Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Igualada acull la XI Lliga dels Pirineus Femenina d’Handbol

Igualada acollirà aquest diumenge la XI Lliga dels Pirineus Femenina d’Handbol. El torneig enfrontarà l’Associació Lleidetana d’Handbol i el Club Handbol Amposta. Ambdós conjunts militen a la Divisó d’Honor B Femenina i enguany tornaran a lluitar per assolir l’ascens a la màxima categoria estatal. L’encontre es disputarà a la sala de barri del pavelló de Les Comes a les 12.30 hores i l’entrada serà gratuïta.

El conjunt del Montsià ha guanyat en una ocasió la Lliga del Pirineus, mentre que les noies del Segrià ho han fet dos cops, i només les supera el Nîmes francès, que ha aixecat la copa cinc vegades. La darrera edició de la competició es va celebrar Frontignan (França).

Al llarg de la jornada de diumenge es disputaran diversos partits amistosos entre els equips base femenins del Club Handbol Igualada, a les pistes de dalt de Les Comes. També hi participaran els seleccions catalanes infantil i cadet femenines.

La Lliga del Pirineus és el principal torneig que organitza la Federació Catalana d’Handbol, que en aquesta ocasió compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el Club Handbol Igualada.

El pavelló de Les Comes ja va acollir la Lliga dels Pirineus Masculina el 2007, coincidint amb els actes del 25è aniversari del Club Handbol Igualada. Llavors va ser una competició quadrangular entre el Barça, el CAI Aragó, el París i el Montpelier. Els blaugranes van endur-se el trofeu. El Barça també ha guanyat la competició enguany després de vèncer al Granollers en un partit únic disputat a Berga.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *