputat

ACLE Guissona 20 – CH Igualada 38

Partit molt disputat a Guissona entre el primer i el tercer classificat del grup A de Primera Catalana Cadet Femenina. L’equip Igualadí va començar marcant el primer, i va anar al davant durant tot el partit. En alguns moments les jugadores del Guissona van posar una mica més d’empenta per aixecar el resultat advers però no ho van aconseguir. A la segona part l’Igualada es va esforçar per no perdre el seu avantatge al marcador i va poder guanyar el partit 20-38.

Per l’Igualada van jugar: Anna Font, Judit Gómez, Berta Calçada, Mar Samper, Anna Vilarrúbias, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Elena Mínguez, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa i a la porteria Júlia Estany. Entrenador Jordi Riba.

Veterans . Partit amistós. 2a Jornada

Primera victòria de la temporada

Club Handbol Igualada 16 –OAR Gràcia 13

Els porters van ser els protagonistes en el partit disputat entre els veterans del Club Handbol Igualada i els de l’OAR Gràcia, diumenge a les Comes, com ho demostren els pocs gols que van pujar al marcador (16 a 13 al final de l’encontre). La primera part va ser estranya, amb atacs llargs, joc lent i pocs gols (4 a 6 al descans). Els igualadins van avançar-se 4-0 al primer quart d’hora i els de Sabadell van donar la volta al resultat en el segon quart del primer temps, amb un parcial de 0-6. A la represa, els veterans de l’Igualada van imposar un joc ràpid, amb contracops, conscients que el rival tenia pocs recanvis mentre que els locals disposaven d’una àmplia banqueta. Aviat van capgirar el marcador per arribar amb un avantatge de tres gols al final del matx. Aquest és el segon partit amistós de la present temporada que juguen els veterans del Club Handbol Igualada (equip no federat) contra un conjunt de lliga federada.

Per l’Igualada van jugar Jordi Miñano i Joan Àngel Solanelles (porters), Samuel Perianes, Àngel Árias (1), José María Vivar (1), Albert Rossell, Jordi Guasch (2), Íngrid de Clara, Albert Borràs (1), Jaume Andreu (6), Joan Andreu (1), Manel Caparrós, Tomàs Fuentes i Sergio Morales (4).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *