Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Club Handbol Igualada presenta els 11 equips de la temporada 2010-2011

El Club Handbol Igualada (CHI) donarà el tret de sortida a la temporada 2010-2011 amb la presentació dels seus 11 equips, dissabte 2 d’octubre a la tarda, al pavelló de Les Comes. Serà una jornada d’handbol intensa, que començarà al matí a l’Estadi Atlètic amb l’Handbol Gespa.

La presentació dels equips tindrà lloc a les 17.45 hores a la sala de barri de Les Comes. Enguany 11 equips defensaran els colors del Club Handbol Igualada: el sènior masculí, el juvenil masculí ‘Reimpulsa’, el cadet masculí, el cadet femení, l’infantil masculí, l’infantil femení ‘Eix Ambiental’, l’Escola Esportiva (alevins), el projecte Viu l’Handbol (benjamins i prebenjamins), els dos equips del projecte Special Handbol per a discapacitats psíquics i la secció de veterans.

La jornada, però, començarà ben d’hora, a les 9.30 hores, amb els primers partits de la sisena edició de l’Handbol Gespa, que enguany canvia l’emplaçament i se celebrarà a l’Estadi Atlètic d’Igualada. La iniciativa té com a objectiu presentar l’handbol als més petits i captar nous jugadors i jugadores per al club. Al torneig hi prendran part els equips de l’Escola Esportiva i del Viu l’Handbol del Club Handbol Igualada, així com els combinats que presentaran diversos col·legis de l’Anoia. A l’hora d’enviar aquesta nota de premsa ja s’hi havia inscrits diferents equips de l’Ateneu i dels Maristes.

Ja a la tarda, a les 16.00 hores, els equips cadet masculí i cadet femení de l’Igualada disputaran els respectius partits contra els seus homòlegs de Martorell al pavelló polivalent de Les Comes. A la mateixa hora, a la sala de barri, el conjunt juvenil masculí disputarà el seu encontre (a l’hora d’enviar la nota de premsa el rival encara estava per determinar). Serà després de la presentació dels equips, a les 18.30 hores, quan el sènior masculí s’enfrontarà a l’AE Aula de Barcelona, en el Trofeu Memorial Manuel Luque que cada any organitza el Club Handbol Igualada en memòria de l’exjugador del club.

Handbol femení de primer nivell, diumenge passat a les Comes

El Club Handbol Amposta es va endur la Lliga del Pirineus femenina davant l’Associació Lleidetana d’Handbol. El resultat final (32-30) dóna una idea de com d’igualada va ser la final, amb avantatges mínims a favor d’un conjunt i de l’altre al llarg de tot el partit. Els dos equips militen a la divisió de plata estatal i van evidenciar l’alt nivell de l’handbol femení al nostre país.

La Lliga del Pirineus és el torneig més important que organitza la Federació Catalana d’Handbol i, en aquesta ocasió, la ciutat triada com a emplaçament va ser la capital de l’Anoia. Els aficionats a l’handbol van respondre i van omplir un 80% dels seients de les graderies.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *